Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yapko

Dziewczyna wciska mi że straciła błonę dziewiczą u ginekologa Wierzyć jej

Polecane posty

Gość a ja miałam
eeee tam pieprz**sz facet!!!!co ci to przeszkadza!!!!

Gość kliszka
pewnie fanatyczne dziecko Boga...no mowie oaznikowe pitu pitu....jak nie dziewica to wyklac....

Gość Tylko ja...
Moja siostra trafila w szpitalu na takiego palanta, ktory mimo ze byla dziewica zbadal ja przez pochwe, a przy nast badaniu u jej lekarza, ktory da tej pory zawsze badal ja przez odbyt, chcial ja badac normalnie... Myslal, ze ona juz nie jest dziewica.. Czyli jednak mozna w ten sposob strcic blone dziewicza i ta dziewczyna niekoniecznie klamie.

Gość ormianokuzs252
Ktoś kto twierdzi,że można stracić błone u ginekologa pomylił go chyba z weterynarzem!Większość z was nawet nie wie,ale jest bardzo duży % kobiet które mimo wielokrotnego współżycia całkowicie błonę tracą dopiero podczas porodu,zapytajcie swoich lekarzy.

Gość to szukaj dziewicy

czuję się jak frajer gdy myśle że miałbym się z taką ożenić

Gość kliszka
a ty tez jeses prawiczkiem? tzn ze szukasz takiej jak ty zeby razem? jesli ak no to ok....ale jesli wmagasz zeby tylko dziewczyna..to jest smieszne

Gość Tylko ja...
Tak sobie mysle, ze jesli ty masz problem nawet z tym, ze przez lekarza to dziewictwo stracila, to moze poszukaj sobie nowej laski, bo chyba nie jestes z nia za bardzo zzyty... Jak sie kogos naprawde kocha to nie zwraca sie uwagi na takie pierdoly.

Gość to jest mozliwe
bo ja tak mialam ; w wieku 21 lat poszlam do gina , bardziej z ciekawosci , bo byla to pierwsz wizyta i nic mi nie dolegalo baba byla stara i nie mila , zadawala pytania i padlo takie ; czy pani wspolzyla ? moja odp. brzmiala nie , a ona bardzo nie grzecznie na mnie nawrzeszczala ze ja jej kity wciakam a ona tu widzi co innego , wiec ja dalej swoje ; potem o tym zaponialam ( a fakt faktem z nikim nie bylam w lozku ) troche mnie to zaciekawilo .....potem poznalam faceta , powiedzialam ze jestem dziewica i sie z nikim nie kochalam, cieszyl sie .... a potem , byl szok , bo nie bylo krwi ....do dzis mysli ze klamalam ( bo jestem jego zona ) a ja go utwierdzam w tym , bo po co ma sie cieszyc ze byl pierwszym :D a tak naprawde gdyby byl inteligentny to by uwierzyl , bo ten pierwszy raz byl nijaki i widac bylo ze nie jestem w tym dobra dzis mysle ze moglam sobie ja przerwac przy masturbacji , bo innego wytlumaczenia nie ma :)

Gość ormianokuzs252
A Ty nie miałeś kobiety do tej pory?

Gość Tylko ja...
nie, no dziwny jestes koles... :/

wtedy się jeszcze bardziej zwraca uwagę na takie rzeczy, jak myślisz poważnie o związku

Gość ormianokuzs252
Krew nie świadczy o dziewictwie!

Jeżeli nawet straciła w inny sposób i kłamie, to znaczy, że jej bardzo na Tobie zależy. Doceń ten fakt. Gdyby puszczała się z wieloma, obawiałaby się, że to się wyda i nie odważyłaby się kłamać. Mogła sama zniszczyć błonę robiąc sobie erotyczne przyjemności, ale jezeli tak właśnie było, to też raczej Ci się do tego nie przyzna, bo to zbyt krępujące. Jeżeli jest fajna, kochasz ją i nie wygląda jak jakąś..., ani się tak nie zachowuje, to przestań ją wypytywać, bo sama Cię zostawi i pójdziesz płakać na uczuciowy. Nie staraj się być dla niej sędzią, czy katem, tylko ją po prostu kochaj. :)

Gość bziumkaaa
a ja tam ialam szczakowa blone i kwi nie mialam....tylko jakas kropelka poszla...i tyle

Gość ola37
przedewszystkim lekarz pyta czy kobieta jest dziewicą czy nie. jeżeli jest to nie bada dopochwowo tylko odbytniczo.

bo on pewnie ma to juz dawno za sobą, poszalał a teraz chce tylko dziewicy

Gość kliszka
standardowo....najpierw jurny buchaj...a jak juz na powaznie....na zone.....o musi byc taka grzeczna dziewica...typowa spawiedliwosc....mozna wywnioskowac to z twoich wypowiedzi...ze jak na powaznie to sie szuka dziewicy...hi

Gość moi drodzy jestem w 99 procent
ach pewna, że jest to żałosna prowokacja. Żaden facet, widzac w dziewczynie swoją potencjalną żone, nie powie o niej, że nie chce jej, bo stracila błonę dziewicza z maszyną lekarską! Poza tym, ci, co więcej juz tu siedza, widza, że ten temat dość czesto sie tu przewija; sfrustrowani prawiczkowie piszą, że wymagają od kobiet dziewictwa, chociaz sami pewnie zadnej nigdy nie beda mieli... mysle, że wielu sie ze mna zgodzi....

Nie, nie to, że kłamie, tylko to, że aż tak jej na Tobie zależy, że gotowa jest nosić brzemię kłamstwa przez cała swoje życie. Dla Ciebie. To nie jest łatwe.

Gość Tylko ja...
Jak sie mysli powaznie o zwiazku trzeba te osobe przede wszystkim KOCHAC, a nie przejmowac sie tym czy ja lekarz rozdziewiczyl podczas badania. Wiem co mowie, bo w stalym i baaardzo szczesliwym zwiazku jestem od prawie 9 lat :) Choc szczerze mowiac, sama zaluje, ze spalam z innym facetem zanim poznalam tego jedynego, ale naprawde nie to jest najwazniejsze. Jesli naprawde ja kochasz, zastanow sie czy nie bedziesz zalowal, jesli sie rozstaniecie, zwlaszcza z takiego powodu... Powodzenia i wyrozumialosci zycze ci Yabluszko ;)

wydaje mi sie ze to mozliwe jesli kopciął sie z tym ginekologiem:)

Gość Tylko ja...
ola37- sa lekarze i lekarze. Znam osobiscie kilku takich, ktorzy maja w d... czy jestes dziewica czy nie jestes... W ogole wszystkich maja w d.... Jednemu z nich moi rodzice wytoczyli proces (wspomniana wyzej siostra, jest niepelnoletnia.)