Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneten1

Dieta ??? Jak zawsze od poniedziałku

Polecane posty

hej dziewczyny.. czy moge sie przylaczyc?? 1,5 roku temu dzieki temu forum schudlam 12 kg w prawie 3 miesiace..teraz staram sie juz od pazdziernika i zawsze po kilku dniach kapituluje.. od czasu gdy schudlam to 12 kg przytylam 7kg i wlasnie tyle chce zrzucic do wiosny..tej cieplej oczywiscie :)

aha a propos kopenhaskiej.. jesli moges sie wtracic to z autopsji wiem oraz kursow ze odchudzanko 2 tygodniowe to ruina dla organizmu i wielkie jojo organizm przez 2 tygodnie nie zdaza sie przyzwyczaic do nowego sposobu jedzenia,,i w rezultacie nawet jesli po tej diecie zaczynasz jesc cos innego nawet bardzo malo kalorycznego to niestety tyjesz.. organizm musi sie przyzwyczaic a do tego trzeba conajmniej miesiaca...

hej ellis :) wprawdzie nie jestem zalozycielka topiku,ale jestem przekonana,ze mozesz sie przylaczyc:) my chcemy robic 2 tyg kopehnaska a potem zobaczymy co dalej:) ja tez zawsze bylam przeciwna tej diecie:( ale musze schudnac szybko tzn przez miesciac jak najwiecej-wiem,ze to niezdrowe,ze moze byc jojo:( ale musze... :) a pozniej przechodze na 1200 kcal, jak dla mnie jedna z lepszych diet:) wiec witaj na naszym topiku:)

hej KObietki, a co tu tak cicho?? ja obudzilam sie niedawno,ale jeszcze leze w lozku... jesc mi sie nie chce,ale tak mysle,ze chyba trzebabyloby:) bo nidlugo pora obiadku mnie przywita :) i wazenie dzis, na sama mysl dolek-no ale mus to mus:) no to mamy poniedzialek!! :D 🖐️

i ja juz po wazeniu :) ku mojemu zdziwieniu 76 kg.. a myslalam,ze bedzie z 78 ;/ hop hop dziewczyny!! mam nadzieje,ze zjawicie sie:D

czesc dziewczyny.. moja dieteta jest wymyslona zupelnie przeze mnie.. mam zakazy.. i nakazy.. typu nie jesc po 18, nie uzywac cukru do herbaty kaway, rano pic sok z cytryny z letnia woda,nie mieszac miesa z ziemniakami makaronem itd, i nie jesc produktow zabronionych dla mojej gr krwi ( moze to smieszna ale sama sie przekonałam ze to działa) i co wazne jesc 5 posiłków małych dziennie.. w ten sposob schudlam 1,5 roku temu tyle kg. J sie dzis nie waze bo mam okres i waga bedzie wyzsza o jakies 1-2,5 kg .. ale napewno jest cos kolo 59-61 kg a chce schudnac do 54 a nawet do 52 kg. Jesli moge sluzyc w czyms pomoca to bardzo chetnie.

dziewczyny jaki macie plan dietowy na dzis.. ?? ja na sniadanie: jajko sadzone, chlebek ryzowy z almette i kawa na obiad: krupnik reszty jeszcze nie wiem.. ale napewno cos lekkiego jakies warzywa.. nie wiem jak u was ale u mnie strasznie jest zimmno.. cieżko dietkowac jak jest taka pogoda.. no ale coz jak mus to mus.. i nie mowcie mi ze waze dobrze bo poprostu ja zle sie czuje sama ze soba super czułam sie gdy wazylam 53 kg i chce dazyc do tego samopoczucia, bo odrazu swiat jest piekniejszy.. wiec nie wazne jest ile wazymy teraz tylko ile kg razem schudniemy..

