Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i zdziwiona

zrobiło mi się tak przykro! czy też tak ktoś ma?

Polecane posty

Gość takajest
niezle ziolko z ciebie net-ar. Pewnie, sa juz dorosle. Czasami starsze dzieci wymagaja wiecej uwagi niz te male. Wez to do siebie, bo to wazne.

Gość gfhgfdhftg
moja mam ciągle mi tez powtaża, że moich dzieci nie będzie bawiła. ja jej pomagałam w ychowywaniu mojego rodzeństwa

Gość
kij ma dwa konce ale one widza tylko jeden koniecl zapomniały ze same beda kiedys tesiowymi boMAaTKAMI JUZ SA ALE RACZEJ KIEPSKIMI CóRKAMI TEZ Są NIE\" ZA ZBYTNIO\" BO JADA TU PO SWOICH MATKA AZ BUCZY

Gość takajest
net-ar, glupoty nigdy nie zazdroszcze1

Gość gfhgfdhftg
i szcerze mówiąć mi to wali. Jak będę miała dzieci to moja teściowa bedzie je widzała kilka razy do roku. A moja mam jak przyjdzie mnie odwiedzić! Łaski bez!

Gość
TO WAZNE ? DOROSłE ??? TY TEZ JESTES DOROSłA -PONOC-A ZACHOWUJESZ SIE JAK PRZEDSZKOLAK

Gość
A JA NIE ZAZDROSZCZE MAMUSI i olewjacego wszystko dawcy spermy ::P

Gość takajest
Widzisz net-ar, ty nadal nie rozumiesz o co chodzi tym mlodym matkom. One nie potrzebuja tej pomocy non stop, tylko czasami, a to duza roznica. Chodzi o to aby w chwilach kryzysowych jednak mogly liczyc na te matki i na odwrot. One nie chca je wykorzystywac! Zrozum wreszcie i skoncz z tym debilizmem!

Gość
takajesta ty zapieprzasz sama bo ani stary ci nie pomaga ani matka a ni kolezana smutne :(

Gość takajest
net-ar, o kim kochaniutka piszesz, o moim mezu?hahahha

Gość takajest
przeciez ty nie wiesz kim jestem. Nie osmieszaj sie kochaniutka

Gość
a po co mam to rozumiec nie moje małpy i nie moj cyrk matka sie jest non stop 24h a nie z doskoku czemu pretensje macie do mnie jakie młode > autorka pisała ze ma koło trzydziechy

Gość
a ty wiesz kim jestem? hahaha

Gość takajest
skoro jestes matka non stop, to co tu robisz? A czy ja napisalam, ze wiem kim jestes? Masz pomrocznosc jakas, czy co?hahaha

Gość takajest
net-ar, czekam ja i moj maz na kolejna twoja madrosc, no dalej!!!hahaha

Gość gfhgfdhftg
Zrozumcie jedno: Nasze matki przeważnie miały na głowie tylko!!!!! wychowanie dzieci. Nie musiały pracować, bo mężowie pracowali i to wystarczało. Albo: za komuny mieli pieniądze ale nie mieli co za nie kupić. A współczesne matki maja na głowie o wiele więcej : dzieci, nieustanne kształcenie i dokształcanie się, praca i obowiązki domowe.

Gość rodzina jest po to...
żeby sobie pomagać. Smutno mi że w polsce jest tyle szerzącej się patologii. Nie wiem jak można powiedzieć swojej córce, coś co między wierszami brzmi "spierdalaj mi jeżeli zajdziesz w ciąże, jeżeli się puścisz to twoja wina radź sobie sama". To chyba nie matka... :/

Gość rodzina jest po to...
żeby sobie pomagać... A matka taj kobiety, co ona sobie wyobraża?!?!? ...Potem będzie chciała rzeby jej podać tą symboliczną szklankę wody. CO ZA ŚWIAT!! :(

