Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianka25

anonimowe, intrygujące maile - pytanie do osób w związkach

Polecane posty

Gość kafeterianka25

Co byśćie zrobili, gdybyście dostali na swoją skrzynkę maila anonimowego? Mail od kogoś płci przeciwnej. Załóżmy, że jest to mail, w którym ktoś pyta was czy jesteście szczęśliwi w swoim związku czy coś takiego. Po co? - ta osoba jest w was zakochana i chce wybadać grunt. Recz jasna, że gdy otrzyma odpowiedz, ze jesteście baaardzo szczęśliwi i niczego nie chcecie zmieniac, to odczepi się od was. W kazdym razie... co byście zrobili? Nie odpowiedzieli w ogóle, odpowiedzieli szczerze, odpowiedzieli nieszczerze, czy najpierw drążylibyście kim ta osoba jest? A może jeszcze coś innego?

Gość
ja chyba najpierw chciałabym wiedzieć kto pyta i jaki ma w tym cel. potem zastanowiłabym się czy odpowiedzieć szczerze czy nie ;)

Gość szkoda słów
ta ja dostaje listy...ale nie z pytaniami a z informacjami o zdradach mojego faceta...ktos wyslal juz 3 listy...i zadnego adresu zwrotnego...a mialabym ochote zrobic temu komus niezła jazde

Gość ola111
obcemeu, nie odpowiedzialabym wcale:)))

Gość aniaaa23
szkoda slow moze nalezaloby sie zastanowic nad tym czy facetowi nie zrobic jazdy ? :p

Gość szkoda słów
ania nie sadzisz ze pisanie natretne pisanie listow o dupie maryni jest zalsone??

Gość zapisana kartka
Do tych co drążyłyby :D Czy wasza odowiedz, byłaby różna w zalezności od tego kto pyta? On/ona odpowiada>tajemniczy wielbiciel/wielbicielka :) lub mówi kto i okazuje się, że jest to ktoś kogo macie na oku( choć jesteście w związku).

Gość kafeterianka25
upps to ja kafeterianka25 :P

Gość kafeterianka25
Halo, kto mi odpowie? To dla mnie ważne :(

Gość
jeżeli jesteś szczęsliwa w związku to wielbiciel czy nie po co kłamać? chyba, że chcesz

Gość kafeterianka25
Dea> to nie do mnie przyszedł taki mail, ja zastanawiam się czy takiego wysłać. Nie chcę nikomu włazić w związek, jeśli jest mu w nim dobrze. Ale nie zawsze jest, wiem to po sobie, jestem z kimś, ale myślami z kimś innym...

Gość
aha to by było ciekawe myślisz, że On może być szczery ? że napisze prawdę? zastanów się, czy Ty byś na takiego maila odpowiedziała nie znasz nadawcy, a pyta się On o Twoje życie uczuciowe może na początek po prostu zagadaj ;)

Gość kafeterianka25
Zagadać przez maila? Jak? Wiem, że to duże ryzyko odpowiedziec szczerze, bo może się tak pytać twoja partnerka. Ale jak mam się dowiedziec w inny sposób, nie podając kim jestem? :(

Gość
jak zagadać? napisz do Niego maila, nie przedstawiaj się. napisz może coś o swoim związku, że nie czujesz się szczęsliwa, że chciałaś się komuś wygadać i trafiło na Niego, że nie znasz go i łatwiej jest Ci to wyrzucić. a może tym samym się odwdzięczy? ;) kombinuj ;)

Gość kafeterianka25
Hmmm fajny pomysł, ale... po pierwsze boję się, ze jak napiszę, ze mnie nie zna, on całkiem odrzuci mnie, jako potencjalną adresatkę; po drugie to trochę niewiarygodne, że tak piszę do obcej osoby i się wyżalam ;)

Gość kafeterianka25
miało być nadawcę

ja bym pomyślała, że to mój facet mnie podpuszcza. chyba nie warto odpisywać wogóle, jeśli w związku wszystko jest ok