Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

Dzien dobry Kobietki! ...................milego dnia i duuuzzzo slonca!

pada :( Landrii fajnie masz, ja nawet nie mam z kim jechać :( jedni sie budują, jedni pracują a inni polecieli na urlop do rodzinki :( tak wiec chyba z M sie sami wybierzecie i to tez na kilka dni tylko :) Bling jasne że fajnie, ale nie wiedzialam że to tyle papierow tzreba wypełnić :( :P Julli jak tam? opalona? moja kolezanka z rodzinką wylecieli do Włoch do mamy na cały miesiąc :) oni są gdzieś z 2 godziny jazdy autobusem od Neapolu :) daleko od Ciebie? kibelek nie podłączony tylko oabdana sytuacja :( dopiero po niedzieli przyjdą, musze jeszcze jechać energie załatwić ale dzis nikt tam nie obsługuje klientów :( brrr wrrr

Dzien dobry :) U mnie słonce dopiero od niedzieli :) Dzis chłodno, ale znośnie, ciśnienie leci na pysk :(. Dla Wszystkich Babeczek [kwiat

A u mnie slonce, ale jest spory wiatr. Moje piekne surfinie sa juz niezle zniszczone, ale jak jeszcze byly ladne to zrobilam im zdjecie, co by sie mamie pochwalic :-P Sylvik...takie tutaj lato, ze nie ma sie kiedy porzadnie opalic. A do Neapolu mam spory kawal :-) 😘

Mam dziś sadny dzien. Około poludnia miałam kryzys i zasypiałam na stojąco :O Weszłam wiec na mini zaplecze. ręka pod głowę i dusiłam przez 40 minut komara :P Dobrze , ze była ze mną córa w pracy to stała na warcie :D. Jako, ze nie pije od kilku dni kawy racze się gorącą , mocną herbatą , ktora choc na jakis czas mnie budzi do zycia . Istny koszmar :O

kawa kawa kawa :) a dla Ciebie Landri - zbożowa ;) pogoda do bani, jeszcze nie pada, ale jest chłodno i jak tu się kąpać albo opalać :(

Witanko i machanko 🖐️ Mróweczko > pyszna ta Inka :P Pomału budzę się i zabieram się za różności, mam dziś sporo do zrobienia przed wyjazdem :) Pogody brzydkiej ciag dalszy :O Buziołki 👄. Miłego dnia :classic_cool:.

witam i ja :) kawe zaraz kończe i jade do energetyki podpisać umowe na przyłacze :) ech uwielbiam to latanie po urzędach :( milego dnia

nikogo niet? :( nic nie załatwiłam :( pieczątek dyrektor nie ma, musze od nowa robić jakieś pomiary oczywiscie na swoj koszt, czekać nie wiem na co i ile czasu :( ech nasz kraj kochany, bardzo pomaga w bezrobociu i rozwijaniu własnych firm :( pomarudzilam i spadam, chyba sie napije dziś na rozładowanie stresów :P

Hejka :)) Zimno, wiejeeee, dobrze ze nie leje :O Tragiczna pogpda :( Sylvik > rozczarowana ? Przeciez ze zyjesz w naszym kochanym kraju rok, 5 lat ....powinnas juz wiedziec co i jak....niestety pod tym wzgledem, tzn. w załatwianiu wszelkich papierów w urzedach miast isc do przodu , cofamy się w zastraszającym tempie :O Dłuzszy komentarz zbyteczny . Miłego .....🌻

Sylviku bo trzeb dawać w łapę. Na pocieszenie ja też tego nie umiem. Opowiem Wam za to jaka miałam fantastyczna przygode u fryzjera przedwczoraj. Pojechałam rano do Szczecina, wcześniej się nie umawiałam bo zawsze tak robie. Wchodze do salonu kolo 12tej pytam sie oddzwiernej czy się dostane odpowiada że pewnie. Siadam przychodzi moja ulubiona fryzjerka, omawiamy co i jak bedziemy robić, że to potrwa przynajmniej do 18tej itp. Na to wtrąca się oddziwierna ze jesli ja mam siedziec tak długo na fotewlu to ona się nie zgadza i mam krótko mówiac wyjść. Wywiązała się dyskusja, fryzjerka powiedziała swoje ja ze swej strony zdrowo opierdzieliłam oddzwierną. W koncu fryzjerka mówi że skoro nie da rady nic zrobić to ma mi tamta idiotka wypisac rabat 30% na nastepną wizytę i tu nowa awantura bo ta nie chciala tego zrobić i zaprosiła fryzjerkę na zaplecze a mnie zostawiła na fotelu. Nie zastanawiając się długo zabralam z szafy swoje rzeczy i wyszłam po angielsku nic nikomu nie mówiąc ... ale wykonujac telefon do szefa tego salonu :) Mam nadzieję że zgodnie z obietnica miłej oddzwiernej nie zastane już tam więcej ;) Na pocieszenie kupilam sobie przepiekna torebkę :D A wogóle to wrócilam do Was :D :D

