Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

R2RO

Dlaczego tak dużo ładnych kobiet ogłasza się na serwisach randkowych?

Polecane posty

Ciekawi mnie bardzo dlaczego jest tyle bardzo atrakcyjnych kobiet, które szukają faceta w sieci. A może szukają czegoś innego, nie wiem. Wejdźcie choćby na takie ilove.pl Wystarczy parę minut poszukiwań i co widzę - piękne kobiety, do tego wykształcone, dużo z nich naprawde ciekawie o sobie pisze, ale są samotne. Nie mogę pojąć dlaczego. Dlaczego te naprawde ładne muszą szukać w internecie? Czy na co dzień nikt ich nie adoruje, nie podrywa? Dla mnie to bardzo dziwne. A może tutaj jest taka właśnie kobieta i się wypowie? Co wami kieruje? Pozdrawiam

Gość linoczka
ja jestem taką kobietą, facetów kręci się wokół mnie masę, ale mało który mi odpowiada. Masz już odpowiedź;-)

Gość wszystkie piekne
na podrasowanych fotkach, a napisać o wykształceniu można naprawdę wiele będąc nawet po zawodówce.........

hmmmm mi sie wydaje...ze te piekne kobiety..chca sie dowartosciowac.. hmm miec wiecej niz jednego.. lub dwoch adoratorow hmm nie kazda szuka faceta. Co do takich portal ilove, czy fotka.pl hmm ja tam jestem nastawiona sceptycznie co ostatnio widzialam to dziewczyny specjalnie robia zdjecia, by duzo sie do nich odzywalo albo dostali 10. Eh za niektore mi wstyd poniewaz, potrafia sie rozebrac byle by dostac duzo komentarzy..

Gość bo nnnnnnnnnn
1. nikt ich nie podrywa po są za ładne i na pewno zajęte 2. mają kosmiczne wymagania, wiec muszą przeszukać większą próbę 3. ściemniają w opisach a zdjęcia są robione u profesjonalnego fotografa po wizycie u stylisty (na takim zdjęciu to i ja bym dobrze wyglądał :))

Dokladnie tak jak piszesz, na codzien w realu nikt sie nie interesuje takimi dziewczynami. A pozatym gdy wszyscy znajomi maja swoje drugie polowki to nie maja czasu zeby sie spotkac i gdzies wyjsc, zeby ta samotna ladna dziewczyna miala okazje obcowac wsrod ludzi i sie bawic i miec szanse na spotkanie kogos. Mialam topik tutaj, ale w wyniku calego zajsca na kafe zostal on zlikwodowany podobnie jak inne topiki, tam bys wiecej mogl poczytac o tym dlaczego ludzie maja profile na necie i szukaja w ten sposob.

Gość linoczka
przecież to ogólna tendencja: im kobieta piekniejsza tym trudniej jej znaleźć faceta. Faceci boją się pięknych kobiet, przekonałam się o tym niejednokrotnie....

Gość część szuka spnsorów
a czść do ma przerobione fotki tak, że na żywo byś się za taką nie obejrzał

...ot i cala prawda \"mało który mi odpowiada\"! Byl kiedys taki kawal ze sklepem, w ktorym kobiety \"kupowaly\" sobie meza, polecam! :)

Gość linoczka
ja jestem piekna z tuszą i faceci takich też się boją, bo myślą, ze ja nimi nie jestem zainteresowana

Gość Sympatyczna bardzo
Hmm miedzy fotka a sympatia jest spora roooznica bo na fotce czesto pokazuje sie dupe i ne szuka milosci a na sympatii szuka wlasnie czeggos powazniejszego raczej...

Gość linoczka
A ja zazdroszczę brzydszym kobietom, nikt ich nie traktuje jak dodatek czy ozdobę, nikt się nimi nie przechwala. Zresztą jak widzę faceta za śliczną laska to niestety, niestety, z założenia wydaje mi się kretynem, który poleciał na jej wygląd.

Gość Sympatyczna bardzo
Ja jestem taka kobieta o jakiej piszesz, kiedys mialam profil na sympatii spotkalam sie z 3 facetami ale jeden mial zone o czym zapomnial powiedziec wczesniej, 2 mnie nie pociagal, 3 był dziwny :) Miałam pecha i zawiesiłam konto :) Teraz wyjezdzam do pracy i tak z ciekawosci weszlam i sprawdzilam sobei facetów z państwa do którego jadę i...zupełnie przypadkiem trafiłam na faceta z marzęn od A do Z - wyglad, charakter, wszystko ;) Dawno nie czułam takiej bliskości i zrozumienia :)Za 2 tygodnie spotkanie :) Można spotkac wyjątkowe osoby...Ale narazie nic nie mówię bo nie chce zapeszać :)

tak, na sympatii, ilove, randkach.o2, szuka sie raczej czegos konkretnego :faceta, dziewczyny, flirtu itd itp (opcje sie zaznacza). A na fotkach czy np na gronie sa fotki i tyle, mozna je oceniac , mozna pisac komentarze ...

Gość do linoczka
jak chcesz być brzydsza, to weź wsadź łeb między drzwi i trzaśnij kilka razy. Piszesz takie głupty, że widać, iż z Ciebie farbowana "blĄdynka"

...ciekawe z jakich? Chlopaka/dziewczyny prozno tam szukac, nic na sile!

