Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saxdas

Jak wspominacie wasza studniowke

Polecane posty

Gość saxdas

Czy mialyscie problem z kim isc

w dniu studniowki okolo godziny 16 zaczelo mnie bolec ucho o godzinie 20 pekniecie blony bebenkowej studiowka - w domu w lozku wylam z bolu na drugi dzien szpital :D zajefanie bylo

Gość agaciaaaaaa
studniowka kolegi- swietna-moja-do bani:P skonczona o 1.30 przez nauczycielke,pozniej na dyse:P

Gość nie poszłam

ja tez nie poszłam 🖐️ nigdy tego nie żałowałam, nie żałuje i nie bede załowac zwłaszcza, że to było jakies 6 lat temu :P a za pieniądze które musiałabym wydać (350 zł za zabawe + nie wiem ile na kiecke i inne pierdoły) kupiłam sobie telewizor :classic_cool:

wspominam miło - iść nie miałam za bardzo z kim ale jak już się znalazł to potem w połowie imprezy bawiliśmy się osobno hehehe i się lepiej ubawiłam niż z nim a on z innymi niż ze mna dziwne ale prawdziwe

kolege ze studniowki do dzis milo wspominam:D impreza do bialego rana, szkoda ze to juz sie nigdy nie powtorzy

Byłam ze swoim ówczesnym chłopakiem, ale pamiętam, że były i koleżanki, które przyszły same więc mój facet, dosyć rozrywkowy, nie powolił by którkolwiek się nudziła;) A studniówka jak studniówka, nic szczególnego. Nie kręcą mnie tego typu imprezy. Było - minęło, już 10 lat:D

To była największa stypa w moim życiu...Dobrze , że inne imprezy milo wspominam.

Chodziłam do klasy z bandą nadętych nowobogackich pannic dla których sensem życia były drogie ciuchy i solarium w związku z czym nigdy nie potrafiłam znaleźć z nimi wspólnego języka. Jak łatwo się domyśleć w tym przypadku studniówka byłaby po prostu wywaleniem pieniędzy w błoto a ja zanudziłabym się na śmierć przy okazji będąc zapewne przedmiotem kpin że nie mam na sobie kiecki za 1000 zl i butów za 500. Inna sprawa że te i inne podobne spędy zawsze budziły i po dziś dzień budzą we mnie odruch wymiotny. Zamiast na studniówkę poszłam ze znajomymi do pubu. Fajno było! :)

Gość jakby to określić
jak to jak? przy piwie :P

studiowka byla superowa :D nie mialam wtedy chlopaka, zaprosilam fajnego kolege i bylo OK, tance, hulanki, swawole :)

Gość a ja nie milo wspominam
poszedlem z siostra cioteczna - nie mialem z kim isc nie umialem tanczyc, klasa byla beznadziejna - w duzej mierze cwanaicy i buraki

Gość a ja hmmm
swoja studniowke wspominam jak jeden wielkie niewypal...cala noc klocilam sie z moim owczesnym chlopakiem. Za to studniowka od kolega byla po prostu swieetna.Zabawa od 19 do 6 rano, poznalam mnostwo świetnych ludzi...miedzy innymi mojego narzeczonego:)

Gość ale jaja -- tylu
"snobów" tutaj !? Ja poszłam ale zwiałam po godzinie. Gdyby przynajmniej jedzenie było lepsze .... :-)

Nic szczególnego się nie działo: polonez, obiad, chwileczkę potańczyłam, potem ciasto, kolacja. Siedziałam z przyjaciółką przy stole i plotkowaliśmy. Reszta towarzystwa albo tańczyła, albo była tak nawalona, że wszelkie próby rozmowy kończyły się na bełkocie.:) Prawda jest taka, że tylko ja i przyjaciółka byłyśmy trzeźwe i potrafiłyśmy racjonalnie spojrzeć na otaczające nas towarzystwo. Jak zdałyśmy sobie sprawę, że mamy przed sobą obraz nędzy i rozpaczy, to ulotniłyśmy się z imprezy.