Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

assieeeenka

kto zaczyna jutro glodowke ze mna

Polecane posty

Gość zgłupiałaś nic by ze mnie
nie zostało. a tak w ogóle mniej jedź, nie będziesz się musiała katować dietami :P

Gość Hmmm 6 dni głódówki
Myslisz, że to do wytrzymania? ile mozna schudnac?

zdrowy rozsadek mowi zeby sie przylaczyc ale silna wola smieje sie w kulak!! a wolno pic?

nie chce chudnac bo jestem szczupla chce sie oczyscic ale jak ostanio robilam glodowke to 5 kg schudlam

wogole o tysiac razy leppiej czuje sie jak nie jem ale jak juz zaczne jesc to trudno znow zrobic glodowke

Gość *_Czarnulka_*
ale nic nie jemy przez 6 dni ?? kompletnie nic.. ? a co do picia.... pic chyba mozna,zeby sie nie odwodnic prawda?

tak pijemy wody do woli ile mamy ochoty ja sobie gtuje wode mineralna i dodaje troche soku z cytryny i jak czuje glod to pije az przestane go czuc

wogole lubie robic glodowke o strasznie mi sie poprawia wtedy stan cery jest o wile ladiejsza

Gość loweee
ja zamierzam od poniedzialku przestac zrec slodycze i wziac sie za siebie ale glodowki bym nie wytrzymala nawet 1 dnia przy moim spuscie

Gość kamaaaaaaaaaa
mam pytanko a robisz sobie lewatywe przed głodówka??

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no wlasnie chcialbym robic lewatywe bo wiem ze to daje lepsze efekty ale nie mam tego sprzetu do jej robienia

no wlasnie chcialbym robic lewatywe bo wiem ze to daje lepsze efekty ale nie mam tego sprzetu do jej robienia

Gość Oshun D
Dziewczyny, ja od pon. zaczynam dietę, która polega na jedzeniu tylko trzech produktów, tzn. : - Marchew, - Brokuły, - Ryż Brązowy (nie mylić z dzikim;]) Ponoć też świetnie oczyszcza organizm, poprawia koloryt skóry i korzystnie wpływa na stan zdrowia ;] I co ważniejsze, można ją stosować dłużej niż głodówke, tzn. ok miesiąca ;] Tylko właśnie, ta dieta jest bardziej dla tych co chcą schudnąć, czyli dla mnie ;D Hehe ;)) Aaa i właśnie, można przy niej pić tylko wodę i niesłodzoną herbatę, ale za to do woli ;] Gubi sie przy niej ok 0,5 kg na dzień ;D Pozdrawiam ;D

a ja mam wlasnie zamiar zrobic sobie ta glodowke 6 dni i potem jesc tez trzy posilki dziennie tj. 2 lub 3 kromki chleba orkiszowego(kawalki sa dosyc male) na sniadanie na obiad ryż brązowy albo salatka z kapsuta pekinska i warzywami albo jakas zupa i na kolacje tez 2 kromki chleba orkiszowego

Gość po takiej glodowce
pozniej szybciej przytyjecie jak zaczniecie normalnie jesc

Gość ktos powyzej dobrze pisze
po takiej glodowce syzbciej sie przytyje,nawet nie obzerajac sie:-oWiem cos o tym bo jeszcze rok tmeu sama bylam tak glupia i robila sobie czeste glodowki zamnist normlanie,zdrowo jesc:-o

Gość do ktos powyzej
glupia to bylas nie dlatego,ze robilas glodowki tylko dlatego,ze po nich nie umialas zachowac odpowiedniego odzywiania i przybralas duzo na wadze.To wlasnie jest glupota.Glodowki sa metoda na poprawe i odzyskanie zdrowia, a nie na odchudzanie sie.Schudniecie jest skutkiem ubocznym,a jak sie chce utrzymac wlasciwa wage to trzeba zachowac rozsadek w odzywianiu ,a nie zwalac wine na glodowke.Wszystko winne tylko nie sam czlowiek za glupie swoje zachowania,najlepiej zwalic wine na wszystko dookola,a od siebie nie wymagac.

Parę dni głodowki ok ale żeby jeść marchewkę przez miesiąc?

Gość Oshun D
Tak, można jeść marchew przez miesiąc, a nawet przez dwa, jeśli ma się już dość wszystkiego... A w szczególności swojego ochydnego ciała... Chuda i zgrabna kobieta nigdy nie zrozumie takiej jak ja... Czyli nie strasznie grubej, ale wstydzącej się tych okropnych kilogramów tłuszczu na każdym odcinku ciała... ;(( Pozdrawiam... I mam nadzieje że uda mi się wytrwać :)