Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneten1

Dieta ??? Jak zawsze od poniedziałku

Polecane posty

tzn nie ja bede w tej gazetce tylko moja modelka ja wykonywałam cala stylizacje i wizaz.

Eliss gratuluje :):) Gosiolinka ❤️ mam nadzieje ze radzisz sobie tak dobrze jak ja:) dzisiaj jestem szczesliwa bo szczesliwe wiadomosci do mnie dochodza :)

radze sobie super:) nawet cwiczylam:) 10 minutek na rowerku 100 brzuszkow 100 razy nasepperze i takie tam jeszczena ladny tyleczek:D i czuje sie swietnie:) :)

teraz troszkę ćwiczonek i spać :) jutro dzień 2gi jeszcze tylko 11 damy rade, jedzenie nas nie zdominuje :classic_cool: odezwe sie wieczorkiem bo oczywiscie do pracy śmigam ;D a cwiczonka to ; brzuszki skakanka hula hop 🌻

aaaa jeszcze ciezaki na zmocnienie mięsni rąk i ujędrnienie cycuszkóe:D

no no kobietki widze,ze dobrze Wam sie wiedzie.. mi jako tako tez... jestem przed @ i chodzi za mna kazde jedzonko... mam nadzieje,ze jutro bedzie lepiej :) a wogole jakas taka drazliwa jestem i moj chlop ma teraz zle ze mna:P mam nadzieje,ze wytrwa:):) pojezdzilam dzis na rowerku 50 minut i brzuszki absy robilam... po wczorajszym basenie nogi mnie bola-echh miesnie nie byly dlugo ruszane:D w sensie cwiczen :) ale nie powiem..jesc mi sie chce jak cholera... straszne to tak sie glodzic i wiem,ze niezdrowo :) ale wyjscia innego nie mam :) spicie??

nie spie ale wlasnie sie wybieram bo jeszcze mnie czeka spacerek z pieskiem wpadne jutro:) dobrej nocki zycze :) wszystkim glodomorkom:)

gosiolinka kochana o tej poze z pieskiem?? uwazaj na siebie tylko!! bo juz pozno!! a ja juz w lozu... ale przed senm jeszcze pobuszowanie po necie :)

ja jeszcze jestem.. wlasnie szykuje sie do snu..głodna jestem maxymaklnie ale trzeba to jakos przebolec.. warto pocierpiec dal pieknej figury :) wiem cos o tym..

juz wrucilam nic mi nie jest:) ale fajne ze sie o mnie martwisz👄 ale teraz ide spiochac💤 pod pierzynke bo strasznie zmarzlam milego buszowania w necie:) dobranoc

troche sie na gg zagadalam... i humor mi sie popsul... ech faceci... a teraz to juz na oczy nie dowidze... jutro po poludniu bede :) eliss a Ty to alseczka jestes niezla.. z taka waga... ojjj ja bym sie nie odchudzala na Twoim miejscu!! bo pewnie super wygladasz:) gosiolinka super,ze wrocilas do nas cala i zdrowa :) ojj pewnie,ze sie martwie, bo w tym naszym polandzie rozne cuda po noach chodza;/ dobranocka laseczki juz zmykam bo zasypiam😴 i dla kazdej [kwiatek

hej Laski.. zegnalam Was i witam :) wlasnie z zajec wrocilam... zaraz kurczaczek... choc w sumie musze sprawdzic..bo bylam przekonana,ze kurczak,ale nie wiem :) a glodna jestem niezle... bo rano pol bulki schrupalam... dzis bede troche zajec miala,ale bede na forum zagladala,mam nadzieje,ze zjawicie sei niebawem :) Anetka ciekawe jak tam Twoja waga?? :) no to na obiadek

Gość Meredith3913
No to jak na razie: kawa z mlekiem i cukrem jajko na miekko buleczka z ziarenkami i niedlugo na obiad kurczak. A jak Wam idzie?

juz po obiadku:) nawet sie najadlam, kawalek mieska+salata z olejem i sokiem z cytryny teaz musze leciec na kurs jezyka odezwe sie pozniej (jak moja druga polowka dopusci mnie do komputera):) Aneta mam nadzieje ze sie zwazylas? i podzielisz sie z nami ta informacja:)

Kochane dziekuje że o Mnie pamiętacie :) Ja umieram... ale nie z głodu tylko z przepracowania:( dzisiaj tylko zjadlam jogurt naturalny i duuuzooo zapierniczalam w pracy :( jestem padnieta. dopiero teraz bede jadla piers i salate. niestety sama nie wiem jaka jest moja waga bo nie zwazylam sie ale zrobie to zaraz i wam napisze :) jutro rano tez sie zwaze dla porownania. ehhh jaka jestem zmeczona wogole nie glodna przez tą robote ;/ 😘 dla was za sile wiare i wtytrwanie. Gosia Eliss i Ania mam nadzieje ze sie dobrze trzymacie :) u mnie jest po 18stej wiem ze nie powinno sie juz jesc;/ ale niestety dopiero teraz moge ;/ wybaczcie ...

ehhh dobrze ze Wy macie dobre nastroje jak czytam wasze komentarze... ze mnie dzisiaj uszlo życie, normalnie porazka, coz moze jutro bedzie lepiej ;]

ja nawet o 20 sobie pozwalam jesc .. bo chodze spac nie wczesniej niz o 24 takze te 3-4 godzinki przed snem jem czyli niby prawidlowo.. ja dzis rano 2 kromki razowego z almette i obiad zupka pomidorowa powinnam zjesc teraz kolacje ale nie wiem co.. moze jajko sadzone .. dobrze jest zjesc bialko na kolacje...

ja juz nie mysle o jedzeniu... idę wziąść dlugi prysznic i poźniej spać.

dobry wieczór co u Was??? Ja właśnie sie zważyłam po 2 dniu diety i jestem kilogram lżejsza :) hehejutro tylko jak wstane zważę sie poraz 2gi, gdyż powinno ważyć się rano :) może wynik będzie lepszy... ehhh po takim zapierdzielaniu w pracy i diecie to wogóle bedę lekka jak pióreczko :) a jak wasze wagi ?

- 1 kg.. ale na poczatku zawsze szybko spada.. :( a pozniej czasem dlugo stoi w miejscu... co wkurza strasznie

wlasnie przyszlam ze spacerku z psem:) ide spac bo jestem strasznie glodna:( dobranoc wszystkim🖐️

a ja sie czuje ciezko bo przed okresem,wiec wazenie dopiero w poniedzialek :) bylam dzis na basenie wiec jako tako sie czuje,alewzdeta jestem straszliwie... moze po salatce ktora zjadlam do obiadku:) dzisiejszy dzien nie najlepszy-jakos humorek i nastroj mialam i mam fatalny... mam nadzieje,ze sen pomoze i jutro bedzie lepiej! gratuluje laseczki spadku wagi-super.. oby tak dalej 🌼 🖐️

czesc dziewczynki i jak tam dietka?? u mnie waga stoi w miejscu moze daltego ze mam okres..dzis jade do babci.. o zgrozo a babcia zawsze robi dobre jedzonko ale zastrzegłam ze zjem tylko zupe :) .. jejku straszna ta pogoda..u nas w jest okropnie pada snieg taki mokry blehh