Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za młoda na 26 lat

do kobietek, ktore w wieku 26 lat wygladaly jak 17-18 letnie podlotki

Polecane posty

Gość mam 39 lat
upps! Juz sie przestraszylam po Twoim poscie o stan Twego zdrowia :=o

...nie ma co sie przejmowac...pluca nie mam od 5 m-ca zycia a prszta chorob tez jest od zawsze a ja staram sie ryc normalnie i wygladam podobno mlodo...sama tez sie tak czuje takze ...nie jest zle...

Gość mam 39 lat
wierze na slowo, choc trudno mi sobie to wyobrazic ....

...i ja chce zeby tak bylo i sprawiam takie pozory ze mi nic nie jest ze jest ok i wszyscy wkolo w to wierza i tak jest dobrze wole jak wierza ze jestem zdrowa niz jakby sie nademna uzalali...:classic_cool:

Gość 12345....
tez bym tak chciala.... heh mam 17 i pol roku a mowia mi ze wygladam na jakies 20 lat. wsumie to narazie dopbtrze bo wskeple to zadko iedy mnie o dowod pytaja. jak bylam nad morzem przez 10 dni to tylko w jednym sklepie zapytali a to bylo zanim skonczylam 17 lat heh. wszycy mowia ze jestm bardzo ladna bo staro nie wygladam tylko dojrzale i tak tez sie zachowuje. jestm blondynka nie bieskie oczy i nei wiem czemu nie wygladam na swoj wiek./ ale martwic sie tym bede po 20

Gość 12345....
ale zdarzyl mi sie jeden taki przypadek .... jakis moze tydzien temu... bylam w barze i barmanka powiedziaal ze nie moge miec 18 lat nbo wygladam na 16 :/ to wsumie juz sama nie wiem

Gość hehka
w wieku nastu lat trudno ustalic czy ktos ma 16,17 czy 20, bo w sumie az tak bardzo sie dziewczyny wygladem nie roznia w tym przedziale, chyba ze ktos wyglada wyjatkowo "staro" na te swoje 17 lat, bo sa i takie przypadki.

mlodowygladajaca - Ja w wieku 19 lat wygladalam na gora 13-14 , w wieku 13 lat dawano mi 7-8, mialam okropne kompleksy, ja jestem z tych pozno dojrzewajacych, miesiaczke dostalam zaraz po skonczeniu 17 lat, rozwijalam sie jeszcze dlugo, ostateczna forme- wzrost, biust ... przybralam w wieku 21 lat, zawsze wygladalam jak podlotek i bardzo cierpialam z tego powodu dopiero w wieku 24 lat, uznalam to za atut, w maju obchodze 26 urodziny a wygladam wciaz na niepelnoletnia, ale juz nie 13 latke a 16-18, bez dowodu nie mam sie co ruszac na imprezy itd moje 19 letnie sasiadki wygladaja na starsze ode mnie, i to sie zdarza nagminnie, wszedzie a przypadek \"39 latki\" mnie mocno zadziwil, bo miec 39 a wygladac na 22-25 to WOW naprawde rzadkosc ja w wieku 40 chcialabym wygladac chociaz na 30 :) az tak mlodowygladajacej osoby pod 40 stke, nie znam i nie widzialam, to musi byc dopiero fajne bo my 24-28 latki czesto jestesmy myslone z mlodszymi, mam kuzynki po 30 juz, jedna ma 33 a wyglada na gora 25, gruga 35 i wiecej jak 29-30 by jej nikt nie dal ale te 39 i na 22, ach :) i chodzi mi stricte o fizycznosc, sam wyglad nie usposobienie, bo wiadomo ze usmiech na twarzy, blysk w oku, pasja, radosc odemuja lat pozdrawiam

z tymi 7-8 przesadzilam, ale 8-10 lat to bylo, pamietam jak lezalam w szpitalu i od lekarzy taka przykrosc uslyszalam zwiazana z moim wygladem, ale mowie- bylam malenka i w ogole nie rozwinieta, wiec jak mialam wygladac 😠

Gość mam 39 lat
No wiem, ze to brzmi "nieprawdopodobnie", ale takie przypadki naprawde sa mozliwe. Jest taki watek na forum wizaz.pl gdzie ludzie daja swoje fotki i inni maja zgadywac, ile dana osoba ma lat. Dalam swoje fotki na 1 dzien (sporo samej twarzy) i oceniono mnie tam na 20-gora 23 lat! Nie, nie byly tkniete fotoszopem ;) Zreszta w tym watku zgadujacy z reguly dodaja ludziom lat :D podaje linka do tej strony gdzie sie udzielalam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161568&page=11 nick "Lamees" - dziewczyny ocenialy moj wiek na poczatku tej stronki podanej wyzej ;)

Gość 22latka22
Lamess, bardzo chcialam Ciebie zobaczyc, ale chyba usunelas swoje zdjecia z tego watku. Pokazesz nam jakies swoje zdjecie??

