Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mocnozdziwiony

głupie teksty pracodawców - na najlepsze

Polecane posty

Gość mocnozdziwiony

-Polscy pracownicy są mało wydajni - dlatego trzeba im tak mało płacić, nie to co w innych krajach pracownicy wydajnie pracują to dużo zarabiają! -jak się nie podoba pensja, warunki to droga wolna bo przecież mamy wolny kraj!!!

Jak za ciężko, to przed portiernią czeka kolejka chętnych Jak pani nie daje rady, to trzeba było powiedzieć, sam bym to zrobił kurde mol, ile razy mam powtarzać czy w tej firmie nikt nie pracuje?tylko dyrektor i sprzątaczka... proszę nikomu nie wierzyć, wszyscy kłamią...

Gość dobre dobre .../
Mój ulubiony tekst mojego pracodawcy : TY GUŁO JEDNA !, BEZMYŚLNA (bez możliwości (!) wytłumaczenia się - że to nie moja wina i wyjaśnienia co było przyczyną tego konkretnego zdarzenia !.... nie da dojść do słowa - nie ma dla mnie czasu ) Inne wyzwiska pomijam, gdyż ta GUŁA przeszywa mnie aż do kości - czuję ją w każdej kończynie :( Wkurzają mnie takie sytuacje - gdyż nie ma błędu w swojej pracy i chcę pokazać szefowi gdzie leży problem - ale jak to zrobić, kiedy jestem GUŁĄ BEZMYŚLNĄ , nigdy nie ma dla mnie czasu i nie chce/nie może poświęcić mi 5 min ? Ja wcale się nie dziwię, że Polacy migrują .... też o tym myślę od dłuższego czasu! i jak Boga kocham, jeśli dalej będzie mnie wyzywał bez powodu (!!!) - wyjadę

najgłupszy tekst to Dzień Dobry - bo jak się pojawiala w drzwiach dzień już do dobrych nie można było zaliczyć ;)

Gość proszę nikomu nie wierzyć wsz
proszę nikomu nie wierzyć, wszyscy kłamią... Joaśka, jakbym mojego szefa słyszała :D Ja też według niego kłamie

Pani Olu!!! ( pani Ola pospiesznie podciagając majtki , wyskakuje z toalety jak torpeda ) Jak długo mam panią wołać?! Firmowa wigilia: Dlaczego nikt nie chcę koło mnie usiąść?No cóz, będę sobie siedział sam!

Czasem myślę, że mój szef to paranoik, najgorsze, że chyba mam przez niego jakąś nerwicę...

najgłupsze co mogę usłyszeć od szefa to\" dobrze załatwię to\", bo jeszcze mu się nie zdarzyło niczego załatwić:), a każdego dnia ma coś do załatwienia

Gość onnnaaaa1111111a
-Panie dyrektorze, do kogo to wysłać (podzlecamy czasem coś) --- Sami wszystko robimy!!!! A później siedzi czerwony i kombinuje i wymyśla. Pozdrawiam wszystkich psychicznych dyrektorów :)

hm mam nadzieję że sama sobie poradzisz ja wam pokaże jak sie to robi będziecie wiedzięć jak nic nie zepsuć- i co i zawsze robimy tak jak chce szef a potem no cóż mówiłem że wam pokaże:D a wy poswojemu i takie są efekty

Mój szef to nadęty ponurak, cham i sklerotyk, np. nabazgroli coś na kartce z zamówieniem tak iż nie idzie go rozczytać, idę go zapytać co przedstawiają jego hieroglify a on z oburzeniem mnie pyta \"a kto to tak nabazgrolił?!\" na moją odpowiedź że to jego robota kwituje, że chyba jaja se z niego robię. :o Gdy dzwonią do niego interesanci i pytam czy mam przełączyć rozmowę do niego słyszę takie oto przykładowe teksty: \"powiedz mu żeby spadał\", \"niech się goni\", \"a powiedz mu żeby spierdalał, nie mam co robić tylko słuchać tego pieprzenia przez telefon\". Pomijam już że co drugie jego słowo zaczyna się na K... Taaa....mój szef jest przeuroczym człowiekiem... :o

Gość niedobry
Martwi mnie to że mało zarabiacie. Ja wam daję zarobić, ale wy nie chcecie.

Gość bhgty
- Kaśka co robisz? - Liczę Panie Prezesie - Umiesz liczyć? Licz na siebie!