u mnie jak narazie oki,ale to dopiero polowa 1szego dnia... bede zadowlona jak tydzien wytrzymam, to potem juz latwiej bedzie:) sniadanko bylo, teraz obiadek... 2 jajka z salatka:) ale powiem,ze juz burczy w brzuszku:) eliss a kurpniczek to chyba bez smietanki??

a ja juz po obiadku, byle jednak kurczaczek i salatka!! a teraz jade na zajecia.. :) bede wieczorkiem to napisze..trzymajcie sie laseczki.. Aneta gdzie jestes??:)

no oczywiscie ze bez smietanki... :) mala miseczka :) no kopnhaska, zelazna czy norwska ciezko przetrwac ale jak ma sie determinacje to wszystko mozna... ja na niej schudlam 6kg ale szybko wrocilam do wagi ,,:( a sie odchudzałam dalej..

no to po krupniczku.. o 17 do szkółki :)))) a na kolacje moze krewetki.. maja one chityne wiec.. skladnik ktory odchudza :P

Gość Meredith3913
Ooo, ja tez zaplanowalam sobie od dzisiaj odchudzanie, patrze na forum, a tu akurat taki temacik :) Tak jak Eliss mam taka swoja wlasna diete, ktora mi najlepiej wychodzi. Poza tym cwiczenia, 500 brzuszkow i jakies inne jeszcze. Dzisiaj jak na razie: kawa z mlekiem i cukrem, drozdzowka (a mialam kurde nie jest slodkiego pieczywa...) i na obiad zrobie sobie taka zupke winiary (baardzo dobra i tylko ok 100kcal w jednej porcji). No to powodzenia zycze! :)

tak jak pisalam powyzej taka moja dietka..najbardziej dla mnie odpowiednia... poprostu kilka zakazow i nakazow.. tak zrobilam 1,5 roku temu w prawie 3 miesiace schudlam 12kg i utrzymalam ja jedzac normalnie przez 7 miesiecy pozniej zaczelam tyc no ale sie niestety objadalam i teraz tez musze pocierpiec... zeby zrucic te 7 kg czy li niecale 2 miesiace i bede znow miala ladna figurke :)

Gość Meredith3913
Ostatnio kilka razy zaczynalam, przed swietami nawet dobrze mi szlo, ale pozniej w swieta - wiadomo. A teraz mam zamiar tak na serio i musi sie uda! :)

Gość Meredith3913
udac*

Chetnie sie przylacze do Was. To juz ostatni dzwonek na to, zeby wreszcie sie zabrac za siebie i zeby dobrze wygladac na wiosne/lato. Ja chcialabym schudnac tak ok. 10-12 kg. Moja dieta bedzie polegala na tym, ze nie bede przekraczac 1200 kcal na dzien i bede cwiczyc przynajmniej przez 1 h i ogolnie wiecej sie ruszac. Chciałabym zrzucac tak ok. 4 kg na miesiac czyli srednio 1 kg na tydzien.

niestety nie pisalam bo caly dzien w pracy;/;/;/ :( rano wypilam kawke sniadanko bylo marne salata z cytryna jajko i polowa pomidora dopiero niedawno wszamalam piers z kurczaczka salate i pomidora ;/ pierszy dzien mija dobrze nie jestem wogole glodna :) litr wody zaliczony, ja sie nie matrwie ze bede miala po tej diecie efekt jojo bo napewno go nie bedzie... bo zaczynam dbac o siebie :) przed snem zrobie jeszcze brzuszki zalicze skakanke i hula hop :) hehe ja chyba zrobie tydzien tej diety bo juz mnie ubywa poniewaz mialam 2 tygodnie trening przed dietka :):) eliss z mila checia widze Cie w naszym gronie :) bede zawsze mniej wiecej o tej godzinie bo niestety laze do pracy a tam mam super wycisk ;/ hehe najgorsze ze mam stycznosc z jedzeniem ale powaznie nie ciagnie mnie :):)

