Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

witam w przelocie :) Taktak melduje że jade do Forstu szukać sklepu :) potem napisze czy cos kupiłam :) milego dnia

Landrii widzisz mialas pod nosem ta metode a ja sie musialam tak denerwowac zeby ci wytlumaczyc o co chodzi. Czekam teraz na komplety materialow i biore sie do roboty. Moze juz w poniedzialek. Duzo tych stron w tej ksiazce na ten temat masz? Sylviku zycze powodzenia w polowaniu ;) Mrowka co to sa za irlandzkie cuda?? Musze twojego adresu blogowego poszukac, moze juz wsadzilas do sieci fotki. Bling, Jasa, Kania, Katarzynek, Maja, Mala i cala reszta 🖐️ i milego weekendu :D Aaaaaa Mrowka i co to za dobre nowiny??

właśnie wróciłam i zaraz znowu mnie nie będzie, moze jutro wrzucę na bloga ten element bo tylko jeden zrobiłam, chociaż jutro też mnie praktycznie nie ma wiec najprędzej w poniedziałek ;) :) a dobra wiadomosc że moja córcia po dłuuuuuuuuuugich poszukiwaniach od poniedziałku w końcu zaczyna pracę :D

A co z toba jest nie tak Katarzynku?? :P Moim zdaniem ten krem jest dobry dla wszystkich ktorzy lubia naturalnie wygladac. pewnie dla kobiet ktore maja popekane naczynka jest zbyt lekki poza tym zdaje mi sie ze dla wszystkich jest ok. Musisz sprobowac. Ja mam go juz drugi rok i nie zamierzam wracac do normalnych podkladow bo nawet przy tych drozszych zawsze wieczorem wygladalam juz jakas taka pognieciona a przy tym Olaz to normalnie wieczorem zal mi czasami makijaz zmywac. Mroweczko gratulacje dla cory!! Buziaki laski ;)

Ooooo Sylviku a czemu to?? Nie martw sie ... neuer Tag neues Glueck - Nowy dzien, nowe szczescie. Nie pojechalas dzis pojedziesz w poniedzialek ;)

To pieknie nam ta sobota minela. Przesiedzialam caly dzien na kanapie,szukalam ofert pracy itp Wyslalam , jedno cv do prac biurowych, szukaja kogos z jezykiem norweskim i polskim. Wyslalam swoje dyplomy do tlumacza,w koncu. Zabieralam sie za to od wiekow. Oczywiscie sprzatnelam w mieszkaniu jak co sobote. Jutro zrobie sernik na zimno,jesli moj kupi potrzebne produkty. Kurcze ile mozna ciekawych rzeczy sie dowiedziec majac tyle znajomych, wole polegac na opiniach osob w jakis sposob znanych a nie jakims ankietom,mam na mysli kosmetyki itp. Wydaje mi sie ze u mnei w Cubusie widzialam ten krem,musze sprawdzic.

a ja wczoraj ledwo żywa pojechałam w gości, przesiedziałam tam ledwo ledwo i wróci łam wcześniej, dziś jest lepiej wiec mam nadzieję że się będę dobrze bawiła ;) :) miłego dnia babeczki :)

A ja w pracy siedzę z małym kacem :( Aby do 18tej :) Jutro znów do roboty kurna

heja laseczki :) ale mnie napierdziela gardło........ jak ta lala.......... jakby kto chcial to wrzuciłam na bloga jeden element zrobiony w technice gipiury irlandzkiej, myslę ze efekt byłby gdyby to było białe no ale takie mam resztki i się trochę bawię na dworzu białooooooooooooooooo i nadal sypie, - oczywiscie 8 albo i więcej a niech to......... :P najgorszy to ten mróz mi działa na nerwy, ja bym tak chciala ciepełko ;) meldować się tu yyyyyyyyyyy na kawusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;)

Melduje sie na posterunku. U mnie tez cholernie zimno i tez chce cieplutko. Kawe tez juz mam wiec dawajcie najnowsze ploty :D

Witam to ja też się melduje :) Jak tam po weekendzie?? balowałyście?? Dziewczyny jak myslicie czy 1000zl za czynsz za mieszkanie 75m2 to dużo ? bo juz sama nie wiem co mam myslec :/

No tak normalka, najpierw wolacie na kawe a potem nikogo nie ma. Maja, ja nie wiem niestety czy to duzo, malo czy w sam raz. Na pewno zalezy od miasta, lokalizacji no i od tego ile sie ma pieniedzy do dyspozycji. Macie jakies pomysly na obiad. Mam dzis jakos pustke w glowie :P

Majaaaa 1000 zł to sam czynsz ? czy doliczasz do tego wode, gaz i inne media ? Ja place za moje mieszkanie 1100 zł ale w tym mam ogrzewanie, wodę i gaz, czyli to co do czynszu jest wliczane. No i nas jet 6 osób .Moje mieszkanie ma 73 m2. TakTak u mnie dziś tez totalna pustka jesli chodzi o obiad. Obralam sobie wczoraj wiecej ziemniaków , zeby z tego co zostanie zrobic dzis knedle z jabłkami. Ale jakos dziwnym trafem, cale te ziemnaiki rozlozylam na obiad :O i ze się tak wyraze jetem w czarnej dupie , jesli chodzi o pomysl na obiad.

