Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

zobaczysz juz nie długo nawet nie bedziesz pamietała,ze sie nie odzywaliscie:)zobaczysz wszystko sie ułozy:)przemysli sobie i sie odezwie:)

jednak humor mi sie zepsuł;/Miska zobacze dopiero na świeta:(:(:(:(:(:(maja kwarantanne:(:(

U... Madziu ale nie przejmuj się przecież Święta już niedługo!! Zobaczysz jak zleci szybciutko :) Ja nie wiem teraz znowu milczy... Pewnie śpi.. bo warcie? Chociaż nie wiem jak to tam u nich jest.. z tymi wartami bo to dopiero pierwsza... i narazie nic nie wiem :( Ale wogole to już padam z nerwów :(:( Jest kłótnia jak mało kiedy.... :(

mój skarbeczek mogł byc w zeszły weekend w domu....ale dowódca zobaczył na jego palcu obrączkę.....i skreślił go z listy na wyjazd....chuj jeden....

Witam dziewczynki! Strasznie dawno nie pisałam........szkoła:( Ale staram się wpadać chociarz na chwilke i czytać co tam u was! Miisia tak jak pisałam na gg...wszystko bedzie ok. Zazdroszcze wszystkim które zobacza niedługo swoich wojaków! Ja zobacze swojego najprawdopodobniej po pierwszej warcie, którą ma dopiero 15 kwietnia:( A tak pozatym dziś dzień wiosny a pogoda taka ... Bardzo prosze o zdjątka, Misia, Ewcia, Beatka, Paulina, Madzia, Angel i wogóle wszystkich dziewczynek! Mój adres beacia-89@o2.pl Pozdrawiam 👄

kochane a w wojsku to jak liczy się m-ce???normalnie czy po 4 tygodnie???i ile mniej więcej trwa dni??wojsko???

Witajcie Kobietki w ten pierwszy dzień wiosny:P chiciaż na wiosnę to nie wygląda:P Paula Ty szczęściaro:) Wy to macie fajnie! Mój humor hmmm... nawet nie najgorzej ale też nie mam zbyt wielu powodów do radości! Tomek właśnie skończył wartę i chyba od 17 dostanie PJtkę! no i jedzie do domku:o buuu... szkoda że nie do mnie ale cóż ja muszę poczekać jeszcze miesiąc!

mój Skarbeczek mówił ze 269 dni jest wojsko....inni mi mówili ze 273...wiec juz sama nie wiem....

Aniu z tego co wiem to u każdego wojsko trwa inaczej. A tak pozatym to daczego twój chłopak za obrączke nie pojedzie do domu...mój tez nosi obrączke:( Mój mi mówił, że jeśli oni poszli 7 lutego, powinni wyjść 7 listopada to wyjdą jakoś 2 tyg. wcześniej jeśli nic nie nabroją:) Paulina ale ty masz szczęście!

Aneczko jesli Twoj poszedł tak jak moj 7.02. to maja byc zwolnieni do dnia 30.10 wiem bo dostałam zaswiadczenie a wiec zostalo jeszcze jakies 220 pare dni

ale wolę nie zapeszac....bo może być tak jak w zeszłym tygodniu....ze go nie puścili

223 dni zostało:)ale moj Misiek mowil,ze maja ponoc puszczac od 22:)wiec nie bedzie tak zle:)

Nie pojedzie za tą obrączkę bo jakiś dowódca jest chory psychicznie innego wytłumaczenia nie ma! Poprostu się nawinął i się komuś ta obrączka nie spodobała!! Mój Misiek też nosi:) A ja swojego zobaczę za miesiąc jak wszystko dobrze pójdzie:o

tak mój Skarbeczek tez poszedł 7 lutego......a jezeli chodzi o obrączkę.....to w jego jednostce czepiają się o wszystko....dosłownie podobno najbardziej rygorystyczna jednostka w kraju....

dowódca powiedział mu ze w regulaminie pisze ze nie mozna nosic zadnej biżuterii......

To chore! Jeżeli ma obrączke to znaczy, że jest ktoś kto na niego czeka! I właśnie tym bardziej powinni go puścić!

Aniu a gdzie Twoj jest?:>moj ma obraczke i dowodca powiedział do niego:tak wiem,ze obraczka to bardzo wazny symbol małzenstwa jak bym był chamem kazałbym Ci zostawic w domu ale nie jestem bo wiem,ze jak na nia popatrzysz to ci lepiej az bylam w szoku jak moj Misiek powtorzyl mi to

Mój Skarbek nosi i łańcuszek z krzyżykiem i obrączke i nic mu jeszcze nie powiedzieli!

Kiciu,nawet nie wiem co do mnie na gg wyklikałas :( bo żadko na nie wchodze :-P hihi ale.. juz oblukam :) U mnie dalej cisza :( a ja jestem coraz bardziej zła... bo.. wydaje mi się... że wykryłam małe kłamstwo.. z Jego strony i chce wkoncu to wszystko wyjaśnić. Nie wiem wydaje mi się że śpi po warcie.. ale ile on tak będzie jeszcze spał :( Chcialabym mieć to wszytsko za sobą!:(

Mój Skarb jest w Koszalinie....800 km od domu.....a jeżeli chodzi o tą obrączkę to świnie z tych ludzi.....chuje jebane....