Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za młoda na 26 lat

do kobietek, ktore w wieku 26 lat wygladaly jak 17-18 letnie podlotki

Polecane posty

Gość mam 39 lat
wyslalam na adres podany w Twoim profilu, ale maile ze zdjeciami nieraz dluzej ida :O

Gość mam 39 lat
daj znac jak dojdzie (1 mail i 3 fotki), a jesli nie dojdzie do wieczora, to wysle jeszcze raz albo podasz mi inny adres jesli masz (moze to zalezy od Twojego serwera, bo moj zwykle swietnie funkcjonuje)

Gość Wiecznie młoda
Teraz mam 36. Wyglądam na studentke lat niższych i studenci mnie podrywają :) Mieszkam blisko miasteczka studenckiego. :)

mam 39 lat juz mam, dostalam!!! sle jak mam byc szczera to az mi sie nie chce wierzyc ze albo to ty albo ze masz tyle lat:)...kurcze zwlaszcza ta fotka przy stole ma cos w sobie a ile ma ta kobitka przy Tobie latek??

Gość mam43
zawsze wygladalam mlodo,jak mialam 25 pani nie wpuscila mnie do kina na film od18lat.powaznie!znajomi weszli,a ja musialam biec po dowod.teraz mam43 i 17letniego syna.gdy idziemy razem ludzie mysla ,ze chodzimy ze soba.ubaw po pachy.syn ma180cm wzrostu i dysponuje wszystkimi walorami urokliwego mlodzienca.pomimo ,ze niestety pale,moja cera nie ma wygladu palacza.jedyna rzecz ,ktora mi przypomina ,ze latka leca,to siwe wlosy ,ktore sie u mnie pojawiaja.no wiec sie farbuje na jasny blad.pamietam gdy w wieku 26lat szlam rodzic pani na izbie przyjec zapytala mnie;czy ty dziecko ucieklas z domu?"i chciala telefon do moich rodzicow.dopiero potem jak dalam dowod zeby spisala dane to mnie przepraszala.takich sytuacji mialam mase.pomimo,ze zycie mnie nie oszczedza,mam mase trosk,ale tym nie bede was kochane zanudzala,staram sie zachowac pogode duch i staram sie czuc jakbym dalej miala 18lat.pozdrawiam

Gość mam 39 lat
wiem, ze Ci sie nie chce wierzyc, ale jesli musze to udowodnic ze ja to ja, to moze znajde jakas fotke z moja trojka dzieci ;) Osoba kolo mnie siedzaca to moja kuzynka lat 36 (napisalam to w mejlu). Napisalam wyzej, ze "wiem", iz reakcja taka bedzie jak Twoja nie z jakiejs pychy czy arogancji, ale tak mnie traktuja np. przy kontroli paszportow - ostatnio znowu przez to przechodzilam. Sprawdzaja moj wiek, porownuja fotke i moja twarz i komentuja albo wymownie patrza (zalezy kto jest w okienku ;) O podrobienie paszportu trudno mnie posadzic, bo na fotce wygladam tak samo jak w realu, jest swieza, bo wlasnie nowy paszport wyrobilam w styczniu. A mimo to na lotnisku mialam znowu sytuacje, gdzie ktos komentuje "pani ma tyle lat?? Nie wyglada pani,co pani robi ze sie pani nie starzeje" itp.

Dostalam zdjecia Na tym z kuzynka dalabym ci max 26 Na tym z bliska- max 22 Moj chlopak na tym z kuzynka dal ci 34 Ale na tym z bliska max 24 i byl w szoku ze masz 39 lat Wg mnie jestes ladna i bardzo mloda Dziekuje za fotki, jestem pod wrazeniem, i chcialabym tak wygladac w przyszlosci, WOW

Gość Za młoda na 26 lat.
Kurna, nawet bardzo ladna, taka mlodziencza, w szoku zem :)

