Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ollka

STYCZEŃ 2006

Polecane posty

Ok czyli ja jestem jedyna chetna na wyjazd, prosze wpiszcie sie mamy to bedziemy wiedzialy na czym stoimy i wtedy mozna byu bylo cos szukac.

Polu ja nie mam cierpliwosci do wklejania zdjec , ale w fotosiku mozna hostingowac ponad 20 zdjec na raz a potem to juz szybciutko kopiujesz io wklejasz. Temu tak mi on przypadl do gustu

no hej! my też się dopisujemy na ten wyjazd więc nie będziecie same :-D nick...................termin 1.szczęściara25..... dopasuje sie do kazdego 2.sz.mama............1-3 maja, lub 3-6 maja 3.Bozina .....weekend majowy (w sumie to od 1 do 6) zapko = bardzo ci dziękuję :-) postanowiłam zrobić porządek z ubrankami małej i chcę je wystawić na allegro, ciekawe tylko kiedy to przygotuję bo jakoś grypa nie chce mi przejść :-( zajrzę jeszcze później :-)

Gość figlarna mężatka 24
hej dziewczyny widze , że muszę założyć stronę www. żebyście zobaczyły moją małą pociechę.

Gość figlarna mężatka 24
jutro albo po jutrze bo dzis juz padam , byłysmy z Amelką na zakupach bo już powoli z ciuchów wyrasta

Gość figlarna mężatka 24
a ja myślałam ,że tylko ja siedzie całymi dniami w domu sama z Melcią. Mój mąż Rafał też ciągle w pracy .

Gość figlarna mężatka 24
gg 6279239 skype dorsze3

nick...................termin 1.szczęściara25..... dopasuje sie do kazdego 2.sz.mama............1-3 maja, lub 3-6 maja 3.Bozina .....weekend majowy (w sumie to od 1 do 6) 4.Lidus................ dopasuje sie do kazdego 5.Perełka35...........weekend majowy fajnie moze byc:D:D byle niezbyt drogo bo to akurat okres większych wydatków u nas.....komunie...eeech

szczęściara hi hi hi na pewno spotkamy się i będzie super, ja kiedyś byłam na takich zlotach internetowych, super zabawa była:) szczęściara czy my znów tylko przy komputerkach:)

Gość figlarna mężatka 24
nie ja tez tu sobie siedze

Gość figlarna mężatka 24
gdybym ja wiedziała jak wam pezsłać te zdjęcia dziewczyny?

Gość figlarna mężatka 24
więć mam na imię Agnieszka mam 23 lata a właściwie od jutra 24 . Mieszkam w Gdańsku ale jak większość jestemtu przybyszem . od 2 lat jestem mężatką, mój mąż ma na imię Rafał i ma 30 lat. Studiuję ekonomię, pracuję i jestem mamą Melci czyli rocznej Amelki.

Gość figlarna mężatka 24
może podpowiecie jak wysłac zdjęcia? poproszę

Figlarna wejdz na strone www.fotosik.pl. I tam zaloguj sie i po koleji bedzie ci opisywalo jak masz dalej robic , Jak juz sie zalogujesz i zaczniesz hostingowac zdjecia to daj znac a dalsze wskazowki ci podam

Gość figlarna mężatka 24
dobra wchodzę