Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorobsko

dziwne chorobsko

Polecane posty

Gość chorobsko

co to moze byc; od 2 miesiecy stan podgoraczkowy 37 max, od 3 tygodni katar, kaszel ,bole twarzy ,zatok i zebow , domyslam sie ze zapalenie zatok zreszta lekarz tak poweidzial ale czemu choroba nie reaguje na antybiotyk , jutro mi sie konczy i zadnej poprawy ,jestem juz zmeczona ta temepratura weim ze niewielka ale strasznie uciazliwa,ktos mial cos podobnego?

Gość upppppppppppp
upppppppppppppppppppppp

Gość upppppppppppp

Gość ghjku
Ja z kolei mialam przez 10 dni stan podgoraczkowy i takie bole kosci, stawow, ze myslalam iz nie wytrzymam zrobilam badania, okazalo sie ze nie mam choroby ani goraczki reumatycznej przeszlo samo, bole trwaly 3 tyg a stan podg 10 dni i do dzis nie wiem co to moglo byc /

Gość Migdałeczka
Ja mam podobnie tyle że od 3 miesięcy i sama nie wiem co dalej robić a ten stan podgorączkowy już mnie dobija bo nie daje mi normalnie funkcjonować :(

Gość dziwne chorobsko
wlasnie ja tez czuje sie strasznie rano jest mi goraco , trace ochote na cokolwiek,wiem ze to niewielka goraczka ale mi przeszkadza zwlaszcza ze biore teraz juz 3-ci antybiotyk i nic

Gość dziwne chorobsko
macie pomysl co to moze byc? jak mowie lekarzowi o temperaturze mowi ze to zadna temepratura i nie wymaga lekarstw

Gość lekarze są dziwni
Mój lekarz tak samo mówi że to żadna temperatura tylko najgorsze jest to rozbicie.Taki stan podgorączkowy nie bierze się z nikąd.Ci lekarze na niczym się nie znają, przypisywaliby tylko antybiotyki, i tak nas trują.Poszłam z tym do laryngologa i mi powiedział że mam już tak zjechane migdałki przez antybiotyki i choroby że trzeba będzie usuwać :( Sama nie wiem czy to dobry pomysł, czy to coś pomoże choć słyszłam że później mało się choruje.

Gość sooniiiaa
moze to chloniak nie chche cie straszyc ale...

Gość dziwne chorobsko
ale wezlow nie mam powiekszonych ciagle je sobie badam , jestem na ich temat przeczulona moja mama chorowala na ziarnice zlosliwa

Gość lekarze są dziwni
Już od razu chłonniak, lepiej się zastanów najpierw zanim kogoś nastraszysz.

Gość lekarze są dziwni
A poza tym musialaby mieć węzły powiększone po obu stronach i węzły moga się powiększać z wielu przyczyn.

Gość dziwne chorobsko
aa i jeszce jakas flegma mi ciagle splywa po gardle dodam ze antybiotyk nic z tym nie zrobil a powinien teoretycznie

Gość lekarze są dziwni
Proponuje iśc do laryngologa.

Gość dziwne chorobsko
ide w poniedzialek, martwie sie tylko tym ze wzielam dwa antybiotyki i zaden nic nie pomogl mam rozpoznanie zapalenia zatok i na to wlasnie zostaly mi przepisane leki,ale jest zero poprawy

Gość IDZ DO JAKIEGOS
dobrego lekarza .Moja siostra tez miała problem z zatokami ale ostatnio lekarka poleciła jej specjalną szczepionkę nie pamiętam jej nazwy ale jest dosyć droga .Krótko po tym jak reką odjął... popytaj ,jeżeli to są zatoki to szczepienie jest opłacalne.. Moja siostra jest pielęgniarką,czesto musi jeżdzić do pacjentów i na patronaże dlatego była narażona na częste zapalenie zatok .Odbijało sie to na całym jej zdrowiu. Ale przede wszystkim musisz znać dokładną diagnoze. pozdrawiam FIONA.

Gość pasza
a ziarniniak wegenera? sikasz krwią?

Gość dziwne chorobsko
a stan pogoraczkowy mam od poczatku roku tylko wtedy nie towarzyszyly temu zadne inne dolegliwosci

Gość pasza
a krwawisz z nosa, z dziąseł?

Gość dziwne chorobsko
nie krwi w moczu nie zauwazylam

Gość IDZ DO JAKIEGOS
PIERWSZA SPRAWA TO BADANIE -MOCZU I KRWI MOżE MASZ STAN ZAPALNY WYKAżE TO -OB.powinno być jednocyfrowe

Gość dziwne chorobsko
nic z z tych rzeczy,zobacze co powie laryngolog,z tego co czytalam sa to objawy zapalenia zatok niepokoi mnie tylko brak reakcji na leki to dziwne

Gość IDZ DO JAKIEGOS
nie słuchaj tu żadnych dupereli...

Gość dziwne chorobsko
zobacze co powie na to laryngolog jezeli punkcja i plukanie zatok nie pomoga zostana mi tylko zrobienie badania,w styczniu robilam moczu wsyztsko bylo ok

Gość pasza
śmigaj do laryngologa. moze prywatnie, do jakiegoś serio dobrego. Możesz tez sama sobie zrobiż morfologię + rozmaz, badania ogólne moczu, OB, CRP - ale poczekaj na skierowanie od lekarza. Coś mi to na ziarniniaka wyglada, albo na przewlekłe zapalenie zatok o etiologii bakt. beztlenowych. A jaki dostałaś antybiotyk? Dalacin?

Gość IDZ DO JAKIEGOS
jeżeli to będą zatoki to naprawdę zapytaj o szczepionkę bo warto.. pozdro FIONA

Gość pasza
jeśli mocz ok, to super:)

Gość dziwne chorobsko
dostalam clarinase i fromolid uno

Gość IDZ DO JAKIEGOS
PASZA MA RACJE!!!!!!!!!!!!!

Gość dziwne chorobsko
fromilid:)