Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

Mroweczka dawaj tabelkę :) Dzis byłam w jednym sklepie i tak zerknełam to 50g motek zwykłej włóczki w róznych kolorach kosztował 69 centów a czarna była bo 99 centów. Taka ozdobna też 50g była po 1,01 euro. Ta polkę bym ci odradzała bo ona ściąga jakieś polski szajs a sprzedaje go jako pełnowartościowy produkt. Landrii jade 26go na 14tą do mojej fryzjerki na ostateczny kolor i wtedy wydam rozkaz pstrykania i wysle Wam się :)

hej Pipki :P Mam prosbe , byc moze ktoras z Was bedzie mogła chociaz odrobinkę mi pomoc lub podpowiedziec , otóz w naszym sklepie prowadzimy równiez komis z uzywanymi wózkami, chodziukami , fotelikami itp.... czy mozna gdzies w necie poczytac o sposobie prowadzenia takiego komisu , lub czy są jakies przepisy , ktore regulują tego typu sprzedaz. Głownie chodzi mi o tzw opłate komisową i narzut do ceny zostawiajacego u nas daną rzecz:O. Przejrzałam dzis troche w guglach :P , ale albo nie potrafie szukac albo zwyczajnie tego nie ma :O :] :classic_cool: Jestem zakatarzona i chrypie jak stary traktor :(.

Landrii zdrowia życze :) nie pomoge Ci bo nic na ten temat nie wiem :( żałuje że nie spotkałyśmy się, ale tak to już jest z chłopami że co pięć minut zmieniają zdanie :( a już gotowa i z aparatem w torebce czekałam :( szkoda Taktak czekam na fotki :) uciekam serduszka bo czasu mało mam. Od dziś zaczęłam szkolenie i to aż 2 tygodnie więc nie obraźcie się ale nie wiem czy pisać coś będę :( miłego dnia

no i juz szykuje tabelke i pare fotek z włóczkami żebyś tak taku miała orientacje :) ale poczta chodzi jak krew z nosa, chciałam właśnie wysłać pare fotek moich wyrobów, prosze tylko o wyrozumiałość bo nie wszystkie są rozmiarowo na moją modelkę ;) sylvik, kazdy tu zabiegany, ale przywitac sie trzeba, wiec nie próbuj sie migac, spadam spróbuje jeszcze raz wyslac te fotki moze pojdą, pa

spróbuje się nie migać :P fotek nie dostałam, a net też ledwie chodzi :(

Ja siedze zakatarzona. Jeszcze mi smeirdzi lakier z gory,ale to tylko dobry znak,fachowiec od owiec pomalwoal podloge drugi raz. W sbote przyjedzaja koledzy na skrecanie mebli wiec lepiej zeby skonczyl i scianki malwoac musze od srody. http://images24.fotosik.pl/82/e1080d9bfce29becmed.jpg oto ja z soboty,schudlo mi sie 5 kilo, chce wiecej ale to sie zobaczy. Na arzie chodz ena silke i mam andzieje ze w Oslo tez bede lazic. Buziaki

obiecałam więc jestem :) Bling ale fajna foteczka, pięknie wyglądasz. A z czego Ty się odchudzasz jeśli można wiedzieć? :P miłego remonciku haha mój nadal w fazie postoju :( ale Pan optymista mówi że już kilka dni zostało ;) miłego dnia

kawa na tarasie, a potem fotki, bo wczoraj nie udało się :) Blingus, daj spokój z tym odchudzaniem, bo jestes straszna laska ;)

no i poszło, ale tylko do Landrynki, niewiem co z ta poczta, Landri prosba abys to wysłała dalej :)

Pati> troche o włóczkach na gg ci napisałam, jak bedziesz miała chwile to poczytaj, zdjecia potem bo teraz to niestety musze isc z małym na spacer :), juz stoi i krzyczy dadi ;)

Czesc Dziewczyny! Dzisiaj nad ranem zostalam prawdziwa ciocia!!! Ale sie ciesze!

Juli gratulacje. Ciociu. Sylvi no moj pan podlogowiec ciagle mi wstrzymuje,ale juz mu powiedzialam ze sypialnia ma byc gotowa na sobote,a jeszce to przeklete malowanie. Kurcze, na brzuchu mam spore sadelko i to chce zrzucic albo troszke poprawic,ja nie ebde sie jakos drastycznie odchudzac bo i tak bede duzo wazyc..No ale ciesze sie ze mam juz 6 z przodu hihi/ Pozdrawiam w ten deszczowy poranek.

Czesc Babki :) Blinguś > slicznie wyglądasz i masz rację , nie trzeba Ci drastycznej diety bo wygladasz całkiem seksi :) Julii> gratuluje Ciociu !!!! Zdróweczka dla Dzidziusia :) Napisz co się urodziło , ch czy dz ?;) Mróweczko > piękne te Twoje robótki . Oczywiscie porozsylam te dzieła dziewczynom , ale dopiero wieczorem lub jutro bo tu na tym komputerze nie mam adresów :) Kurde chyba zacznę Cię molestować o takie cudo ażurkowe. Uwielbiam takie kreacje:P Sylvik > skoro wodzu zapewnil ze bedzie zrobione to nie pozostało Ci nic innego jak mu uwierzyc ;) U mnie zaraz bedzie padac :( Ja siedze zakichana i z jakims podejrzanym bólem miedzy łopatkami 😭. Nie wiem czy dam rade tak do wieczora :(

Chlopczyk Kubus :-) czyli teraz czekamy na chrzciny. Pozdrawiam!