Gość mam 39 lat
tylko na privie ;)

Gość 22latka22
To podam Ci swoj adres: soy2@(NO SPAM)wp.pl Oczywiscie adres nie zawiera (NO SPAM) Mam 22 lata i naprawde jestem strasznie ciekawa czy wygladasz jak moja rowiesniczka:)

Gość gjggjg
Przede wszystkim dziewczyny, to nie kwestia zmarszczek, tylko wrażenia ogólnego, jak się sprawia. Po pierwsze: tusza. Jeżeli się nie roztyjecie, długo będziecie wyglądać młodo. Druga sprawa to kwestia ubierania się, dbania o siebie, a także mentalnej młodości. Tak naprawdę predyspozycje fizyczne to sprawa drugorzędna. Więc to w dużej mierze od was zależy, jak bedziecie wyglądać za 10 lat. Więc nie nalezy liczyć, że się uda, tylko nad tym popracować. Bywa zresztą i tak, że ktos w wieku 20 lat wygląda na tyle ile ma, a potem te lata mu nie lecą - wlasnie dlatego, ze nalezy dbać o sobie, zachowac fugurę, a i plastyczności i otwartość umysłu robi swoje.

Ja mam 34 lata i nadal zdarza mi się w sklepie, że pani przy kasie porozumiewawczo mruga do mnie. Na początku nie wiedziałam o co chodzi, więc też się głupio uśmiechałam. A ona do mnie, \"a dowodzik jest?\" :-D A kilka dni temu do drzwi zadzwoniła jakaś obca pani i spytała się mnie, czy są rodzice:-D Dopiero, jak za moimi plecami pojawiły się dzieci, zorientowała się, że chyba walnęła:-) Są plusy i minusy młodego wyglądu. Często zdaję sobie sprawę, że gdy rozmawiam np ze swoimi klientami, myślą pewnie, że z gówniarą poważnie rozmawiać nie będą, bo co ona wie. Często mam ochotę powiesić na szyi tabliczkę ze swoim wiekiem:-(

Gość dddddddddddddddddd
Wedlug mnie to sprawa genow . Moja mam wyglada mlodziej niz jej rowiesniczki mimo iz kocha slodycze i codziennie cos 'szama' po kryjomu:)

Gość ja tezz
ja mam 18, 160cm, drobna budowa jak ubiore sie na sportowo, zwiaze wlosy w kucyk i sie nie pomaluje wygladam na 14/15 ;) od pewnego czasu jednak staram sie ubierac bardziej kobieco, tuszuje ladnie rzesy i maluje szminka, czasem ciemniejsze paznokcie i wygladam w miare na swoje lata ;) moja mama ma 42 lata i czasem ludzie mysla ze to moja starsza siostra-widac siedzi to w genach :) nalezy sie tylko z tego cieszyc :)

Gość
Jesli chcecie dlugo cieszyc sie uroda naturalnie zapraszam do czytelni watku NATURA GÓRĄ!!! Watki w podpisie:-))) :-)

Gość mam 39 lat
wyslalam dziewczyny (do Was 2), ale nie jestem pewna, czy doszlo, bo uzylam adresu, ktorego zwykle nie uzywam i nie mam tego mejla z fotkami w skrzynce "wyslane", chociaz powienien tam byc :/ Nikomu wiecej nie wysylam, ale Wam w drodze wyjatku ;)

Gość soy2
"Mam 39 lat", dostalam maila, ale niestety nie moge otworzyc zalacznikow. Pojawia sie komunika "blad pobrania zalacznika". Moglabys wyslac jeszcze raz?

Gość mam 39 lat
ok, sprobuje z innego adresu.

Gość mam 39 lat
Przeslalam Ci (fwd) to, co przed chwila poszlo do 22-latki, mam nadzieje, ze da sie otworzyc :) Ale to juz koniec wysylania ;)

Gość Wiecznie młoda
Wyglądam dychę młodziej!! Zawsze tak wygladałam, jeszcze mając ponad dwudziestkę, pani w sklepie wydawała mi resztę w lizakach i gumach do żucia :D Myslałam że ją zabiję! Pozdrwaiam!

Gość a ile masz lat teraz
? :)