Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

Ja moge prasowac reczniki i sciereczki, reszte oddam w dobre rece :-P

witam :) ja nie lubie prasować dlatego jak cos wypiore to odrazu wieczorem albo na drugi dzień prasuje, bo jak sobie nazbieram to już koniec :( Julii u nas zimno więc Ci zazdroszcze słoneczka, dzis sie rozpogodziło ale podobno tylko do niedzieli. robie pranie poscieli i sprzątam, ja nie wiem kto w tym domu wiecznie brudzi jak nikogo całymi dniami nie ma :( czy u was tez tak się dzieje? dobra uciekam powiesić pranie i następną partię wstawic :) miłego dnia i piszcie coś :)

aha Bling ja mam niestety to samo z butami, kazdego roku po zmianie kozaków obcierają mnie pantofle, a potem sandały i klapki :( i to nie ważne czy są nowe czy kilkuletnie, nie wiem od czego to zalezy no to uciekam :)

Witanko 🖐️ ;) No dziś bardziej sensowna pogoda u mnie , wczoraj rano lałooo , zimnica okrutna :( Z tym prasowaniem to u mnie jest tak: ja pod koniec prania płucze w płynie i lekko odwirowuję , zaraz po zakonczeniu wyjmuje z pralki, strzepuje , wieszam i szczerze mowiąc nie wszystkie rzeczy musze potem prasowac ;) Są takie, ktore wyglądają super. Recznikow i scierek nie prasuję w ogole , chyba ze te wykrochmalone. Prasuje tylko wtedy kiedy potrzebuje, mezowi nie prasuje bo robi on to sam , dziewczyny tez prasują same, a synowi to obojętne czy wyprasowane czy tez nie :P ....:)No ,ale przydaloby mi się czasami stanąc nad deską , bo i nazbiera się tez rzeczy , ktorych prasowanie jest niezbedne :) Moze wynika to własniez tego faktu, ze nie cierpię prasowac :O, i robie tak, aby jak najdalej od tego uciec ;) Jezeli chodzi o brudzenie, u mnie nigdy czysto nie jest hihi, chyba ze w 10 minut po wysprzataniu. Tyle osob, kazdy chodzi, coś ciągnie za sobą i nigdy nie jest jak w muzeum :P Ale mi to juz nie przeszkadza. Wyrosłam z pedantyzmu przesadnego , a jeszcze kilka lat temu nie potrafiłam zasnąc, gdy w kuchni w zlewie stał chocby jeden brudny kubek ;) Z butami mam to samo jak Sylvik i Bling . I tez nie potrafie sobie tego wytłumaczyc :) No to tyle na teraz. Zmykam do miasta z córami. Jednej kieckę na bal musze kupic bo utyło się pannie w biuscie :P, drugiej urosły stopy ;) :P Miłego popołudnia🌻 Ps. TakTak > zastanawiałas się nad zazywaniem lecytyny ?:P A juz na powaznie , nie ma pośpiechu, mam czas to moge czekac ;)

Hi hi z butami to moj facet nie ma problemu. obojetnie czy on sobie kupi czy ja bez jego mierzenia ,zawsze sa wygodne i pasuja jak ulal. Ten to ma dobrze. Zaraz jade do domu tez troche ogarnac mieszkanko. Ja tak sprzatam 3 razy w tygodniu, w tym 1 gruntownie wszystko Niestety w salonie czarny dywan i wszystko na nim widac. No i w kuchni trzeba mopem przejechac czesciej. Moj mezczyzna ma dzisiaj urodzinki wiec moze upieke jakies ciasto, chociaz on lasuch na slodkie nie jest, znowu chyba wypada napisac , takiemu to dobrze hihi U mnie deszcz a ja w butach calkiem odkrytych sie wybralam. Dobrze ze tu nikt na to nie patrzy , no i w koncu mamy maj.

a mnie w koncu dopała chcica ;) i posadziłam mnóstw róznych kwiatów, których nazw juz niestety nie pamiętam, ale jak tylko podrosną i nabiorą wyglądu to będę robiła zdjęcia i wysyłała , zreszta tak tak tez mógłby narobić troszkę fotek tego ogrodu o którym tu tyle czytałam :) prasowanie odwalają dziewczyny na szczęście

co se w kulki lecicie ? :O Ja tu siedze, poczytałabym co nieco, popisała a Was nie ma 😠

zreszta co tu pisac, jak na dworzu taka pogoda :) ale ja jeszcze w domciu, piekę biszkopty, potem schabik, żeby cześć rodzinki miała co jutro jeść, bo ja jade na komunie ;) może jeszcze zaliczę dzis m1, jak mi sie bedzie chciało, dziewczyny mnie tu molestuja :O\\

