Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amazonka

Ruciłam palenie pomocy!!!! Co dalej??

Polecane posty

Matko jedyna to ja tu tyle łez wylałam ale to nic zbudujemy nowy dom.....🌻 ❤️jestem z wami chociaz z powodu zmiany pracy nie bardzo mam czas ale przyłączam sie i łącze w głębokim smutku😭

blanka -> twoje łzy pływają po sieci, popatrz na moje wcześniejsze wpisy, wszystko można przeczytać, wszystko jest, ale nie na kafe... :( ps/przepraszam za błedy:P

blanka, balbina... do przodu..., dzieje się... Amazonka, dobrej nocy! Albo i nie idź jeszcze spać [poszła, napracowała się Babeczka nad odzyskiwaniem minionego - gratulacje raz jeszcze]

witam wszytkich bp,co sie stalo co za glup wykasowal tyle pozytecznej lektory dla zucajacych palenie porad odczuc zwiezen,naprawde glupota mam nadzieje ze ten topik sie rozwinie od nowa bo pomogl juz wielu ludziom zucic smierdziela mnie tez. pozdrowionka dla wszystkich starych znajomych;)no i nowo zucajacych u mnie ok BP oczywiscie.

rolf, tak, jak mówisz..., rozwijajcie topik, bo szkoda by było..., no tak...:)

Gość mmarylla
rozwijajcie topik będą mieli co kasować.Fajne forum dla rzucających palenie : www.rzućpalenie.pl

mmarylla, kasują, kasują, a i tak się odradza... Pozdrowienia nocne dla wszyskich! Gadzinka - bardzo ciepło! :) Słoneczkooo - dawaj znać! Wiewiórka - dołącz! Złośliwiec ? Nie ma cię!? Chłopaki - miejcie się! I zagladajcie, wspierając! Setunia - raffaello wyszło!

witam jesli ktos tu jeszcze jest....;((cos mi sie zdaje ze to juz koniec tego topiku;(nikt nie zaglada szkoda;((a moze nie wiecie gdzie szukac..serdeczne pozdrowka dla wszystkich bp.

Rolf po prostu odzyskaliśmy nasz stary topik i teraz tam znowu nas można spotkać:D

to znaczy ze ja jestem w zlym miejscu?

daj namiar gadzinko gdzie sa wszyscy