Julli gratulacje dla siostry :) całuski dla maluszka :) fotek u mnie niet :( witaj Cyntia :)

Dzieki dziewczyny, przekazalam od was pozdrowionka dla mojej siostrzyczki i Kubusia :-)) Do jutra!

dawac tu na kafeeeeeeeeeee :) pogoda do bani, a wczoraj było tak pieknie w niedziele mam impreze osiemnastkową syna, wiec zaraz zawijam rekawy i pieke biszkopty bo ciotki i wujki robia zlot ;) zdjecia dzidków Juli mile widziane :)

Buziaki buziaki. Wczoraj mialam zabiegany dzien a dzisiaj chyba lekki odpoczynek i silownia z solarium pod wieczor.

Dzień dobry . Bling ja co prawda nie byłam na solarium ani silowni, ale tez mogę sie pochwalić pełnym relaksem. Jestem po świetnym masażu, depilacji, peelingu, zrobione manicure , pedicure a teraz piję kawę latte :) Wstawię tylko pranię i mam dziś wolne od wszystkiego. Mąż ma mnie we wszystkim wyręczyć. Sam mi zaproponował, wiec nie mogłam mu odmówić :P Mróweczko, ja już po 18nastce syna. Ale ja poszłam na łatwiznę i ciasto zamówiłam sobie u pani, ktora piecze na zamówienie. Nie narobiłam się , a ciasto było wyborne i wszystkim smakowało ;) Jakbyś miała problem z rodzajem ciasta , co upiec to mogę podrzucić świetny pomysł na ciasto , którego bazą jest właśnie biszkopt ;)

Landrii....zyc nie umierac! :-) Wczoraj bylam w szkole dowiedziec sie, co w tym roku organizuja ciekawego, i na moje nieszczescie wszystko co mnie interesuje bedzie mialo miejsce tego samego dnia, wiec bede musiala wybierac... Ja to mam szczescie. Maly Kubus jest zdrowiutki i spi caly dzien, podobny raczej do szwagra. Mam tylko jedno zdjecie, na ktorym ma zamkniete oczka. No i bede chrzestna malenstwa :-) Jak to na sloneczna Italie przystalo, slonca nie brakuje, ale juz powoli powoli chlodek sie czuje. Mozna jeszcze smigac na krotkich rekawkach, ale pewnie juz niedlugo. Landrii...wklep przepis, moj kochany uwielbia ciasta i wszelkie torty, wiec moglabym sprobowac upiec cos nowego. Sylvik...jak kurs? wpadnij wieczorkiem zdac relacje. Mrowka... ciekawe te Twoje prace, jest w czym wybierac. Ale jestem ciekawa ile Ci to czasu zajmuje? Bling...jak remont? kiedy wracasz do Norwegi? Tak tak 🖐️ Szczyplak 🖐️ Chyba tez pobawie sie w salon pieknosci :-))

Landryneczko zazdroszcze tych wszystkich zabiegow .Alez musialo cie odprezyc. Juli staram sie wyrobic do nastepnego piatku ,ale czas pokaze,na arzie nei kupuje biletu. Zimno sie zrobilo,dobrze ze schudlam,moge nosic sisotry ciuszki ktore sa na nia za duze. teraz wlasnei siedze w spodnaich ,ktore kiedys kupilam mamie,fakt krotkie nogawki haha ale do kozaczkow jak znalazl Weszlam tez pzred chwila w spodnei 29, jeszcze kilo mniej i beda w ogole super lezaly. O przypomnialo mis ie o kozaczkach zamszowych akurat na taka pogode.

Podaje sposob wykonania ciasta z piernikami. Nie mam pojecia jak się fachowo nazywa . I nie znam tez przepisu, co dokladnie i jak, ale myśle ze to co napisze wszystkim wystarczy , zeby je wykonac i ręczę , ze bedzie smakowac ;) Ciasto było wykonane w prostokątnej blaszce o tradycyjnych romziarach. Upieczony w niej był biszkopt . Nastepnie podzielony na dwie czesci. Spód biszkopta został . Na nim rozsmarowano przecier jabłkowy.Myślę, ze spojonie taki mozna kupic ( jak ktos nie ma własnego ) . Tego przecieru było tak na około 0,5 cm. Na nim połozone były jeden przy drugim pierniczki okrągłe w czekalodowej polewie. Na te pierniki został wylany budyn smietankowy lub cytrynowy( dośc gruba warstwa- około 1 cm ) . Na ten budyń połozono drugą częsć biszkopta. Na koncu polano to polewa czekoladową ;). Od razu zaznaczam, ze na biszkopt nie mam przepisu sprawdzonego, na polewe mam. Na budyń przepisu nie trzeba miec ;). Jak któras zrobi to prosze o komentarz :D.

witam :) Mrówka piękne rzeczy dziergasz :) zazdroszcze zdolności :) Landrii a co to za dzień piękności? zazdrościć Bling :) Julli lepiej nie pytaj, dziś była masakra :( nie moge sobie poradzić z tym akrylem, ciągle on rządzi mną a nie na odwrót :( Pani mnie chwali (chyba po to aby nie ukończyła kursu prędzej i reszte kasy oddała haha) ale dziś robiłam dziewczynie akrylowy french dosłownie 6 godzin :( (pani stwierdziła że to szybko) . Więc to tak pokrótce :) jutro uczenie sie na sucho (na tipsach) akrylu kolorowego :) a w piątek na modelce będę znowu dziabała ten kolorowy akryl :) jenyyyy stara jestem już na nauke hihi no to do jutra moje Panie, czas na kąpiel i kolacyjke :)

nareszcie w domu, ufffffffff zaliczyłam dwie szkoły i spotkanko ze znajomymi, a teraz grzecznie lulu :) w pazdzierniku zostane prawie sama w domu syn jedzie na miesiac na praktyki na mazury, córcia na studia, koniec laby, z kim zostawie maleństwo, jak bede chciała gdzies prysną, koniec wolności :(