Mroweczko > to ze jest pięknie to wiem , ale pisac mozna czy jest brzydko czy tez ;) Czy ta Komunia to niedaleko mnie , ta o ktorej wpsominałas ? I co to jest to m1 ? :O

Pozdróweczka dla Wszystkich 🖐️ U mnie dzien zapowiada się słonecznie. Chcemy jechac z M do Ogrodu Botanicznego u nas lub do filii w Mirosławicach. Zawsze o tej porze kwitna tam cudowne rózaneczniki. Jezeli nic nie stanie na przeszkodzie , bedę mogła je podziwiac ;) Milego dnia 🌻

witam upał straszny więc czas spędzam na dworze :) woda leci sobie w stawiku, parasol daje cień, grii obiadek i jest poprostu cudnie ;) ciesze się Landrii że masz neta i będziesz zaglądała częściej choć z moim czasem w tym tygodniu może być różnie, mąż wybywa na tydzień a ja chyba wkońcu wezme się za malowanie przedpokoju bo inaczej farba mi się popsuje haha miłego wypoczynku i do jutra a gdzie się podziewa Taktak? chyba już zamieszkała na wsi na stałe :P

ale mnie wkurza tej pani w stroju Hellou Babeczki 🖐️ Co tam u Was ? Bling 🌻 co tak skrótowo ? :O

Gość dexxxxxxxo
ja teżczęsto jestem s sici

Żyje no, tylko weekend długi mieliśmy i gości miałam i dużo pracy i dopiero dziś w pracy jestem. Landrynuś sorry serio, rano wszystko spakowałam, kolo schodów połozylam żeby nie zapomnieć, smsa do ciebie posłałam a potem szybko szybko i zapomniałam. Przypomnialo mi się jak nie mogłam już do domu po kartonik wrócić. Za to z wielką radościa wieczorem sprawdziłam że ja bym musiala zmniejszać już :D Sylvik na mojej miejskiej wsi coraz ładniej, kwitnie, pachnie, kiełkuje i bzyka :P W moim samoróbnym oczku wodnym a raczej poidełku dla ptaszków zadomowiły sie wróble i namietnie uprawiają toaletę ... tylko obsrały cała kamienna wyspę jaką dla nich zrobilam. Cóż ich sprawa ;) A jutro też mnie nie ma bo o ósmej wyruszam bo mojego szkrabika który wczoraj przyjechal z Węgier do Poznania. Na budowie idzie do przodu, okna wstawione ale tylko pięć: dwa na górze i trzy od ulicy, mimo wszystko strasznie mi się podobają i jestem zadowolona co cieszy wszystkich ;) Moja kochana sąsiadka - najlepsza jaka mialam powiekszyła swój stan posiadania w \"ogrodzie\" o klatke z papugami :D :P :D Nie cieszy uja to chyba zbyt bardzo bo kilka dni temu kiedy przechodziłam koło jej drzwi otworzyła je powiedziala że jestem głupia i zamkneła za sobą :) :O .... Myslicie że to menopauza?? ;) Całusy dla wszystkich babsztyli

Myślę, ze to nie menopausa , ale zazdrosc , sklaniałabym się tez ku ludzkiej głupocie :P Najważniejsze w ogródku to bzykanie :P, stwarza specyficzny klimat :D

Tak taczko te babsko to juz chyba dawno po menopauzie. Powinnas jej zrobic takiego psikusa jak juz sie wyprowadzisz. Zeby zapamietala do konca swoich dni hihi Ciekawe sa te wasze szyfry troche kumam..

Bling --> myślę o tym intensywnie, zdaje mi się jednak że najbardziej dobija ją świadomość że się wyprowamy bo widzi nas czesto w roboczych ciuchach wiec wie że coś jest na rzeczy zwlaszcza ze w samochodzi często mamy rózne budowlane akcesoria w rodzaju 200 kg zaprawy, kilofy, młoty i takie tam ;) No i sadzonki których nie sadzę tam gdzie teraz mieszkam. A swoją drogą czyżbyś się zabawiala z Bonda?? Strasznie gorąco u mnie dziś 32st na miejskim termometrze.

Ja to taki maly Sherloczek jestem. Mam juz tak od urodzenia , nawet mialam isc do szkoly detektywistycznej hihi Ale mnie pociagaja wybrane zagadnienia.

