Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za młoda na 26 lat

do kobietek, ktore w wieku 26 lat wygladaly jak 17-18 letnie podlotki

Polecane posty

Gość mam 39 lat
super, agais, jesli Cie odmlodzilam to sie b. ciesze! W koncu wiem, ze chociaz "naleze do wyjatkow" to jest nas wiecej, tylko tak trudno takie osoby spotkac w realu, bo nie ma ich wiele. Moje rowiesniczki a nawet mlodsze ode mnie o np- 5 lat ZAWSZE biora mnie za jeszcze sporo mlodsza od siebie! Tzn dopoki nie zaczniemy dluzej ze soba gadac i nie wyjdzie na jaw, ze jestem w tym samym wieku lub starsza od nich. CZasami glupio sie czuje, bo mnie traktuja "z gory" dopoki nie powiem ile mam lat. Dlatego robie to z checia! ;) Soy2 i Czarnooka - wyslalam Wam jeszcze fotke z moimi dziecmi, zeby nie bylo, ze jestem 25-latka (i bezdzietna) a tylko "udaje" tu 39-latke :D

Gość ooooooooooojjjjjjjjjjj
a moja mama zawsze wygladala na 10-15 lat mniej.pamietam nawet jak moi koledzy ja podrywali,a jak im oczy wyszly gdy dowiedzieli sie ile ona ma lat.no i tak zostalo do dzisiaj,ma 61 latek a wyglada na 50.tylko pozazdroscic!!!!

Gość soy2
"Mam 39 lat", musze przyznac, ze faktycznie kompletnie nie wygladasz na swoje lata:) Masz bardzo niespotykana urode i gdybym miala zgadywac ile masz lat, to nie wiedzialabym co powiedziec. Czy Twoi rodzicie sa w 100% Polakami? Szczerze mowiac nie wygladasz na taka "czysta" Polke;) Tak w ogole to przyczynilas sie jakos do swojego mlodego wygladu(np. zdrowe odzywianie, ruch, dobre kosmetyki) czy zawdzieczasz wszystko genom? Zdjecia z dziecmi jeszcze nie doszly. Pozdrawiam.

Gość mam 39 lat
Oj sorki, Soy2, zle wpisalam Twoj adres i teraz musialam poslac drugi raz (przyjdzie jako fwd pewnie w zalaczniku) z 2 fotkami z dziecmi :)

Gość mam 39 lat
hej Soy2 -> dziekuje za Twoj komentarz. Coz, nie wiem co mam powiedziec, bo chociaz zdarza mi sie dosyc czesto slyszec i w kraju i zagranica (gdzie mieszkam na stale), ze "nie wygladam na Polke" to jednak chyba takich dziewczyn bardziej "egzotycznych" u nas wiecej. Sama takie widuje. Moi rodzice sa Polakami z dawnych kresow (po wojnie przesiedlili sie). Urodzilam sie w duzym miescie w Polsce, dokad zawitali dziadkowie. Ale po rodzinie kraza legendy, iz mamy jakichs przodkow z Azji. Nie udalo mi sie tego zbadac. (BTW, podobno wlasnie Azjaci sie dlugo nie starzeja i maja gladka cere i widze to po niektorych 40-stkach z Filipin, z ktorymi sie przyjaznie, ale to tez nie regula). co do zdrowego odzywiania - nie, kocham to, co niezdrowe (czekolada moj nalog oraz junk food), ale to prawda, ze od tego roku staram sie to ograniczac by zdrowiu nie zaszkodzic - co do figury to mam szybka przemiane materii i nie cwicze nic, ale MAM ZAMIAR zaczac to robic na wiosne, zeby wlasnie zatrzymac "mlodosc" i sprawnosc oraz nie sflaczec ;) Co do kremow - nic drogiego: nie uzywam w ogole kremu na noc (bo mam cere bardziej tlusta i kiedys przez kremy mialam drobne wypryski), tylko krem pod oczy i to wcale nie jakis drogi, bo i tak nie jest mi potrzebny a zreszta nie wierze, ze kremy czynia cuda. ale latem uzywam kremow z wysokimi filtrami. Najb. w makijazu dbam o to, by sie NIE SWIECIC, dlatego musze codziennie stosowac puder choc lekko. Lubie podkreslac oczy, ale nigdy nie nosze mocnego makijazu, bo jakos mi chyba nie pasuje (albo ja nie umiem go robic ;) Nie opalam twarzy od 10 lat, bo mi sie sama PRZESTALA opalac (choc jako dziecko bylam zlocisto-brazowa), wiec na plazy twarz zakrywam capsem ;) Nie lubie jak jest goraco, wiec na sloncu nigdy dlugo nie przebywam lub chronie sie w cieniu. Obowiazkowo okulary przeciwsloneczne. I to nie ze wzg. na to, zeby sie nie starzec, tylko nie lubie. Tak mialam od lat, a dopiero niedawno dowiedzialam sie, ile szkody slonce moze wyrzadzic cerze. W solarium nigdy nie bylam. Nie jestem bladziochem-bladziochem (choc na fotkach nieraz jasniej sie wychodzi niz w rzeczywistosci), latem zawsze lekko opalona (na twarz samoopalacz!), ale z tymi "pannami-solarkami" rzeczywiscie nie moge sie rownac. No ale przynajmniej zmarszczek nie przybywa :)

