Gość szekielka Napisano Styczeń 29, 2014 Witam, mam lekarstwo Mitotan - Lysodren 500mg 100 tabl. do sprzedania oryginalne kupione zagranicą.Nie otwierane. Dla potwierdzenia oryginalności można skontaktować się z Lecznicą DORAN we Wrocławiu gdzie pies był leczony. Proszę o kontakt 601518833. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Klaraboks Napisano Luty 3, 2014 Czy macie jeszcze ten lek do odsprzedania??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2014 Ja będę go zamawiała i sprowadzała z Anglii za połowę ceny. Jak coś, piszcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2014 hej witaj gościu.....jak załatwiasz vetoryl taniej to ja się moge dolączyć bo tez potrzebuję...odpisz koniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 2, 2014 Odsprzedam Vetoryl 30 mg 15 tabletek producent Hiszpania cena 120 złI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 21, 2014 Mam do sprzedania nieotwierany Mitotan 100 tabletek, 500 mg. Jeśli ktoś chętny to proszę o odpowiedź pod komentarzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 20, 2014 Ja cena???? Jestem zainteresowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2015 Poszukuję leku o nazwie Wetoryl 30 mg lub o nazwie Trilastone 30 mg.Jest do dla mnie o tyle ważne, że w Polsce jest on nie do zdobycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2015 Proszę o priv na karolinakc@op.pl z numerem telefonu. Po południu zadzwonię i wytłumaczę jak zamówić lekarstwo z Anglii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 12, 2015 Informuję wszystkich zainteresowanych lekiem VETORYL - lek ten jest dost ępny w Polsce. Sama go kupiłam bez problemu, Jest dostępny w 10 30 i 60 mg. Pozdrawiam wszystkich, którzy borykali się dotąd z problemami jego zakupu. Sama przeszłam gehennę.Radzę pytać w Aptekach przy Lecznicach Wet.Pozdrawiam M.Szymkiewicz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2016 Witam. Mam do odstąpienia za 50% ceny 12 kapsułek vetorylu 60. Lek kupiony w Polsce. Naszemu pieskowi już niepoterzebny. Tel. 600 803 830. Mieszkam w Poznaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2016 witam .Pozostał ci vetoryl 30 mg -nawet kilka sztuk odkupię za zaliczeniem pocztowym. Jestem z Rybnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 17, 2017 Witam, mam do sprzedania Vetoryl 120 mg, 25 tabletek, cena 400 zł. Kontakt: 606-78-75-74 Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2017 do Kociubka90 -ty piepszona idiotko jakbys miala rzeczywiscie Cushinga to mialabys ryj okrągły jak ksiezyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2017 Mam 19 kapsułek Vetorylu 30 mg cena 150 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bajeczka 10 Napisano Listopad 2, 2017 Moja sunia jest po badaniach i ma stwierdzony zespol Cushiga. Juz ponad trzy miesiące bierze vetoryl 10 mg . Od dwóch dni ma jednak /i to po okresie dobrego znoszenia dawkowanego leku/ wszystkie objawy skutków ubocznych. Ospala nie chce jeść ani pić ma drgawki.Nie ma siły stac na łapkach( to od kilku dni) i od jakiegoś czasu nasilone objawy bólu stawów. Jest od urodzenia upośledzona w zwiazku z niedotlenieniem przy porodzie.Myślałam,że objawy bólowe i pozostałe są raczej tego efektem.Ulotka rozwiała moje wątpliwości. Wczoraj nie dałam leku i dzisiaj widzę poprawę. Co mam robić dalej? Nie mogę odstawic leku w/g weterynarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2018 Witam mam do sprzedania vetoryl 60mg 2 opakowania, cena 400zł tel.694137112 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ketokonazol sprzedam Napisano Sierpień 1, 2018 Ketokonazol Zespol Cushinga sprzedam leki Ketokonazol pod nazwą Keto, 200 mg. Cena 2zl tabletka. Listki po 10 tabletek. Producent President Inter Pharma Co, Tajlandia. Ważny do 04.2023. Jan Krongboon massagewarsaw gmail com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lysodren/Mitotan Napisano Maj 4, 2019 Po leczeniu mojego psiaka zostało mi 60szt Lysodrenu 500mg (Mitotan). Sprzedam po kosztach - 30PLN za tabletkę. Ważność do września 2020. Kontakt na maila - tomir"małpa"o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Junka 0 Napisano Wrzesień 24, 2019 Witam, mam do odsprzedania Vetoryl 120 mg dwa opakowania. 1.opakowanie całe (30tabletek)drugie opakowanie 28 tabletek. Termin ważności do lipca 2021.Zostało mi po piesku:( Może komuś będzie potrzebne. Mam również do sprzedania biohepanex forte wspomagający pracę wątroby, oraz Aniflexi ha(32 tabeltki) na stawy, L-Methiocid na zakwaszenie moczu, Megavit-żwacz naturalne źródło bakterii na przewód pokarmowy, Synergal tabl. 500mg-8 tabl.- antybiotyk, Ex-pain 100mg-3tabl. działanie przeciwzapalne. Puszka Royal Canin gastro intestinal 400g-przeciwbiegunkowy pokarm, ColoCeum plus na biegunkę elektrolity. Jeśli ktoś jest zainteresowany prosze o wiadomość na meila natalia.kudla@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YorkTer 0 Napisano Listopad 26, 2021 Pilnie kupię Vetoryl 30mg lub 60mg dla mojej suni. Proszę osoby które mają do sprzedania o kontakt 737319184. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach