Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneten1

Dieta ??? Jak zawsze od poniedziałku

Polecane posty

w październiku będę miała 21 lat :) uuuu Eliss i jak było na imprezce??? ja wczoraj byłam na urodzinkach koleżanki, było bardzo sympatycznie, ale od jutra już sie wszystko skonczy bo nadszedł wyczekiwany dzień rozpoczęcia dietki :D nie mogę sie już doczekać hehe

kurcze.. nie udało mi ugotowac dzisiaj kapuścianki ;/ ale bede na owocach a jak wróce z pracy to ją ugotuje, nie mogę sie doczekać jutrzejszego dnia bo lepiej sie czuje dietując a teraz jakaś spuchnięta sie czuje i wogóle blee naszczęscie od jutra już koniec i ćwiczenia :)

18 marca 🌼 C.D odchudzanka :) mam 3 tygodnie ma zgubienie brzucha i kilku kilogramów, a będę wtedy najszczęśliwsza :classic_cool: no i wymarzone zakupy dopiero po dietce to będzie nagroda za wytrwałość :)

Czcsc kobitki:) widze ze tylko we dwie zostaliscie na polu bitwy z kilogramami:) mnie dlugo nie bylo ,ale caly czas przestrzegalam dietki kopenhaskiej wytrzymalam na niej cale trzy tygodnie:):):) efekt ok.10 kilo mniej:):) dolanczam sie do was od dzis zupka kapusciana:( sek w tym ze nie lubie tej zupki ale zrobie wszystko by znow ladnie wygladac:) pozdrawiam

dziewczyny mam pytanko do tej zupki to morzna dodac pomidory zamiast koncentratu pomidorowego?

pewnie można tak mi sie wydaje ;/ ja nawet jeszcze jej nie ugotowałam bo nie miałam czasu, wróciłam dopiero co z pracy i padam na twarz;/ idę spać... nawet nic dzisiaj nie zjadlam ehh

hej nie bylo mnie bo.. nie mialam netu , po imprezce pojechalismy na wies ze znajomymi do kumpla do domku bylo fajnie dzis wrocilam, ugotowalam zupke i zaczynam od jutra. ja zamiast przecieru dalam pomidory w puszcze.. jak to fajnie ze jest na 3 :) gosialinka sluchaj 3 tygodnie to za duzo na kopenhaskiej tak mozna sobie zrujnowac organizm.. naprawde skoncz juz z nia.. musisz miec jakis witaminki bo innaczej wlosy zaczna ci wypadac skora zszarzeje itd. jutro megadietka ciesze sie bardzo. ja lubie ta zupke i owocki super.. tylko najgorsze jest to zew weekend siedze w szkole od rana do nocy tj od 8-20:00 i nie wiem jak mam to sobie zorganizowac w sobote warzywa .. to chyba same marchewki a w niedziele to owocki to juz lepiej.. wezme jablka :)

Elisska nie przejmuj sie Gosia juz jest po kopenhaskiej od dzisiaj miala zacząć też kapuścianą :) czuje się świetnie i bierze witaminki :) wywiad juz z nią przeprowadziłam, wiec nie masz co sie martwić ;D jestem z niej mega dumna... a ja jakoś sobie nie radze.. przygnębienie i dół mnie dopada ;/ zupy nie mam ugotowanej ale jutro bede na samych owocach i po pracy jadę na zakupy wiec napewno ją ugotuje :) ehh coś mi ciezko sie zmotywować, chodź udalo mi sie dzisiaj nawet poćwiczyć. napewno jutro wystartuje

cieszę sie ze imprezka Ci się udała :) ja wczoraj bylam pełna energii a dzisiaj jestem wypompowana ;/ postaram sie zmotywowac:classic_cool:

ok dziewczynki.. start.. dieta kapusciana.. dzis sie zwazyłam waga moja to 59,6 kg .. nastepne wazenie w poniedziałek. mam nadzieje ze tym razem nic nie zawale... musi mi sie udac!!! no nic ide na zupke :)

no ze dzis dzien z owocami to zjadlam pomaranczke , jabłko i 2 miski zupy.. mam zamiar zjesc jeszcze grejpfruta i kiwi.. jutro wazywa to bedzie troche łatwiej... bo zrobie sobie fasolke i ziemniaczki na kolacje mam jeszcze bob i marchewki i brokuły dobrze ze mozna je przyprawiac :) takze jutrzejszy dzien bedzie o wiele smaczniejszy.. ciekawa jestem ile schudne po tygodniu.. pozniej przejde na diete niskio kaloryczna :) a jak u was dziewczynki?? czy ugotowałyscie sobie zupke?? ja juz czuje jak ona mi sie znudzi... ehh

ja dopiero dzisiaj będe gotowała ;/ niestety nie wyrabiam z czasem i nie mam kiedy... ale zaraz jadę na zakupy więc na jutro już będzie zupeczka i będę znowu dzień do tyłu,ale juz te 2 dni malo jadłam i troszkę ćwiczyłam. wiec startuje jutro z kapuścianą już na bank ;D

dalam rade caly dzien.. odchudzanko w pełni.. same owocki i zupka i nawet nie jest zle bo mozna tego wszystkiego jesc ile wlezie :) jutro dzien z warzywkami.. czyli fasola brokułki, ziemniaczki na kolacje na czwartek kupiłam sobie mrozone truskawki i je przemiele przez mikser do lodu i bede miala sorbet :) zamiast maslanki kupilam actimel.. nie wiem czy dobrze ale to tez ma w sobie te wszystkie rzeczy co maslanka

moja zupka już prawie gotowa :) zakupy zrobione na cały tydzień wiec od jutra startuje na bank pełną parą :) ciekawe jak zupka wyjdzie :D

no mi wyszła całkiem smaczna :) mam nadzieje ze i tobie wyjdzie dobra.. wazne to dobrze ja doprawic..ja zrobilam z takich wiekszych kawałkow zeby dluzej sie trwiło a ty??

no iwme ze nie mialam sie wazyc ale nie mogłam.. juz obiecuje ze nastepne wazenie za 6 dni.. no ale po ierwszym dniu dokladnie -1 kg :) hurra .. kurcze ale fajnie :) jeszcze 5 kg musze schudnac a dokladniej 5,6 :) dam rade.. bo kapuśniance bede prowadziła diete nisko kaloryczna ..gorzej bedzie jak pojade na tydzien do irlandii to znow pewnie przytyje.. ale postaram sie duzo chodzic i nie jesc duzo

Moja zupa jest ok robilam z troszke większych kawałków, tylko problem z tym że pierwsze kęsy mi smakuja a poźniej modlę sie do niej;/ Dzisiaj pochłonęłam tylko średnia miseczke tej zupy i kilka owoców. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej może przez zmęczenie nawet nie mam siły jej jeść. Ja zważe się jutro rano i poźniej dopiero za tydzień hehe pewnie i tak nie wytrzymam i szybciej to zrobie. Dzionek już zbliża sie ku końcowi, wiec czas przygotować warzywa na jutrzejszy 2 dzień. 😘 pozdrawiam. Eliss co u Ciebie poza tym ??

wlasnie bylam na zukpach ja jutro mam dzien warzywno owocowy..bez ziemniaczkow :( kupilam truskawki z importu ale to zawsze namiastka truskawki, brzoskwinie, winogrona, mleko acidofilne i białą fasole. dzis zjadlam sobie ziemniaczki z fasola i były bardzo smaczne.. zupke moze musisz mocniej doprawic ja ja zrobiłam pikantna..i dodałam 2 zabki czosnku.. moje jest calkiem znosna zjadlam 2 miseczki dzis.. fajne w tej diecie jest to ze mozna jesc te warzywa i owoce bez granic.. calkiem niezle mi idzie.. pomyslalam sobie ze we wtorek kiedy juz bedzie koniec tego tygodniowego kapusniaka zjjem sobie w nagrode pierogi z miesem :P a poza tym owoce.. i nastepne dni juz z razowym chlebkim i chlebkiem wasa , wszystko bardzo chudziutkie... a co poza tym ciesze sie jak mały baczek bo dzis z usa przyszło do mnie wyczekiwane etui firmy mac. a mój ukochany widzac jak sie ciesze zamowil mi jeszcze zestaw 8 pedzli za ktore w polsce musialabym zaplacic okolo 600zl a on zaplacil niecale 200zl :)kochany jest.. jutro kolezanka przyniesie mi gazetke z moja sesja a tymczasem mozesz ja obejzec na stronie słaba jakosc ale jest to co ja zrobiłam to zdjecie na dole po prawej stronie :) http://www.youngclub.pl/designe_marzec.php :) ale sie ciesze .. wogole radocha mnie rozpiera..wkoncu nadeszla wiosna.. choc po pogodzie nie widac to jednak jest :)

cześć kochana 😘 dzisiaj juz lepszy dzień co prawda zjadłam tylo miseczke zupy, ale za to mase warzywek (bo dzisiaj dopoiero 2 dzień) zupka bardziej mi smakowała też ją doprawiłam na ostro:) super dieta bo można warzyw do syta... mmm było pysznie i najadłam sie :) super że masz super dzień i że dostałaś wyczekiwaną paczuszkę z usa. odezwe sie poźniej. idę wszamać marchewkę :)

wiesz co jest najgorsze w tej diecie?? ze zjesz cos i za chwilke znow jestes glodna..ja dzis ugotowalam 2 gra zupki.. dodalam pieczarki bo wyczytalam ze mozna.. oraz wiecej selera naciowego ktory jest moczopędny.. czyli wzkazany

ja jeszcze na jutro mam tej zupinki i w sobote ugotuje kolejny garnuszek... chociaż marnie mi to idzie daje radę :) już coś lzejsza sie czuje hehe tydzień bedę na tej dietce, poxniej przechodzę na 1200 kcal. lub poprostu sama bedę się kontrolowała :) wiem że się uda. narazie zaczynam jutro dzień 3 i jest fajnie :)

no to tak jak ja tydzien i pozniej control. bo nie mozna schudnąc w szybkim czasie duzo bo szybko sie wroci do wagi... ja teraz ide spac.. jutro dentysta..brrr w sobote i niedziele akademia morska.. brrr ale pozniej juz tylko fajnie musze przebrnac te kilka okropnych dni.. dam rade dobranoc i do jutra :)

cześć 😘 u mnie dzień 3 minął całkiem spokojnie, chodź w pracy miałam podły dzień. Dietka idzie całkiem wporządku nie narzekam i jakoś się trzymam - cały czas mam motywacje... :) teraz zjem zupkę coś przekąsze popiję wodą i będzie ok. Jutro już dzień 4ty :):) też już zaczęłam uważać, że lepiej powoli dojść do celu ale z dobrym efektem, czas sie nauczyć odżywiać racjonalnie i nie miec już nigdy problemu z wagą :) no i oczywiście od czasu do czasu pozwolić sobie na malutkie szaleństwo :) napewno jakoś wytrzymasz i dentystę i akademie morską :) mnie czeka dentysta za jakieś 3 tygodnie wrrr. a jak u Ciebie kolejny dzień mija ?? pozdrawiam 🌼

u mnie calkiem ok.. dzis 4 dzien jeszcze 3 i w nagrode zjem obiad normalny :) bylam u dentysty .. z duszą na ramieniu ale nie było żle. Leje u nas strasznie.. a musze isc wyslac toto lotka :) i od razu wskocze na 10 minut na solarium.. bo jzu mi schodzi ta ostatnia opalenizna.. dzis sie nie wazylam jutro tez sie nie zwaze.. jestem ciekawa czy cos schudlam.. ale poczekam.. juz nawet głodna taka nie chodze dzis w sumie zjadlam zupke i zmiksowalam rozmrozone truskawki i wypilam z mlekiem acidofilnym:) no nic wychodze na to solarium ..odezwe sie dzis jeszcze

fuj ale pogoda... wrocilam z solarium.. i wlasnie grzeje zupkę :) a co u Ciebie Aneten?

mmmmm ale masz fajnie :) opalonko jest moim niespełnionym marzeniem hehe bo do tej pory nie wiem gdzie jest jakies najbiższe solarium ;/ to nie tak jak w gdańsku że w kapciach sobie na nie wychodziłam, albo ze jest ich od groma i ciut ciut. ehh zazdroszcze. ja sie jakadłam strasznie, fakt ze tylko miseczka zupy ale do tego mase owoców i warzyw normalnie chyba pęknę. ale jest ok musze sie jeszcze zabrać za ćwiczonka :) Eliss masz na imię Eliza ??? poprosze o twoje imię bedzie łatwiej mi sie do ciebie zwracac :)

Jestem ciekawe jak Gosia sobie radzi mam nadzieję ze dobrze i że niebawem znowu sie pojawi i nam napisze co z jej dietką. w każdym razie pozdrawiam ją serdecznie 😘

tak tak Aneta :):) jutro rozpoczynam 4 dzień :) jestem w dobrym nastawieniu chociaż zupka mi nie idzie bo bardzo mało jej zjadam a to chyba nie za dobrze, bo niby czym więcej sie zje to wieksze są efekty ;/ a ja tylko wciskam miseczke zupy bo w ciagu dnia skupiam sie na owocach lub warzywach :) ale mam nadzieję, że i tak nie jest źle.