Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

schoco

jak mozna umieszczac takie zdjecie na forum ?????

Polecane posty

gosiaczek wspolczuje niemilego doswiadczenia !!! caly czas o tym pisze jesli tylko wejdzie temat zdjec. NIE NAGO!!!! Pozdrawiam cie serdecznie i zycze zebys nie miala juz takich doswidczen

Gość kajkkkaa
no niestety, niemalo mamy takich wariatek pod róźnym katem

Gość co to było
Niestety taka jest prawda. Zdjęcia zrobione, kiedy dziecko jest w wannie, na przewijaku, to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale nie mogę zrozumieć golizny na plaży. Przecież taki zbok, pedofil bez problemu może takie nagie dziecko sfotografować, a na plaży jest pełno dzieci bez majteczek. Tego akurat nie toleruję.

Drogie Panie..... Ja również jestem matką, która w niejednych sytuacjach i w różnych miejscach musiała nakarmić piersią dziecko....:D W takich momentach jak kazda inna matka niemyślałam o tym w ten sposób, że ktoś stanie obok i będzie sie podniecał tym widokiem. Ilość ludzi mijających mnie przy karmieniu była rówie duża i o dziwo każdy mijał mnie z uśmiechem na ustach i wzruszonym wyrazem twarzy... Jest to naturalna kolej rzeczy, która jest ogulnie postrzegana jak normalność karmiących matek....nic nie smacznego i nic wulgarnego. Natura tak to właśnie sobie obmyśliła i tym torem delej sie toczy, więc skąd u Was tyle zniesmaczenia na widok karmiącej matki... Dlaczego spotykam się tu z tak niesmacznym określeniem piersi jako...wymiona krowie... najwidoczniej tak własne piersi postrzegacie... Jeśli chodzi o zdjęcia pokazane na tym linku, to bardzo mi sie podobają...są ładne i delikatne...widok małego niemowlęcia i karmiącej matki to piękny widok, choć moze niektórych oburzyć. Niestety każdy ma własne prawo do wyboru jakie zdjęcia dzieci chce umieścić na tej stronie, i w jaki sposób je chce przedstawić. Każdy się od siebie różni i niektórym to wogule nieprzeszkadza, niektórzy są oburzeni, a jeszcze inni wykorzystuja to do celów własnych. Zawsze na każdym kroku każdy z nas ponosi jakies ryzyko i spotyka sie z krytyka... Ja też moge mieć tysiąc komentarzy na ten temat, ale uważam, ze jeśli takie są to powinno się je zamieścić tam gdzie jest na to przeznaczone miejsce...w tym przypadku poniżej oglądanego zdjęcia.... Zakładając ten topik droga autorko zwróciłaś uwagę na te zdjęcia większej rzeszy ludzi, robiąc z tego wielkie i niepotrzebne zamieszanie... i to jest bardzo nie w porządku...mogłaś napisać bezpośrednio autorce tych zdjęć, ze jestes czymś oburzona.. i tyle. Podejrzewam, że chciałaś ustrzec inne mamy przed tym, aby podobne zdjęcia niezostały wykorzystane w sposób jaki pisze jedna wypowiadająca się tu mama...ale wyszło jak wyszło, więc na drugi raz pomyśl zanim zaczniesz nowy topik...i komentuj swój punkt widzenia tam gdzie powinien się on znaleźć.. ANA - podobają mi sie zdjęcia, które wstawiłaś, nawet z tą piersią...:D komentarze jak komentarze...jedne pochlebne inne pogardliwe...:D ja wiem, że chciałaś dobrze to pokazać, więc głowa do góry....jesteśmy z Tobą...:D