Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość only you

Dlaczego Was jest tak łatwo uwieść kobiety

Polecane posty

Gość A ja myślę że jesteś
zakompleksiony i stąd taki dziecinny temat. Zapominasz, że nie wszystkie kobiety kobiety są jednakowe. Tak samo jak mężczyźni, zresztą.

Gość only you
Podałem wskaźnik 3/4!Ja jestem tylko skromnym obserwatorem rzeczywistości:) widze to co widze:)

Managerze drogi :-) ...zapewne,że jest was nie wielu,bo w końcu zaledwie miliony osób kończą te marketigowe debilne studia na prywatnych uczelniach. Szacuneczek!

Gość only you
hehehhe widzisz..na pryatnych uczelniach wykładam...za to mi płacą. Poczytajcie sobie CEO tam pisze trochę:)

Teoretycznie masz rację, ale to zawsze działa w dwie strony. Dokładnie tacy sami są mężczyźni . Taki już jest ten świat i nic na to nie poradzimy. No może zachowując się inaczej niż wszyscy możemy dać im dobry przykład. ;)

Gość only you
:):)

Nie obraź się ale jakoś trudno mi w to uwierzyć po tym co wcześniej pisałeś... chyba,że poziom uczelni, na której niby wykładasz jest taki sam jak i Twój..

Gość only you
Nie musisz wierzyć. Ja także nie zamierzam cię przekonywac, przekonuje tych, którzy mi płacą:)

Gość only you
Nie musisz wierzyć. Ja także nie zamierzam cię przekonywac, przekonuje tych, którzy mi płacą:)

Gość only you
Jeśli kumpel nie jest pewny swojej kobiety. Zresztą ja mu się nie dziwię:)...Tworzymy razem fikcyjna sytuacje,zdarzenie i wtedy ja mam dowieśc : czy jest wierna ... czy może nie:)

Na miejscu Twojego kumpla wypiełabym się na Ciebie. Wystarczyło uwieść nie trzeba było sypiać... Nie będę już się czepiać..pewnie jutro wykładasz (nie wierzę,że ta Twoja uczelnia prowadzi stacjonarny tryb studiowania) a więc miłej nocki

Ja mam zasadnicze pytanie: jaka to przyjemność mieć w łóżku \"zleconą\" kobietę, to znaczy taką, która podda się woli takiego przyjemniaczka-sprawdzacza wierności ? I drugie pytanie: Czy Ty chłopie nie możesz się postarać o kobietę, która zastąpi Ci wszystkie te \"zlecone\" ?

Gość only you
hehehe własnie się relaksuję lubię sobie popisać na takich forum. Życie, życie...każdy robi błędy...ale kobiety wyjątkowo wiele:) Pozdrawiam i zapraszam na mojewykładziki:) Ja specjalizuje się w zakresie zarządzania strategicznego, NPM, MBA

Gość only you
chciałbym mieć kobietę...ale widzisz raz nie mam na to czasu, dwa nie wierze w uczucia kobiet za dużo chyba przyjmowałem tych zleceń........

a ja bym tak chciała by mnie ktoś w końcu uwiódł. Nie jest brzydka i od flirtów nawet nie stronie, ale boję się uczuć i jakoś nikomu się jeszcze nie udało. Mam 23lata i jestem dziewicą...czekam na tego, któremu się uda mnie porwać :D. - ale tak mentalnie :)>

A mnie to dziwi z prostej przyczyny. Będąc na Twoim miejsu nie mogłabym patrzeć w lustro.

Gość mlodziuka a mialas faceta

tak, w sumie to nawet dwóch. Ale nie zdecydowałam się na współżycie, bo właśnie - tego uwiedzenia zabrakło.

Gość only you
Masz rację w 75%. Uwierzcie mi Panowie, mówię to z dobrej wiary. widze co się dzieje!Jak prowadze szkolenia podchodzą do mnie Panie po i pytają czy wytłumaczyłbym im to na osobności. Tylko ,że nikną im obraczki z rąk....

Gość wcale nie tak latwo
jakbyś trafił na mnie, to byś dopiero się zdziwił