Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Limonka**21

Pomóżcie Mi podjąć właściwą decyzję...Prosze...

Polecane posty

Gość Limonka**21

Najbardziej chodzi mi o Mojego ukochanego czy zniesie taką rozłąkę ze mną i czy wogóle jest saznsa by związek na chwilową odległość przetrwał bez komplikacjii.Otóż moja bardzo bogata koleżanka która mieszka w mozna to powiedziec eksluzywnej dzielnicy Warszawy z racjii tego że kiedys sie przyjazniłyśmy razem załatwiła Mi świetnie płatną pracę i w sumie mieszkając u niej niepłaciłabym za nic a co drugi weekend zajmowałam sie w zamian tego Nicol i Oliwierem.Pracowałabym w świetnie prosperującej firmy z zakresu mediów i reklamy.na ręke zarobiłabym ok 1500 zł .Jest mi teraz dosyć cięzko gdyż jestem świerzo po studiach i naprawde trudno mi znależć prace (dobrze płatną).A tak po znajoimości Ania mi ją załatwiła.Wczesniej jak jeszcze studiowałam dorabiałam sobie w agencji modelek ale nikomu nie polecam tej pracy.W sumie taka okazji przeniesienia sie do Wawy plus praca w świetnej firmie może mi się nie powtórzyć.Mój hcłopka mówi że jeśli bardzo chce to on to zaakceptuje i najwaznijesze jest bym sie rozwijałła i pieła dalej .******Widziałabym sie z nim tylko co dwa tygodnie w sobote i niedziele.I tak przez dwa kolejne trzy miesiące.Odłożyłabym troche kasy a raczej jak na mnie to dużo,miałabym prace itd. Prosze napiszcie mi Drodzy Kafeterianie czy warto wystawiać związek na próbe czasu i czy da sie wytrwać.Dodam że zwykle widzieliśmy sie co drugi dzień więc byłoby cięzko.

Gość Limonka**21
Dodam że jestem z katowic a praca byłaby w Wawie.co drugi weekend przyjeżdzałabym pociagiem by widziec sie z ukochanym.

Gość nie podoba i sie chyba
...ten pomysl ale decyzje musisz podjac sama. nic strasznego przeciez sie rozstac na troche ale z drugiej strony bedziesz tesknic bardzo bo to nowe miejsce, nowi ludzie a Ci ktorych kochasz beda daleko. ale ...znowu drugi raz sie szansa moze nie zdarzyc. nie mam pojecia. to zalezy od tego, jak bardzo sie kochacie z chlopakiem i czy juz mieliscie taka probe... moze podejdz do tego tak; jak nie bedzie czekal to nie byl ciebie wart...

Gość ===
wg będzie baardzo cięzko

już ten topik gdzies widzialam. napiszę jeszcze raz 1500 zł to nie jest duzo...Ja bym nie wyjechała

Gość Aga_28_
1500 ?? po studiach??? w Wawie??? To bardzo mało... A mieszkanie, jedzenie, ewentualnie opłaty za studia podyplomowe?? RObotnik zarabia 3 razy wiecej...

Gość analizator 2007
Średnia brutto to ponad 3 tys wynosi w wawie... To bardzo mało... I to po "znajomości"