1000zl czynsz plus media wlasnie. Pozniej Wam wszystko opisze w mailu bo nie chce tutaj Ja dzisiaj pewnie zrobie pomidorową bo na egzamin na uczelnie jade to nie bede miala czasu cos wymyslic Miłego dnia

witam w lepszym nastroju :) torebka przyszła, fajna, prawie taka jak na allegro, bo tam jakoś ładniej sie uklada, ale może jak troche ponosze to też się tak pozagina ;) Taktaku nie byłam w niemczech bo mężowi sie nie chciało a teraz w sumie stwierdziłam że koniecznie nie musze kupować futerka bo zima się kończy ;) a tu dziś -13 stopni, ale naszczęscie bez śniegu. Majaa co do wynajmu to nie duzo za tyle metrów, chyba że mieszkasz w swoim mieszkaniu to wtedy duże opłaty (bo jakoś nie doczytałam), a duzo zalezy od miejscowości jak już wspomniała Taktak ja za mieszkanie 50 metrów płace 58 zł czynszu :P ale to dziura a nie miasto :( ;)

No tak sylviku jak sie placi 58zl czynszu to mozna sobie kupowiac torebki na allegro :P No i wypchaj ja troche gazetami ta torebke i obciaz czyms, jak skora nowa to zawsze sie na poczatku zle uklada. Ja chyba wlasnie tez dzis jakas zupe zrobie zeby na dwa dni byla. mam w sumie kartoflanke zamrozona ale jakos nie mam na nia ochoty.

Jak ja płaciłabym 58 zł czynszu, no zalóżmy , ze ze wzgledu na metraz 100 zł , to kochana ja bym nie tylko torebki na allegro kupowała , ale pytałabym ile Wrocław kosztuje :P No nie wierze normalnie :O ............58 zł czynszu ? Przeciez 60 metrów to nie taki mały metraz ?!!!!

hehe tu takie ceny są za mieszkanie w kamienicy, a w blokach płacą od 200 do 400 zł zalezy od metrazu. No ale to nie wrocko niestety :( choć jak czytam że płacisz 100o zł za mieszkanie to szok, tu ludzie tyle pensji na miesiąc mają :(

Sylvik ja w ogóle pensji nie mam :O I nie biadolę na swój los, ale jeszcze nigdy tak cienko nie przędłam jak teraz :( Obuwniczy ? Nigdy w zyciu , taką mam traumę po mojej ostatniej pracy w handlu, ze chyba wole sprzatac gdzies , niz stac za ladą . I pomyslec, ze to wszystko dzięki mojej a jakże kochanej rodzince :O:O Rzyg normalnie :/

Eeeee durna palo :P ty masz dla nas ten obuwniczy kupic zebysmy mogly sie w nim za free wyposazyc. Taka mnie fantazja naszla no!! Dostalam wlasnie info ze moje materialy do patchwork zostaly do mnie wyslane wiec moze jutro bede mogla zabrac sie za robote juz.

a ja tam nie mam pojecia co cen za metry bo nie płace żadnego czynszu :) a ile to 75m2 tak w przełozeniu na pokoje - 2 - 3 pokoje z kuchnią? no i Landrynka - praca za ladą u rodziny a u kogoś innego to coś zupełnie innego a u siebie samej to juz zupełnie co innego ;) a na obiad zrobiłam szybko biały barszcz bo dryndnęła znajoma i wziełyśmy swoich chłopaków i pojechałyśmy na ploty do trzeciej :)) włąśnie wróciłam ogarnełam w chałupie, barszczu już widze nie ma no i musze cosik jeszcze ugotować ale co??????????? no i kurna na wełnę już czekam tydzień i dupa, jak jutro nie przyjdzie to chyba bedę dzwonić

A za freee ? hoho, nic z tego :P Najwyzej na raty moge Wam rozłozyc i ewentualnie wczesniej zadzwonic jak bede wiedziec, ze cos fajnego bedzie, a cooo, nie ma to tamto.Znajomosci znajomoscia, ale za free to nic teraz nie ma :P :D A tak na pwoqznie , to wiem wiem , ino mnie taka mysl naszla , bo jakos sobie to tak wszystko po swojemu szybko ulozylam ;) Ugotowałam w koncu grzybową. Tez mialam zamrozona, wiec szybciutko wyjelam , tylko dorzucialm ziemnaków troche, potem smietanki odrobina, pietruszka zielona, aby kolorku nabrala zupa i pychotkaa ;) Taktak a wiesz ze te laski cynamonu to mogą byc takie krótkie ? Wczoraj na patyk do szaszłykow nalozylam 2 laseczki cynamonu i ekstra , mozna ich nalozyc nawet ze 3 abo i 4 w zaleznosci od tego jaką wyskosc by się chcialo ;) A o samym patchworku za duzoo w tej mojej kssiązce nie ma, ale jest sporo fajnych pomysłow , wiec chyba nie bede sie Ciebie pytac czy mam podsylac E_MAILEM do Ciebie , tylko to co uznam za ciekawe wyslę i tak ;) :P Wiecie co ? Chec mi się wódki okropnie i a przyjemnoscią bym sie dziś sponiewerała :P