Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana24

Mamy na urlopach wychowawczych-2 część

Polecane posty

Acha i dzięki za zdiecia:) widac po minie że sie dobrze bawiłas. Te Kubusie to chyba w Oskarka pokoiku:)

Aga pamietam jak mi lekarz powiedzial ze niektórzy maja cale zycie kamienie i nic im sie nie dzieje nawet o nich nie wiedza,a inni maja wielkosci groszku i bolesnie odczuwaja Te kubusie to w naszej sypialni bo poki co Oskar pokoj ma z namiina musze zrobic zdjecie i Wam wysle ,ostatnio wszystko musi byc \"kubusiowe\":)

nie wiem czemu mi tam tekst ucielo ale było napisane ze ma jeszcze namalowanego kubusia i prosiaczka nad naszym łóżkiem przez Marcina,musze zrobić zdjęcie i wyśle:)

Ja tez witam:) Bylismy wczoraj u ortodonty.Kamil ma miec zrobiony nowy dolny aparat....urwał mu sie jeden drucik i będa mu robic nowy. Mamy w poniedziałek jechac po jego odbiór. Ja przy okazji zasięgnęłam porady dentysty.....bo przyjmuje obok...jest to mąz naszej pani ortodontki.W związku z moim zapaleniem dziąsła czeka mnie jeszcze usuwanie kamienia poddziąsłowego.....ponoc to nic bolesnego ale i tak mam trochę stracha.

Aga nie znam sie na tym ale tez bym stracha miała bo jakos nie brzmi ciekawie....:( a ja siedze i ogladam oferty pracy wysłalam w dwa miejsca i zerkam nadal....

Hej !!🖐️ Witam, u mnie po staremu czyli nadal bryndza z pracą trochę się martwie bo już malo czasu mi zostało, tylko do końca lutego mogę być na zwolnieniu. Ale p. doktor mnie pocieszyła że jak będzie potrzeba to przedłuży mi zwolnienie na następne 3 misiące i żebym sie nie martwiła...ale nic nie poradze ze sie martwie...bo juz bym chciala isc do pracy. Nie to żebym sie nudzila, bo zawsze jest cos do zalatwienia, urzedy, lekarze itp. ale juz bym chciala do ludzi, choc pewnie zatesknie szybko do pozniego wstawania i wolnego czasu.:) Kreska- fajnie tez zdjecia kubusia , jak podrzyuce wam fotki jakie moja przyjaciolka ponad 3 lata temuu umalowala pokoj swej corki. Izaf- fajna ta pizzeria, podobaja mi sie ściany i ogólnie klimat jest więc widzę duży potencjał i klintów też 👄 Ana24- mam nadzieję ze nie złapała ćię żadna chandra...?bo mało aktywana ostanio jestes na naszym topiku jak nigdy ;( Życzę wam miłego początku tygodnia🖐️

U mnie słoneczko niesmiało za chmurki wygląda:0 a temperature mamy na plusie więc na dworze chyba niezała ciapa:O Dzisiaj jedziemy po dolny aparat dla Kamila. A ja jak narazie nie będę miała usuwanego tego kamienia poddziąsłowego....byłam u dentystki i powiedziała że ładnie się goi to zapalenie,więc może obejdzie się bez tego przykrego zabiegu:) Jutro moja mam idzie do szpitala na ta operację i trochę sie denerwuje.....musze jej poprawiac humor i tłumaczyć że wszystko będzie dobrze:) A tak poza tym to wszystko po staremu:)

Mame dzisiaj zawiozłam do szpitala....jutro ma mieć operację. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze

Cześć dziewczyny nie zaglądam ostatnio ale wzięłam się za czynne szukanie pracy wczoraj byłam na rozmowie w urzędzie statystycznym no ale było nas 10 osób i do końca tygodnia mają dać odpowiedź kto zostanie przyjęty a kto nie 8 osób odpadnie bo są dwa etaty. dzisiaj byłam też na rozmowie w swojej pracy no i stwierdziłam że się zwalniam prezes przystał mi na to że jaki dzień napiszę w wypowiedzeniu to z takim mi rozwiąże umowę nie będzie robił problemów. pomyślałam że jak mam siedzieć na wychowawczym to wolę iść na krus i mieć chociaż składki opłacone. Aga jak twoja mama po operacji?? napisz coś bo czekam z niecierpliwością na jakieś wieści Kreska i Betii koniecznie dajcie mi instrukcję jak i czym po kolei malujecie te ściany bo my chcemy robić chłopakom pokoik no i mojego tatę bym zagnała do pomalowania ścian

