Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ymka

ile spermy potrzeba do zapłodnienia?

Polecane posty

Gość ymka

ile spermy potrzeba do zapłodnienia? chce zajsc w ciaze. moj maz nie moze sie zdecydowac na dziecko, powiedzial, ze jak wpadniemy, to bedzie dobrze, ale sam nie ma odwagi. napiszcie, prosze, ile spermy do tego potrzeba. on ma jej niewiele, chociaz jest zdrowy.

Gość jeden plemnik

Gość łukasz23
wiadro 500177773

Gość AłAAAA
PRóBUJCIE,PROBUJCIE.....

Gość ymka
dl mnie to nie smieszne. martwie się.

Gość ymka
musze wpasc, przypadkiem. stosujemy stosunek przerywany i od roku nie wpadlam. on nie konczy we mnie. licze na wpadkę. jestem załamana i sfrustrowana. kocham go i chce miec dziecko. stąd moje - pozornie glupie- pytanie. czy jest tu ktoś, kto zaszedl w podobny sposob, tzn przy malej ilosci spermy w srodku..?

Gość ymka
hej

Gość łukasz23
to jest bardzo smieszne kiedy dorosli ludzie licza na to ze wpadną. moze pusc go kantem a wtedy zgodnie z zasadą skooku w bok prawdopodobienstwo sukcesu wzrasta. zamiast gadac głupoty na forum lepiej sie odblokujcie i myslcie wiecej o sobie a nie o dziecku. z samego zamiaru to sie niewiele urodziło a z przypadku same pokraki.

Gość ymka
wiem, że to śmiesznie brzmi. mam problem, wiec piszę, licząc na poradę. wiem, ze on jest niedojrzały, ale to mój mąż i bardzo go kocham. chcę zajść w tę ciążę, bo wiem, ze wszystko nam się ułoży. nie potrafie puscić go kantem, a dziecka pragne.

Gość ymka
tak myślałam, nikt normalny nie ma takich doświadczeń...

Gość łukasz23
kazdy normalny facet byłby szczesliwy zyjac z taką kobietą. mozesz tylko wierzyc ze twoj wybranek nie zawsze bedzie dzieciakiem. mam nadzieje ze kiedys spotkam kogos kto bedzie myslał ak jak ty a ja nie okaze sie takim głąbem jak twoj mąż. wiele szcescia zycze

Ale to co chcesz zrobic nie jest w porzadku.O ile dobrze zrozumialam on nie chce dziecka.Nie masz prawa za niego decydowac.

I jeszcze jedno , tak sobie pomyslalam ze nie mozna faceta nazwac niedojrzalym tylko dlatego ze nie chce dziecka.Predzej bylabym sklonna tak nazwac Ciebie, biorac pod uwage Twoje zamiary.

Gość ymka
trudno. wiesz o mnie tylko tyle, ile napisałam.

Gość ymka
łukasz, dziękuję

a moim zdaniem pogadaj z nim jeszcze. dowiedz się dlaczego nie chce mieć dziecka, spróbuj jeszcze raz przekonać go jakie to dla ciebie jest ważne, jak bardzo by cię uszczęśliwiło. może zrozumie. jeśli nic się nie zmieni to miej nadzieję że w końcu \"wpadniecie\". może sie uda nawet przy przerywance :) powodzenia życzę!!!

Gość dziwi mnie twoje podejście
zwłaszcza że nie jesteście nastolatkami z jednej strony ty chcesz dziecka a z drugiej faceta nie można zmusić do tego, złapać na dziecko skoro on tego nie chce powinniście uzgodnić wspólne stanowisko a nie liczyć na... no właśnie na co? że ktoś (coś) zdecyduje za was? a jeśli po wpadce okaże się że jednak nie jest tak różowo jak miało być? i pomyśl o dziecku - czy powiedziałabyś mu: wiesz w zasadzie to sami nie wiedzieliśmy czy miałeś się pojawić czy nie, tak jakoś wyszło, ale jak by cię nie było to też ok:(

Gość ymka
nawet gdyby mnie już w tej ciąży zostawił, to trudno, zostanę z dzieckiem, które będę kochać. A on okaże się kimś niewartym zachodu. Przecież to chore, żeby mężczyzna kazał kobiecie rezygnować z macierzynstwa! jakie ma do tego prawo?

Gość ymka
a ja pytałam ile spermy potrzeba. tak praktycznie.

Gość sp- sp
ja ma inny problem zawsze po przytulankach wypływa mi sperma na zewnątrz! pewnie to normalne ale skoro tak się dzieje to czy cos jednak dostaje się do srodka??? co o tym sądzicie?

Gość kinnia
2 litry powinny wystarczyc

Gość sp- sp
no widzę ze raczej tu się wszystko obrca w żart myślałm że dowim się cos konkretnego?

Gość ymka
jeśli chodzi o wypływajacą spermę, to ja radzę po prostu po stosunku zasnąć. po wytrysku dać sobie już spokój. niektóre dziewczyny leżą z biodrami w górze, zeby sperma nie wypływała. to normalne, że wypływa.

Gość sp- sp
ymka- no tak masz rację ale to troche zastanawiające owszem spotkałam sie z opisami o poduszkach itp. ale czasem mam wrazenie ze od razu mi to wypływa moze mam jakieś tyłozgięcie -ale nie wiem czy to tak się objawia?

Gość ymka
a może facet się spuszcza zbyt płytko w pochwie

Gość sp- sp
hmm- bedę musiała zaczac baczniej to obserowac- brzmi smiesznie ale cos w tym moim przypadku jest nie tak

Gość ymka
Ze mnie tez. Problem w tym, że mój facet konczy we mnie tylko w czasie okresu. Kiedy indziej nie chce. I jak ja mam zajść w ciążę? jestem przybita.