Gość
jestem matka non stop ale to nie oznacza ze kilkunastoletnie dzieci mam nosic na rekach nie sadzisz? uwazam ze babcia to\" instutucja dobroczynna\" ale nie tania siła robocza na zawołanie czy kiwnięcie palcem babcia tez człowiek moje babcie nie pomagały mi nadgorliwie a mnie to bardzo odpowiadało bo nikt nie wtracał sie mi w dzieci...... ale chetnie chadzały z dziecmi na spacerki bawiły sie z nimi przy okazji kazdego spotkania i uwazam ze taka własnie jest rola babć do roboty moze byc gosposia ale nie babcia i poznalas moja madrosc i twoj mąz tez a mi to LOTTO... ....................... ..kto bedzie sie zajmował twoim dzieckiem

Gość super net-ar
net-ar że masz takie babcie,bo ich większośc jest trochę inna

Gość
kazdy ma taka babcie na jaka sobie zasłuzył! ha

Gość super net-ar
uwielbiam swoje dziecko,ale pomimo,ze mam rodzinke pod nosem,meża,który pracuje za granicą za niewielkie w sumie pieniądze(nie stac nas na nianie)jestem zdana na obcych ludzi w sytuacjach kryzysowych,jak np.kolejna zagrozona ciąza,gdzie nie moge pozwolic sobie na pobyt w szpitalu,bo nikt nie zostanie z dzieckiem,tesciowa powiedziała;że mogłam sie zastanowić zanim dałam jej synowi kolejny raz d....

Gość super net-ar
nie wiem kim jestes ale nic o mnie nie wiesz,i nie masznajmniejszego prawa nikogo osądzać,czasami to ci dobrzy dostaja po tyłku,od innych,bo są zbyt ufni,i wrażliwi...TY DO TAKICH NIE NALEŻYSZ,KIMKOLWIEK JESTEŚ,trafiam jednak na wspaniałych ludzi,szkoda że są to ludzie obcy

Gość
szkoda

Gość takajest
Net-ar nalezy do osob, ktore dostaja w dupe! Niestety. Bo kto by wytrzymywal te jej popier... komentarze. Jestem pewna, ze jest ignorowana przez cale swoje srodowisko. Nie ma przyjaciol, bo nikt nie bedzie znosil starej baby krytykujacj wszystko i wszystkich nawet wtedy kiedy nie ma racji i o tym wie. Wiesz net-ar mi tez lotto bo mam ciebie w dupie! Pzdrow starego, pewnie padl

Gość
mylisz sie naleze do osób kóre zyja jak paczek w masle frustratko

net - art- nie zgadzam sie z tobą; że każdy ma taka babcie na jaka sobie zasłuzył;- Ja byłam na kazde zawołanie moich rodziców - gdy juz mieszkalismy osobno ale jeszcze bez dzieci- Gdzie by mama nie chciała pojechac to ja zawsze poprzestawiałam swoje plany i ją wiozłam.Chciała pójsc ze mną na zakupy - to szłysmy razem.Do fryzjera - nie ma sprawy - wiozłam ją.Mogła bym mnozyć przykłady . A teraz ja ja czasami potrzebuję ale oni ciagle maja coś do roboty; kwiatki podlewają,myja czysta podłogę,i scierają lakier z mebli.... Powiedziałam sobie tak; oni beda potrzebowac mnie za kilka lat a ja wtedy bedę pracowac ,sprzatać i podlewać kwiatki. pytam co jest wazniejsze- porządki ?? czy drugi człowiek.

Gość takajest
net-ar, ty schizofreniczko, skad wiesz jak ja mam? Znowu sie osmieszasz. Spadaj do swoich bachorow! Ales ty ich narobila!!Wow

Gość nie karmcie dziewczyny
trolla zwanego net-ar, na ta zalosna popierdolke szkoda klaaiatury, zgorzkaniala stara panna, wylewajaca swoje frustracje na kafe, z komentarzami na pozomie ministra Szczyglo, ktora rodzine i meza ma tylko we wlasnej wyobrazni, na bank tak jest, bo wyobrazcie sobie, kto normalny by w takim jebnietym klimacie na poziomie poznej podstawowki pisal?