:) Napisze tylko że mama jest już po operacji.Miała wczoraj rano.Czuje sie dobrze,zabieg odbył się bez komplikacji,kamyczki dostała na pamiątkę:) jeden był dosć spory o śr.prawie 2 cm....więc to chyba był ostatni dzwonek na zdcydowanie się na operację.....pewnie niedługo miałaby ataki. Tyle dziewczyny.....właśnie się wybieram do niej.

🖐️ u mnie nic nowego,weekend miną tak ze w sobote byłam we wrocławiu u rodzinki a wczoraj w domu teraz usiadłam popatrzec na ogłoszenia o prace ....mam juz ich dosc:O Aga jak tam mama sie czuje? Iza f u mnie malowane to było zwykła biała farba z najzwyklejszymi pigmentami za 3 zł:P

Mama czuje się dobrze.....jutro juz wychodzi do domu:) Dziewczyny dziekuje za troskę;)

Gość iza.u
Kreska umarłam poprostu :D Super link,właśnie się bawię i wszyscy łącznie z szefową leżymy ze śmiechu na ziemii :D

Gość izau
No ładnie swojego nicku zapomniałam ;)

Czesc Dziewczyny, medluje siie tylko ze zyje, ledwo ale zyje. Jakos nie moge sie obrobic i wiem ze mam staaaaaaaaszne zaleglosci za ktore baaaaaaaardzo przepraszam. Obiecuje poprawe🌻 U nas wszystko ok, to znaczy gotujemy sie zywcem a raczej smazymy. Od ponad tygodnia mamy temperatury w granicach 40 stopni. Wkoncu lato ale nawet kaktusy schna mi w ogrodzie. Dzieci wrocily do szkoly po wakacjach i wkoncu mam chalupe dla siebie. No jeszcze nie, najpierw musze ja doprowadzic do pozadku dziennego bo jak po wojnie wyglada. A tak pozatym to tak jak wszedzie, ekonomia u nas sie sypie, wszedzie strasza co to bedzie, ludzie traca prace hurtem.......ciekawe czasy przed nami!!

Haloo dziewczyny Dzisiaj przynajmniej u mnie piękna pogoda.....wracajcie na topik bo tak ponuro i smutno tutaj jeszcze nie było. U mnie wszystko ok.Mama jest już w domu i pomału dochodzi do siebie.Teraz myślimy o nastepnej operacji.Ma zaćme na jednym oku i strasznie jej to przeszkadza w czytaniu.Troche szperałam w necie i przeraziłam się że na taką operację trzeba tak długo czekać.....od 6 miesięcy do 2-3 lat.Mam nadzieje że uda mie sie znaleść jakies miejsce żeby to wykonać w miarę szybko.Oczywiście można to zrobic przywatnie.....bez czekania.....ale trzeba zapłacić 2-4 tyś. Niestety mamy na to nie stać:( Wczoraj byłam z Oliwia u okulisty w Krakowie i jestem bardzo zadowolona....raz z mojej córci bo była bardzo grzeczna.....a dwa że wada cały czas się zmniejsza i jeśli tak dalej pójdzie to Oliwia całkowicie z niej wyrośnie:) Kreska bardzo fajna ta stronka.....myślałam że jakoś to na dziewczyny podziała:(chyba nas już nie czytają:( IzaU Witaj......napisz co u Ciebie słychac;) Monika dzięki za zdięcia.Z Natalki już prawie dorosła pannica.....szczególnie na tej fotce gdzie z kolega za rękę maszeruje;) Ide włosy wysuszyć i zmykam po dzieci:)

Dotak oj zaległości to Ty masz!!!!!!!!!!!!!