W takim razie aby dodać pikanterii sledztwu starać się bedę od teraz zostawiać bardziej zawoalowane ślady ... Inspektorze Gadget :D

uff ale gorąco i duszno :) jestem padnięta bo pomalowałam dziś cały przedpokój :) jestem równie zadowolona z siebie jak Taktaczek ze swoich okien ;) chyba lubie jednak pracować ale tylko wtedy kiedy widać efekty :) teraz jeszcze zakupy mebli mnie czekają ale to już z mężem musze, tyle że go nie ma cały tydzień :( już się ciesze na zmiany w mieszkaniu :) miłego dnia a ja kompletnie nie kumam o czym Wy piszecie :P

Fajnie Sylvik....ja mam rownie zdolna kolezanke, ktora przynajmniej raz w roku maluje mieszkanie...i to wszystko sama, a mebli, polek i szafeczek ma tyle, ze dla mnie to nie do pojecia.. Satysfakcja gwarantowana jak sie samemu taka robote (bardziej meska) odwali. Ja u siebie tez chcialabym kolory pozmieniac, ale moj kochany za bardzo czasu nie ma i ochoty, a ja sie w to sama bawic nie chce ;-) Goraco i duszno i u mnie, zapowiadaja jeszcze wiekszy upal na kolejne dni...Dzisiaj po poludniu jednak slonko sie schowalo, wiec podczas biegow nie parzylo. Waga sie ruszyla, z czego jestem niezmiernie zadowolona, na razie tylko 1kg, ale teraz pojdzie z gorki. Chwale sobie balsam brazujacy z Oil of Olaz, kurcze...kolorek mi daje taki piekny, jakbym na wczasach byla :-) Przesylam buziaki i pozdrowionka dla wszystkich!

Dzien dobry :) W sumie to dla mnie wcale nie jest dobry :(. Zanim jeszcze wstałam dostałam jakiś s skurcz miedzy łopatkami i boli mnie to jak cholera. Czuje się tak, jakby mi ktos kij z tyłu pod pachy włozył i nie kazał ruszac głową 😭.No ale naszpikowałam się tabletami i mam nadzieje, ze mi przejdzie. Zawsze podziwiałam kobiety , ktore potrafią posługiwac się pędzlem i robią to nawet dobrze. Zreszta przez jakiś czas mogłam i siebie podziwiac . Z tym, ze nie małowałam scian a bawiłam się w restauratora szafek kuchennych :P . Co jakiś czas zmieniałam kolor dzrwiczek i połek do nich nalezacych. I wiecie co mnie zastanawia najbardziej ? Jak ja na to wszystko znajdowałam czas ? Dzieci były duzo mniejsze, niby wiecej pracy przy nich a ja potrafiłam do południa kiedy mąz był w pracy przewrocic chatę do gory nogami , przemalowac szafki w kuchni, przemeblowac pokoj i obiad był zawsze na czas i ogolnie wszystko było ok ;) Nie pojmuje tego :O. Sylvik Ty nadawałabys się razem z NN , ona tez wymalowała mieszkanie swoje i musze Wam powiedziec ze wyglądało pięknie , bo efekty widziałam na własne oczy ;) Julii > prosze o pełną nazwę tego balsamu ;) Bo do Garniera juz się przwyczaiłam i jakos nie widze efektow :/ Moze czas troche zmienic rodzaj balsamu:) No i gratuluję spadku wagi . Ja tez juz od wczoraj podjęłam mocne postanowienie , ze mniej jadam :D. Bling > jestem ciekawa czy potrafisz nas rozszyfrowac ? ;) TakTaczku >mozesz pisac bardziej zaowalowane teksty , ale mniej na uwadze tez mnie, ja nie zawsze dobrze jarzę ;) :P No wiesz....blondynka ze mnie :P MIlego dnia 🌻 I zeby nie było, ze się nikt nie interesuje...KASIK :classic_cool: skrobnij cos jak tu będziesz, caly czas czekamy na Twoj powrót ;)

Roztopiłyscie się od tego gorąca ? :P Mroweczko > a Ty jeszcze w komunijnym klimacie jestes ? Ufff, uhhhh jak gorąco, ale wole to, niz wiatry i dezcze :O Zmykam teraz ze synem na zakupy meskie ;). Pewnie bedzie szybko i sprawnie ;)

12 godzin w samochodzie w ciągu jednej doby zrobiło swoje, o drogach we Wrocławiu nie wspomnę :P dzis miałam zakrecony dzień, nigdzie nie zdążałam i cały dzień nie było prądu, więc teraz nadrabiam zaległości, jutro skrzybnę więcej :)