mam nadzieje ze wam tez dzionek szybko zlecial :) moze mi szybciej bo jak o 6 wychodze tak o 17 wracam ;/ niedlugo bede spadala spac zeby o jedzonku nie myslec :classic_cool: a jak wam moje dziewczynki dzionek zlecial kosta czekoladki ❤️ gosiolinka❤️ eliss1❤️ chyba nikogo nie pominelam ;D mam nadzieje ze ladnie przetrwalyscie dzien :)

eliss1 napisz cos o sobie ile lat skad jestes ? bedzie nam lepiej pisac ? nie wiem czy pozostale nowe dziewczyny tez napisza ale tez moga cos o sobie napisac:)

hej dziewczyny:) i ja juz po zajeciach, pojezdzilam sobie 20 minbut na rowerze,ale jeszcze tak sobie z godzine potem popedaluje!! dieta jak narazie oki.... ale nie powiem, glodna jestem niezle.. a na dole torcik stoi i ciasto:( musze sie czyms zajac aby nie myslec o jedzonku.. Jutro zajecia do 13 tylko,wiec caly dzien w domu-to bedzie najgorsze,ale mam nadzieje,ze nie poddam sie :) WItajcie nowe dziewuszki,fajnie ze jestescie:):) 🖐️🌼dla kazdej

a ja po calym dniu pracy to juz nawet glodna nie jestem ;/ i zapchalam sie ta salata hehe ;] odpoczne troszeczke bo padam z nog posprzatam kuchnie bo niestety mamusi przy mnie brak :D i popisze jeszcze tu i cwiczonka :) aaaa zapomnialam stanac wczoraj na wage dzisiaj lub jutro zano stane :) 😘

kurcze ale mnie tak korci :) ok rano stane na wage :) pobudke mam o 5.15 zrobie siusiu i wazonko :) tylko musze wage przeniesc do kuchni bo tam dziala najlepiej :) jutro wieczorem napisze ile waze tak naprawde :)

wlasnie wrocilam ze szkólki. cos o mnie?? mam 23 lata 170cm wzrostu narazie okolo 59-60 kg , mieszkam w gdyni. Studiuje na studiach magisteskich uzupelniajacych po licencjacie w akademii morskiej w gdyni i uczeszczam do szkoły wizau i stylizacji.. dzis sie dowiedziałam ze wysyłaja mnie na konkurs jejka jak ja sie ciesze :)) Ostatnio mialam sesje do gazety ktora wyjdzie 15 marca juz sie nie moge doczekac.. :) a jak dietka?? podsumowanie: -rano jajko sadzone i chlebek ryzowy z allmette kawka - krupnik ( bez śmietanki :) ) na obiad.. - kolacji nie maialm czasu zjesc ale chyba wypije mala szklane jogurtu i tak pewnie posiedze do 1:00 takze luz a wy jak samopoczucie?? ja jestem z siebie dumna. to forum naprawde pomaga i determinuje

Eliss jak ja bym wazyla 60 kg bym byla najszczesliwsza ;D no to super musisz nam wyslac okladke z toba z tej gazety :):) moje samopoczucei jest dobre :) chociaz ktos mnie nie dawno zawiodl i jeszcze sie lecze z tego :) dlatego bede jeszcze piekniejsza :)

mam jeszcze jeden powod do super figurki i schudniecia w sierpniu moja kolezanka wychodzi na mąż i dowiedzialam sie ze mam byc drugna ;D wiec do tego czasu musze byc extra laska :) musze sobie juz bilety bukowac :)

wrescie moge usiasc przy kompie:) maz mi mie daje twirdzi ze za duzo siedze:o witam wszystkie nowe kobitki:D a jesli chodzi o dietke to pierwszy dionek minol spokojnie, nawet glodna nie jestem no moze troszeczke:) sniadanko-kawa bez cukru obiadek-2 jajka na twardo , pomidorek kolacja-befsztyk+salata z olejem i sokiem z cytryny nai oczywisci duzo duzo wody:)