Dotka sory.....za przekręcenie nicku:O

Hej Laski !!! aga10- cieszę sie że opercja mamy sie powiodła. Tak to juz jest z tymi chorobami ze jak sie zacznie chodzic do lekarzy to ciagle cos. Ale głowa do góry na pewno wszystko będzie dobrze 👄 Kreska- super link, tez mnie rozbawił :) A zakwasy miałaś ..to nieźle musiałaś tańcować mimo że często gdzieś chodzicie. Dotka- dmuchnij troche do nas, moze na termometrze podskoczy co nieco, choc dzis nie ma co narzekać pogoda iście wiosenna. Pojechałam samochodem do mujni ale zrezygnowałam jak zovbaczyłam kolejkę, niwe tylko ja poczułam wiosne :) IzaF- widzę ze jestesmy na jednym etapie w poszukiwaniu pracy. Martwie sie tym kryzysem bo gdybym wiedziala na poczatku wrzesnia ze tak bedzie ciężko to jeszcze bym siedziała na strym stanowisku ...a teraz jak sie powiedziało A to trzeba i B :) Powodzenia 👄 U mnie po staremu czyli nadal bezowocne szukanie pracy:( tydzień temu zrobiłam sobie wychodne na miasto :) dla rozładowania i ogólnego odprężenia od codzienności,. I tak się dziewnie bo jak na mnie pomijająć sylwestra na domówce to przerwa 3 misiace bez wyść to cud :) Z sisota odwiedzilysmy kilka pubow, spotallysmy znajomych a nawet poznalysmy jedna osobowosc spotowca ale nie ma sie chyba czym chwalic bo to straszny dupek. Myslal ze jak jest sławny i powie nam cos milego to bedziemy sie z nim cala noc bawic...a my wolalysmy swoje towarzystwo :) Ogólnie u mojego faceta w domu remont trwa w szybkim tempie bo mial zaczac doipero na wakacje ale stwerdzil ze jak teraz zacznie to po remoncie moge sie do niego wprowdzac na stale :) Bedzie tylko problem z dojazdem kacpereka do przedszkola ale do czerwca jakos sie przemeczymy . To wybyło na tyle …. Spadam i życzę miłego weekendu 🖐️

Gość Oliwka2009
Witam. Zapraszam na stronę córeczki mojej koleżanki http://www.weronika-pomoc.pl Może ktoś będzie chciał pomóc tej uśmiechniętej, a jednak chorej dziewczynce. Dzięki.

IzaF- cop do instrukcji to nie wiem, te zdjecia kubusia puchatka to dzieło mojej przyjaciółki która juz dawno tu nie mieszka..? Nie mam zielonego pojęcia...;)ale sie zapytam przy najblizszej okazji. Pozdrawiam🖐️

czesc dziewczyny ja miałam wypadek samochodowy,samochod dosc mocno skasowałam:( na szczescie ja czuje sie nawet dobrze

Kreska a gdzie ty tak szalałaś dziewczyno?? mam nadzieję że tylko samochód uszkodzony zdrowiej i napisz coś więcej Betii mam nadzieję że może tobie jakoś lepiej idzie w poszukiwaniach bo ja na razie szukam i szukam chodzę na rozmowy i lipa wychodzi Aga jak tam samopoczucie mamy?? a wy zdrowi jesteście?? u nas jak przed Bożym Narodzeniem się zaczęło tak teraz co tydzień choroby :o szczerze to już mam powoli dosyć Dominik tydzień chodzi do przedszkola a dwa następne choruje i nie wiem jak w takim wypadku przywyknie do tego przedszkola. Bartek żeby nie być gorszym łapie od niego co się da teraz mają jeden zapalenie oskrzeli drugi zapalenie gardła a na dodatek przyplatała się tzw grypa zołądkowa z jednej strony trzeba dawać antybiotyk a z drugiej wymiotują aż mi ręce opadają i tyle co u mnie lecę następną dawke prania do rozwieszenia wyjąć bo przy Bartka wymiotach pralki nie wyłączam