Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za młoda na 26 lat

do kobietek, ktore w wieku 26 lat wygladaly jak 17-18 letnie podlotki

Polecane posty

Gość za młoda na 26 lat

Jak wygladacie dzis, czy mlody wyglad bedzie juz zawsze, czy tylko do pewnego czasu ? zwlaszcza te z was, ktore dzis maja 30-40 lat ??

Właśnie..też się zastanawiam. Mam 24 lata a wciąż pytają mnie o dowód :-) Jak długo jeszcze mogę się z tego cieszyć...?

Gość za młoda na 26 lat
poprawka : czy juz zawsze bedziemy wygladac mlodziej, przeciez starosc nikogo nie omija ;)

Gość za młoda na 26 lat
No właśnie, jak długo, niech sie wypowiedza te, co to przeszly Ja ostatnio mialam taka przygode, ze pekam ze smiechu choc byla to chwila grozy i niepokoju, mianowicie- posadzono mnie o falszywy dowod osobisty :D

Cudownie byłoby wciąż wizualnie być młodszą niż w dowodzie... coraz bardziej boję się zmarszczek, mam bardzo delikatną skórę twarzy a dodatkowo jestem szczupła i palę- a zmarszczki to lubią.

Gość lola1234
Ja w wieku 26 lat posadzana bylam o co najwyzej 21. Niestety w tym czasie wyprowadzilam sie z domu,zaczelam zyc na wlasna reke, przyszly problemy finansowe i 'sercowe', w rezultacie po roku wygladam na swoje obecne 27. No, moze 26:) Tak, ze cieszcie sie poki mozecie.

Gość za młoda na 26 lat
cieszyc sie ciesze, ale 26 lat to juz nie nastka, i tak zastanawiam sie, jak dlugo ten stan sie utrzyma, chcialabym w wieku 35 lat, wygladac na 25, ale slyszalam ze nie ma tak dobrze ja zawsze wygladalam na mlodsza, w wieku 19 dawali mi 13, co bylo swoista porazka, odejmowalam sobie zawsze lata bo sie wstydzilam, ze nie wygladam na swoj wiek, teraz z kolei smieje sie, jak nie dowierzaja, i fajnie by bylo wygladac zawsze mlodziej, o te chociaz 10 lat, stad ciekawosc jak to bedzie za 10 lat- 20 lat, na pewno sa takie osoby na forum:)

Gość za młoda na 26 lat
wychodzi na to, ze po 30 stce bedziemy wygladac na swoj wiek, bo nie ma odzewu, dziewczyny :)

...mnie sie wydaje ze najwazniejsze to podobac sie samej sobie i czuc cie dobrze w swojej skorze a opinia innych to drugorzedna sprawa...ja czuje sie mloda to i pewnie mnie tak odbiera otoczenie...zreszta nawet mowia na mnie MŁODA:classic_cool::)

Gość w bordo
ja też tak mam!, trzeba się tylko z tego cieszyć;)

ja wiem dziewczyny, ale czuc sie a faktycznie wygladac, jak dlugo tak mlody stan skory bedzie sie utrzymywal, no niechze wypowie sie jakas 35-40 latka, ktora w naszym wieku wygladala jak niepelnoletnia nastolatka :) czy dzis wyglada tez mlodziej niz ma w rzeczywistosci lat? :)

...tez to doceniam...ale boje sie dnia kiedy np.obudze sie spojrze w lustro i zdam sobie sprawe ze w krutkiej bluzeczce z otkrytym pepkiem wygladam smiesznie:O

Gość ja mam 40 lat
i nadal ludzie się mylą, co do wieku... Chociaż powiem, ze to wnętrze jest jednak najważniejsze, taka radość, która właśnie stamtąd płynie... W twarzy i figurze, to po prostu widać...

ja w tym roku skoncze 30-tke i kazdy kto o tym sie dowiaduje zaznaje szoku:D, wsxzyscy daja mi gora 24 lata. W pracy dwudziestoparoletnie kolezanki wygladaja powazniej ode mnie...

Gość ja mam 40 lat
pasja jest ważna w człowieku... To naprawdę widać plus geny młodości... Ale bez tego iskrzenia w oku, nie ma nic...