39-latka, trojeczke dzieci, naprawde wrazenia mojego nie ma konca :) jak to robisz, wlasnie Agais- atrakcyjna kobieta jestes, na 11 zdjeciu dalabym ci 33 latka a na pozostalych ok 26-30 A ile jest ?

Juz odp, ja pisalam w tym czasie\\ Co do kremow- ostatnio byl program dokumentalny o bogatych paniach, w dojrzalym wieku i potwierdzily fakt- ze kremy to pic na wode, one je kupuja glownie dla pieknych opakowania i zaspokojenia, stosuja kremy pod oczy od najmlodszych lat i nie uchronilo ich to od zmarszczek :D zdrowa dieta, sport, nie palić, radosc ... to chyba najpewniejsze kluczyki :)

Gość soy2
"Mam 39 lat", niestety zdjecia nie doszly. Moze znowu zle adres wpisalas? Co do mlodego wygladu, to ja takze wygladam mlodziej niz moi rowiesnicy. Mam 22 lata, a niedawno pewien Kubanczyk powiedzial, ze myslal, ze mam 18 lat, takze nie jest zle. Jednak przez ostatni rok fatalnie sie odzywialam, jadlam baaaardzo duzo slodyczy i widze, ze odbilo to sie na mojej skorze na twarzy. Mam nadzieje, ze jak zaczne zdrowo sie odzywiac, usune toksyny z organizmu, to wszystko wroci do normy. Wiecie moze jakie witaminy sa odpowiedzialne za jedrnosc skory?

Gość mam 39 lat
Zgadzam sie, ze tryb zycia ma znaczenie, ale obserwuje, ze jednak sama jakosc cery/skory tez jest wazna a to ma sie w genach (moja rodzina ma swietne geny zarowno ze strony ojca jak i matki - nie chwale sie, tylko slysze komentarze ludzi na ich temat i sama to widze, a wiec GENY to dla mnie podstawa ,a reszta dodatek). jak to wytlumaczyc, ze moj 60-letni wujek nie ma zmarszczek (tylko brzuszek) i nie jest siwy - jedynie kontur twarzy mu sie rozmywa, bo nie jest b. szczuply ;) Ma zone duzo mlodsza od siebie, a ludzie biora ich za rownolatkow (no ona akurat niezbyt mlodo wyglada jak na swoj wiek, ale tez i jemu nikt nie da 60 ani nawet 50, 45 to gora)

Gość mam 39 lat
Nie wiem jakie witaminy sa odp. za jedrnosc skory, bo nie biore takowych na razie (jedyne co ostatnio biore to ziolowe tabletki NA SEN i pije herbatki z serii "Dobranoc", bo mialam zaburzenia snu b. powazne w styczniu z powodu smierci bliskiej mi osoby :/ ) a SEN jest b. wazny dla mnie i mego wygladu ;) Ale o tabletkach na jedrnosc przeczytasz na watku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=73290 Soy2, wyslalam ostatnio juz na dobry adres, ale czasami dluzej trwa dochodzenie maili z fotkami - tak bylo juz dzisiaj wczesniej i potem jednak doszly :)