TakTaczku > ale co ma ta cała oddżwierna do gadania ile Ty masz siedziec na fotelu ?:O No i co to miało byc, ze az 6 godzin byłoby na to potrzebne ? :)

Witam. U nas pierwszy od niepamietnych czasow ,sloneczny dzien. Kobietki co tak malutko tu was? Taktaczko to cie milo obsluzono nie ma co. Troche dziwna ta cala historia. Co za wredne babsko. Moze ona mialaby siedziec do tej 18 i jej to na reke nie bylo. Hm..... Kolezanki lada dzien leca do kraju a ja dopiero za 4 tygodnie,to beda najdluzsze 4 tygodnie dla mnie. Mam nadziejej ze ejszcze bedzie ladnie zeby znowu sie opalic,jak tu jechac taka biala, a na solarium tu nie pojd ebo maja lampy do bani.

Halloooo, hallooooo co to tak pusto :O Przeżyłam dzis chwile grozy . Poślizgnęłam się w pokoju na panelach ( było coś rozlane ) i pojechałam na tym upadajac na lewy bok. Mam rozwalnoą ręke po wewnetrznej stronie i zbite biodro :( Upadając tak walnęłam, ze juz sie widziałam w gipsie . Dobrze , ze nic się nie stało poza tym co sie stało . A tu pranie, prasowanie, pakowanie a ja poobijana😭. Bling > myśle, ze te 4 tygodnie szybciutko zlecą . Wbrew pozorom czas leci szybko, czasami nawet za szybko ;)

Ja tez mam taka nadzieje Landri. Oj cale szczescie ze zby duzych urazow nie masz. Szybkiego powrotu do zdrowka zycze.

Ja juz od 7 nie spie :) Pranie, prasowanie i pakowanie ..... teraz chwila relaksu u znajomych na piwku i hejaaa jutro z rana wyruszam. Trzymajcie się babeczki, piszcioe duzo , zebym miała co czytac po powrocie :) Odezwe sie po powrocie. Buziaki dla Wszystkich 👄. Do zobaczenia🖐️.

No tak Landri na urlopie , nasz strazniczka. To i topic padnie. Milego urlopowania zycze. Pogody przede wszystkim

nie padnie nie padnie, tylko rano obowiązkowo się zameldować ;) :P ja juz za jutro rano się melduje, bo mnie do kompa nie dopuszczą dzieciaki :)

to i ja za rano już się melduje bo rano nie będzie czasu, bo znowu wyjazd do energetyki :) Landrii udanego wypoczynku :) Kasiak może byś się zameldowała od czasu do czasu? ;)

a ja się dopchałam na chwilkę :) wstawiam na kawę, pogoda do bani, mam nadzieję że do niedzieli się poprawi, pozdrowionka

witam z kawusią :) pogoda wkońcu troche inna, słonecznie i nawet ciepło, zaraz sprzątane, pranie i spacerowanie haha miłego dnia

No i znow mnie wcieło. :D Spiesze z wyjaśnienie co oddzwierna miała do powiedzenia: ona jest tam od ustalania terminów i jak dupa od srania od dowiedzenia się co chcę sobie robić żeby ustalic grafik dla fryzjerów. Nie zapytała mnie o to wiec uznac można że fryzjerzy w salonie mieli cały dzień do mojej dyspozycji. Tylko że jak usłyszała że dziewczyna ma mi robić dekoloryzacje, kłaść potem farbę i strzyc i układać fryzurę to jej się przypomniało że ma dwie klientki zaraz umówione. Ale ... teraz to juz jej ból bo zostala wylana.

Ja sie melduje,dotychczas bylam odcieta od netu. Taktsczko, robisz blond na te ciemne wloski? Nie szkoda ci ich? A moze juz zrobilas.

Taktaku blond? a jednak? nie polecam, zniszczysz włosy :( hej Bling :)