Gość Jasia0
40 tka ma na pewno racje z tymi genami i pasja ja tez w wieku 21 lat wagladalam na 13 a teraz po 40 niestety zaczynam wygladac na swoj wiek i co najgorsze , niektorzy daja mi juz wiecej lat niz mam :( a wiec tak dobrze nie ma .. ale poki jeszcze mlodo wygladacie korzystajcie z tego a co bedzie to sie okaze, u kazdego jest inaczej :)

Gość mlodowygladajaca
Wiecie co kobiety, troche przesadzacie. Wiem, ze dzisiejsze 13 latki pala, pija, maluja sie i dlatego wygladaja staro, ale taka normalna 13latka to dziecko o bardzo dziecinnych rysach i ciele i nie mowcie mi, ze dorosla kobieta moze wygladac jak dziecko przed wejsciem w okres dojrzewania...

Gość ja mam 40 lat
nie o tym mówimy, a tylko o esteycznym wyglądzie i dobrym samopoczuciu, tym wewnętrznym... Zmarszczki też mogą mieć załkiem ciekawą ekspresję...na twarzy...:)

Gość mam 39 lat
biora mnie obecnie za 22-25 latke. Kiedy mialam 27 lat brano mnie za 17-18-latke. Ale jak mialam 35 lat to tez pare razy mowiono mi, ze "mysleli, ze mam 18 lat" dopoki ze mna nie poromawiali : = O Szok. Nie mowie tu o paru "wyjatkowych2 przypadkach, kiedy obcy ludzie mi odjeli te 10-15 lat, ale jest to nagminne i spotykam sie z tym w kazdej sytuacji (niemal "na codzien"), gdzie jest mowa o moim wieku w porownaniu z wygladem. Nawet jak ktos oglada moje dokumenty (w urzedzie), to zawsze komentuje, ze "to niemozliwe ze mam tyle lat" albo przyglada sie dokladniej mojej twarzy ze zdumieniem i porownuje jeszcze raz z data urodzenia. Nie mam tez zmarszczek (taki uklad twarzy i b. dobra cera), bo taka jest tez moja uroda - mam bardziej dziewczece rysy twarzy (prawie dzieciece tylko dojrzalsze niz kiedys), miekkie a nie ostre oraz dlugie naturalnie ciemne wlosy. Sposob ubierania normalny - w zaleznosci od okolicznosci elegancko ale nie "ciotkowato" lub modne dzinsy z ladnymi topami i bizuteria, ale figurke tez mam szczupla od zawsze, mimo iz mam dzieci (rozmiar 34/36 bez zmian - wyjatkiem byly ciaze :) Patrzac na moje starsze o kilkanascie lat kuzynki czy mame i jej siostry - jest to dziedziczne, gdyz kazdej z nich ludzie odejmuja na oko wiele lat (co najmniej 10). Moja ciocia ma 72 ale wyglada na 55. No, gora 60. Zadbana jest, ale nigdy nie korzystala z chirurgii plastycznej, wiec zadziwia swoim wygladem niejednego. Mysle, ze NIE jest to regula, iz kobieta wygladajaca na podlotka w wieku 25 lat w wieku lat 40 bedzie nadal wygladac mlodo, ale istnieja i takie przypadki. Nie biore tu w ogole pod uwage ingerencji kometycznych czy chirurgii plastycznej. Wiele zalezy od genow, ale tez od typu urody. No i na pewno od stylu zycia, zdrowia lub choroby itd... Ja b. dbam o to, by sie wysypiac, zyje wygodnie i omijaly mnie dotad choroby (odpukac ;)

Gość mam 39 lat
to prawda, nie kazdy ma to szczescie :( Wspolczuje szczerze tym, ktorzy nie maja dobrego zdrowia czy szczesliwego zycia. Wiem, ze to bardzo moze sie odbic na urodzie. ALE jesli ktos chce pozostac mlody i zdrowy, niech przynajmniej skonczy z paleniem papierosow ;) (ja nigdy nie palilam nalogowo, tylko pare razy sprobowalam jako nastolatka).