Czyli co, próżność, chęć dowartościowania się? Jeszcze zrozumiałbym te młode dziewczyny 16-20 letnie, które faktycznie miłości tam nie szukają, a adoratorów, ale jak widzę śliczną kobietę 25-letnią, która dodatkowo pisze, że szuka miłości i \"normalnego\" faceta, to aż się dziwię, że jeszcze żadnym nie zainteresowała się w \"realu\".

Gość Sympatyczna bardzo
Uroda to nie wszystko, kobieta musi faceta zafascynowac, zaciekawić, wywiązać wspólny jezyk, bliskość- do tego potrzeba troszke madrosci, wrazliwosci i obycia ;)

R2RO....a czy nie wiesz, ze to facet sie powinien interesowac kims w realu... Co ktos kto jest sam, ma jak idzie do miasta powiesic sobie karte na plecach \"jestem sama- szukam chlopaka\"... ja mam 24 lata i serio mna sie nikt nie zainteresowal w realu jeszcze, a nie wiem czy mam tak duze wymagania.

Gość Sympatyczna bardzo
Czy ja wiem...może rzeczywisćie chcialam sie dowartosciowac ale raczej ja zakładałam konto z prozaicznego powodu - chciałam poznać kogoś, tak na początek do pogadania bo byłam samotna :) Nic z tego nie wyszło, zaczęły mnie męczyć też listy od facetów którzy pisal tylko jedno "jesteś piekna", wywaliłam fotki i miałam spokój :) Zwątpiłam w netowe znajomości a teraz przypadkiem znalazłam go...;) I nie miałąm fotek gdy go szukałam :D Później mu wysłałam :)

Gość Sympatyczna bardzo
Ja ostatni rok spędziłam bardzo pracowicie- koniec studió i jeszcze do tego praca, czasu nie było na imprezki w ogóle :) Stąd internet stał sie miejscem rozrywki :)

Przyznam się wam, że właśnie poznałem osobiście kobietę z mojego miasta, która miała na ilove swój profil. Co ciekawe, ani ja ani ona nie mieliśmy tam swoich zdjęć. Spotkaliśmy się po miesiącu korespondowania i aż nogi się pode mną ugięły gdy ją zobaczyłem - po prostu jest niesamowicie piękną kobietą. Może to i lepiej że nie widziałem jej wcześnie, bo pewnie nje zdecydowałbym się na spotkanie. A tak to było bardzo sympatycznie, dziewczyna jest naprawde super z charakteru, ale nie mogę pojąć dlaczego szuka w internecie.

no wlasnie, studia i inne zajecia powoduja , ze nie ma sie czasu na przebywanie wsrod innych, na imprezy na ktorych nie oszukujmy sie ale sa dosc duze szanse zeby kogos zapoznac. A pozatym jak juz wspominalam, jesli mamy znajomych , ktorzy cierpia na brak czasu, to przeciez zadna dziewczyna sama w pojedynke nie pojdzie do pubu, czy do klubu. Bo ani to przyjemnosc ani tez dobre wychowanie.

Gość Sympatyczna bardzo
Oj przestań sie dziwić :P Tego typu myślenie, że w necie miłości, przyjazni czy nazwijmy to bliskości, szukają tylko zakompleksieni nieudacznicy, albo chorobliwie nieśmiali ludzie, już dawno zostało obalone ;) Każdy potrzebuje ciepła a często brakuje czasu na wyjścia do klubu czy znajomych, siedzi sie w necie, coś tam szpera i nawet sie człowiek nie obejrzy gdy wpadnie w sidła ;)

R2RO...no to gratulacje za odwage, bo ja bym sie nie spotkala z nikim bez zdjecia. A i tak nawet jak sie spotkalam z kims kto mi przyslal swoje zdjecie to mialam jeden przypadek, ze chcialam uciekac po 1 minucie. Eh... chociaz faceci w necie mogliby nie klamac.

...a czy chlopak pojdzie sam do klubu? Tez nie sadze, latwiej paczka...

Gość czemy wy tylko o poznawaniu
w klubach/pubach. Nie chodzę i nie mam zamiaru zacząć. To co znaczy że samotność do końca?

Na serwisach jest mnóstwo ślicznych rozkapryszonych królewien, które są zasypywane mailami i się w tym gubią. Pięknych kobiet oczywiście się nie boję o ile są inteligentne, natomiast piękna i głupia kobieta może być przyczyną upadku tak zacnego młodzieńca jakim jestem :classic_cool: dla złośliwych: inteligentna się ze mną nie umówi a głupia z głupoty to może i nawet tak :p

Gość linoczka
Blondynką nie jestem, piszę jak jest i tego nie zmienię przecież :-o Po prostu, nie należy nikomu zazdrościć jako, że: w brzydszych osobach automatycznie szukamy charakteru, w pięknych jego braku.

naranja - spotkałem się z nią, bo fajnie się nam ze sobą pisało, zresztą na spotkaniu się potwierdziło, że nawet w \"realu\" się dobrze dogadujemy. Poza tym nawet gdyby się okazało że jest nie w moim typie, to przecież takie spotkanie do niczego nie zobowiązuje.