Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ollka

STYCZEŃ 2006

Polecane posty

lidus dzięki ale chyba będę musiała zamienić moje mieszkanko na zamek, jak będzie drugie bo już nie mieścimy się z niczym:O małej ubranka pojechały na razie do londynu bo tam koleżanka w maju rodzi a później może wrócą :) ja już też piję piwko:)

szczęściara nieładnie tak wyprzedzać na ciągłej linii;) ja już powiedziałam, zabawek nie kupuję, jedynie na dzień dziecka kupię łóżeczko dla lalek, bo mała pięknie bawi się wózkiem i lalkami, ale poza tym już nic.

szczesliwa - zapraszam do mnie...pare lat zycia akademickiego/na stancji zaprawiło mnie tak ze bez problemu moge przygarnąc jakąś rodzinke :D

szczęściara dzisiaj rozmawiałam o tym z mężem i on mówi, że ma nadzieję, że córcia nie będzie nas naciągać na te wszystkie lalki i gadżety dla nich:)

ollka dzięki wielkie:) dzisiaj byliśmy z córcią u znajomych i był tam o miesiąc starszy chłopiec a ten mój zbójek wypróbował zęby i ugryzła go:O

etam.....ja sie nie dam! bo twarda sztuka jestem, ale za to Tomek jest wobec Lenki bardzo uległy.

ollka no nie wiem, z niej taki herod, rządzi wśród dzieci na maksa, ostatnio wzięła balonik od dziewczynki co by nikt jej nie zabrał go to trzymała w zębach i rękoma:) szok:)

oby takich kobiet jak najwięcej...ja to mam cos z feminizmu w sobie :P

ollka tylko już niektóre dzieci przed nią uciekają hi hi hi, ale i tak z niej pociecha, dzisiaj odkryła, że ma uszka i już pokazuje, tak fajnie chwyta się za nie:)

Lena w piasownicy jak narazie jest grzeczna i nadal nie wiem za kim sie wrodziła z charakteru czy za matką - wiecznie niezadowoloną marzycielką czy moze za ojcem - ostoją spokoju i zrównowazenia emocjonalnego.

Dla noworodka wpina sie nosidelko a tak juz dla 6 mkiesiecznego dziecka normalnie m ozna rozlozycz i polozyc. Ale super tez jest kosz na zakupy taki wielki super. a co do bicia dzieci moj nikos zawsze zaczepia starsze , gryzie je i bije a mlodsze przytula i daje buzki

moja też przytula ale dzieci tego zazwyczaj nie lubią, a poza tym większość jakaś drobniejsza od małej i niestety od tego uścisku najczęściej lądują na ziemi:O

Gość figlarna
no nie ! wrociłam z zakupow a tu nowe 2 stronki rewelacja dziewczyny

oj takie fajne, codziennie coś innego, ciągle się dziwię skąd pewne zachowania u dziecka, przecież ja po stole nie chodzę a ona chodzi, rzuca się, jak coś nie po jej myśli, człowiek to istota nie pojęta:)