Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

nie mam pojecia ale wydaje mi sie ze ktos to zglaszal ale jak widac ciagle piszemy na nowym

Czesc wszystkim:) wscieklam sie ze nam skasowali forum...:( tamto tetnilo zyciem a to... smutno tu... Ale sie rozkrecimy:) pozdrawiam wszystkich!!!

moj skarbek byl na weekend i prawdopodobnie bedzie do mnie przyjezdzal co dwa tyg!!!:) do tego od 22 marca dostanie 10 dni urlopu:) mial go wykorzystac w wakacje ale dowodca powiedzial ze z jego wynikami dostanie dodatkowy urlop:) nareszcie sie wszystko uklada...

Oj ale pusto i chich:o kurcze jakoś tak dziwnie teraz jest na forum:o na tamtym temacie prawie zawsze coś się działo a tutaj troszkę malo dziewczyn zagląda a szkoda... Natia ja też zgłaszałam nasz temat do odzyskania ale nie ma go jeszcze:o

W sumie to nie ma wiekszego znaczenia ze jest inne forum, kilka nas tu jest a tak naprawde tamtemu forum zycia nadawały dziewczyny których ukochani juz wyszli z wojska

jak wiecej dziewczyn sie o nim dowie to bedzie weselej na forum:) narazie jest nas za malo...

No ja was znalazłam fartem, bo te fora tutaj sa strasznie porozrzucane i ciezko cos znalezc. Załozyłam swoje takie samo i zauwazyłam ze pare tematów nizej jest to :) a potem nawet kicccia mi napisała ze tu jestescie

ja tak samo. Nie moglam wejsc na stare wiec szukalam w spisie tematow i znalazlam to:) no i pare innych tez... ale tutaj jest nas najwiecej:)

no to poopowiadajcie coś np kiedy teraz zobaczycie sie ze swoimi ukochanymi? a dziewczyny te nowe moze napisza jakie maja staze? :) tak cos na rozruszanie

na tamym forum o tej porze bylo nas pelno... ale tu smutno:(

no ja juz pisalam kiedy sie z nim zobacze:) a nikogo innego poza nami nie ma... To juz nie ten sam klimat...

No własnie nie bo ja wogole to jestem tutaj od listopada jak moj misiek poszedl do wojska odrazu znalazłam dziewczyny ale ostatnio jak juz pisałam byłam u tesciów i miałam 3 tygodniowa przerwe, od soboty znów mnie nie bedzie

moj tez poszedl w listopadzie, a dokladnie 15... Wychodzi cos kolo 24 lipca. To podobnie jak Twoj:) a gdzie go wzieli?

Był w Koszalinie dwa miesiace a teraz jest w Siedlcach juz znacznie blizej bo jestem z Warszawy. A gdzie jest Twój? i skad jestes?

jest w Choszcznie kolo Szczecina, a ja mieszkam w Świeciu niedaleko Grudziadza... Takze jest troche daleko ale nie narzekam:)

jeszcze nam zostało 147 DDC wspolczuje tym co poszli teraz w styczniu bo teraz wydluzyła sie słuzba

ale i tak jest krotsza sluzba, bo kiedys trwala 2 lata...

Dobry wieczor ;) No faktycznie tu cicho.. A moj moze przyjedzie na ten weekend, ale to jeszcze niepewne.. I moj wychodzi cos kolo 24 lipca, a poszedl 14 listopada :D Bebe, a ja mam wujka w Choszcznie i moze na te wakacje sie do niego wybiore :D

Polowa nam zleci cos kolo 30 marca.. jak dobrze obliczylam ;)

widzielismy sie 4 razy... Ale teraz bedzie lepiej bo co 2 tyg:) tylko w maju moze sie nie zobaczymy bo bedzie poligon... Tez tesknie niesamowicie ale jestem dobrej mysli:) to daje mi sile... witam Pati:) jeszcze zolnierz marioleczki wychodzi w lipcu:)

Ja z moim sie nie zobacze prawie caly marzec, bo wlasnie tez ma poligon.. Ale ogolnie to tez udawalo mu sie przyjezdzac co 2 tygodnie.. I Natalki tez wychodzi w lipcu ;)