Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapominajka78

PIELUCHY TETROWE,czy ktos jeszcze stosuje?

Polecane posty

Gość niezapominajka78

czy wszyscy na pampersach jada,tak sie zastanawiam czy tetrowe sie oplaca, liczac pranie,widzialam w rossmanie pampersy za 11 zl.28 szt.wiec to chyba nie jest az taki duzy koszt jak to u was wyglada?

ja tetrowe mam ale uzywam je tylko do wycierania dziecka jak sie uleje, no i moj syn lubi asypiac z pieluszka.

Hmmm..przy pierwszym dziecku używałam tetrowych na początku. Mieszkałam z mamą i nakupiła tonę pieluch:P Cała rodzina była zaangażowana w prasowanie dzień w dzień i takie tam;) Przy drugim dziecku, już na swoim, używałam tetrowych przez tydzień i dotarło do mnie, że chyba mnie pogięło:D Pieluchy, przynajmniej u maleństwa wypada gotować - to cykl prania na pół dnia:P Specjalne proszki, prasowanie na maskymalnej temperaturze.. No i co? Ile tych pieluch, żeby opłacało się nastawiać pralkę?:D I moczyć te pojedyncze, czekać aż się nabiera? Olałam sprawę i kupiłam jednorazówki:) Miałam ten komfort, że dzieci nie były na żadne uczulone, ale czasem trafiały się buble typu \"pielucha sucha\" a wszystko dookoła mokre. Moim zdaniem u malutkich dzieci nie ma sensu kupować oryginalnych pampersów, bo trzeba je zmieniać czasem co godzinę i częściej - nie chodzi o sikanie, ale karmione piersią mogą sobie kupkać co chwilę - przecież nie zostawię dziecka w takiej pieluszce:D U dużych dzieci, powyżej roku nie sprawdzało się już nic poza oryginalnymi pampersami, bo nie przepuszczały tego ogromu moczu;) No, ale moje ostatnie doświadczenia w tym temacie są z przed 2 lat, mogło na rynku coś się zmienić;)

Gość jakaja taka
dzieki za cenne info i prosimy o jeszcze inne doswiadczenia

jak teraz to moje wystąpienie przeczytałam to zabrakło mi jednej najważniejszej rzeczy - CZAS - coś czego się nie da przeliczyć na żadną kasę. Matka czeka aż dziecko zaśnie, żeby zabrać się za sterty pieluch, zamiast w tym czasie odpocząć lub zrobić inne nie mniej potrzebne rzeczy. Tetry = strata czasu

Ja używam takich pieluch jako przytulanki i do wycierania buzi. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.