Gość mam 39 lat
dzieki, kuzynka niezle sie trzymala, ale niedawno urodzila dziecko i po tym b. zepsula jej sie cera. Ale w sumie na zywo lepiej wyglada ;)

Gość mam 39 lat
heh, 34 to mi nikt nigdy na zywo nie dal, ale na fotkach roznie sie wychodzi ;)

Gość a czy ja też dostane fotki
? jestem strasznie ciekawa jak wyglądasz :)

Gość Za młoda na 26 lat.
Ja go okrzyczalam za to, ze jaja sobie robie, he he Moze to ta mina ;) Wygladasz SWIETNIE !!! bez dwoch zdan, naprawde jestem pod WRAŻENIEM

Gość merikka
dużo daje też fryzura, makijaż i ubranie. Znam babkę co w krótkich włosach ale kręconych i na czarno ubrana wygląda na te swoje 36 lat. taka stara, ale zadbana. Gładka cera. dlatego nie kręci włosów i wygląda młodziej

a kto mi powie na ile ja wygladam? moge wyslac fotki na maila

Nie bój się. Zawsze wygląda się na te parę lat mniej. Jedna z niewielu rzeczy, które mi się akurat w moim życiu podobają to to, że kumple mojego starszego mówią mi \"cześć\". Zanim się dowiedzą, że jestem jego matką, oczywiście. :O

Gość mam 39 lat
Ja juz nie chce wysylac fotek innym osobom, bo nie wiadomo potem, gdzie sie rozeszly... Sorki dziewczyny. Wam trzem wyslalam, bo sie troszke wczesniej poznalysmy w rozmowie, ale tak ogolnie to jestem na NIE jesli chodzi o zamieszczanie swoich fotek w internecie czy wysylanie kompletnie obcym osobom. Po prostu nie wiadomo kto i do czego ich potem uzyje ;)

hej kobitki:) ja mam 32 lata i nader czesto zdarza mi sie ze jak kupuje fajki lub piwko,to panie sprzedawczynie pytaja mnie o dowod:P mam bardzo dziewczeca buzie i figurke tzn.jestem malutka ale z duzym D!!! no dobra koniec po popdne w samozachwyt a tak dokladnie to czasem zastanawialam sie dlaczego niektore kobiety wygladaja tak mlodo i swiezo? czy to tylko sprawa genow? ja pale i wypije,ale uwielbiam dlugo spac,dlatego nie pracowalam nigdy na rano tzn.na 6.00 to bylby dla mnie koszmar haha!!! pozdrawiam wszystkie mlodo wygladajace-ciekawe czy zawsze tak bedziemy wygladac?

Gość Za młoda na 26 lat.
mam 39 lat- rozumiem to, doskonale i dziekuje za zaufanie, nie wykorzystam ich na pewno :)

Gość mam 39 lat
agais, podlacz sie do takiego watku o fotkach na wizaz.pl to sie dowiesz ile Ci latek daja :) Link podalam na poprzedniej stronie.

wstawilam stopke,jest tam sporo moich zdjec.jesli zechcecie sie wypowiedziec bede miala zabawe:-)

Witam ja mam już prawie 30 a wyglądam podobno na 24 góra. Zawsze dawano mi mniej lat. Kiedyś bardzo się zżymałam w takich sytuacjach, ale teraz się cieszę.

Gość mam 39 lat
oj, kurcze, nie sa zbyt wyraznie te fotki, ale tak kolo 30-stki ? Przepraszam jesli postarzylam, ale mam siostre 30-tke ktora wyglada na 21 i ja mam inna miarke ;) A moze odmlodzilam ;) ?

nie powiem jeszcze;-) dodam,ze mam siostre ktora wlasnie dzisiaj skonczyla 37 lat,ma trojke dzieci a wiecej niz 25 lat na pewno by jej nikt nie dal-dotyczy to rowniez jej ciala,nie tylko twarzy. historia podobna do Twojej.

a mnie na zywo daja od 22(raz sie zdarzylo) do 26,zdaje mi sie,ze na zdjeciach wygladam troche starzej