Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda11111111111111

Imię Nikola

Polecane posty

Gość buajaahahahahahahahaha
oczywiscie nazywaj jak chcesz, bardzo oryginalnie "nicole" tylko po co pytasz nas w takim razie o zdanie??!

Gość magda11111111111111
Każdy ma swój gust i nazywa dziecko jak chce. jak by wszyscy nazywali dziecko Marysia i Krzyś to by było beznadziejnie, nie uważasz??:/ Dlatego jest wiele imion i każmy ma własny wybór. zobaczymy jakie ty wybierzesz dla swojego dziecka

Gość frgreuithuitre
nikola to ladne imie a wy chyba z zazrosci ze ponazywaliscie sowje dzieci kasiami i aniami tak piszecie

Gość
z zazdrosci hahahahahah a to ci zart ja tak nazwałam kiedys chomika pieknie? prawda

Gość frgreuithuitre
a sowje dzieci jak nazwiesz net ar???

Gość magda11111111111111
ale ja się pytała mam które maja córkę o takim imieniu. czytałam inny topic o imieniu Nikola i się wypowiadały dziewczyny które maja tak na imię i żadna z nich nie zarzekała. każda był wdzięczna rodzica że tak sie nazywa

Gość
ja juz mam dzieci i kazde z nich ma piekne imie jedyne w swoim rodzaju i polskie takie ,których nie daje sie gryzoniom haaaaaaa

Gość frgreuithuitre
mado wiec nie sluchaj rad zawistnic na tym forum tylko nazwij dziecko tak jak tobie sie podoba nie sugerujac sie opiniami innych zwlaszcza innych z tego forum i uwazam ze dalsza syskusja na ten temat na tym forum neima sensu

Gość magda11111111111111
Ludzie przeciez różnie nazywają swoje zwierzęta. ja spotkałam sie np z imieniem Kacper, Oskar. Sara, Kaja.... i co w tym takiego??? przecież to imiona dla ludzi

Gość frgreuithuitre
no to napisz jakie imiona maja twoje dzieci pochwal sie

Gość
pochwalic sie mam bo ty tak chcesz ?? zartujesz chyba

Gość magda11111111111111
no to pochwal sie Net-ar jak twoje dzieci mają na imię. tylko potrafisz komentować

Gość
nie lubie sie chwalic:P

Gość 11111111111
pewnie nie masz czym :P

\"imie prostackich mamusdla prostackich dzieci\". Net-ar jak zwykle błysnęłaś, aż żal d**ę ściska, że nie intelektem. To nie imię, nie nazwisko świadczą o człowieku, a raczej o guście jego rodziców.

Ja jestem zadowolona ze swojego imienia. Moi rodzice nie są prostakami, a nazwali mnie tak, jak im się podoba. Co myślicie o imieniu Dominika? to żeńska wersja męskiego imienia-Dominik. Tak samo jest z Nikolą- żeński odpowiednik męskiego imienia Mikołaj. Nikola jest tak samo polska jak Kasia, Agnieszka, czy Ania- te imiona też nie wywodzą się z Polski, a są często w naszym kraju nadawane.

Gość tylko nie ja
założe sie, ze pochodzisz z nizin spolecznych. Nikt na poziomie nie daje takich imion swoim dzieciom. wylaza z ciebie ogromne kompleksy!!!!!!!!!!!!!!

Gość tylko nie ja
popieram net-ar w 100%

Gość tylko nie ja
proponuje dla twojej corki jeszcze takie imiona jak Vanessa i Katrin. Acha...Fabienne tez pewnie jest w twoim guscie.....Beznadzieja

Gość tylko nie ja
moje dzieci mają piekne POLSKIE imiona. Nie udaje kogos kim nie jestem, ale ja nie mam problemu ze swoim pochodzeniem....

Gość pustaki z Was
A jakie są te polskie imiona? Dobrosława, Wiesława, CZesław? To ja już wolę Nikolę.

Gość Vincole
Dziekuje bardzo za skojarzenie z moim iminiem prostytutki ... Jezeli sie wglebiamy w znaczenie iminia Nicole oznacza on zwyciestwo(od gr.bogini Nike)...Niestety teraz jest to coraz bardziej urozpowszechnione imie nie jak 16 lat temu,kiedy to ja otrzymalm to imie...

buszmenka jak dla mnie to glupie. Nie wiem dlaczego temu panu \"Jaila\" skojarzylo sie z jajkami. Jakbym tego nie przeczytala to bym wogole na to nie wpadla ze mozna tak pomyślec :D:D

moi znajomi dalitak coreczce nikola na imie i nikt nie zdziwil sie dlaczego wogole takie pytanie jak inni zareagowali

Gość frostbitten
O ja pierniczę.. wlazłam tu przypadkiem, ale niech będzie ze się wypowiem.. Po pierwsze to jak masz coś do Kasiek to spójrz na swoje imię.. Magda.. no rzeczywiście, ponadczasowe.. Ale żeby było na temat, też bym chciała nazwać swoje dzieci jakoś mało przeciętnie, mimo to jak najbardzie z polską pisownią, jeśli będzie to w Polsce.. Nikola jest ok.. ale Nicole? takie \'cool i zaje*****\'\'? zlituj się, proszę.. Pozdro dla net-ar:)

Gość Szczęśliwa Młoda Mężatka
O rany... brawo :/ imię prostackich Mamuś? Równie dobrze mogę powiedzieć, ze imię Kasia, Ania czy inne oklepane i nudne imiona lub nie daj Bóg Stasie, Jasie, Władki nadają dzieciom prostackie Mamusie. A może warto pomyśleć troszkę? I wspaniałomyślnie wpaść na to, że to nie kwestia pochodzenia, wykształcenia czy stanu społecznego a gustu? No..? to takie trudne? Każdemu podoba się co innego, mnie imię Nikola podoba się od wielu wielu lat i chcę nazwać tak córkę. Przeraża mnie tylko to, ze to imię zrobiło się tak popularne. Nie chciałabym, żeby moja córka była jedną z dziesięciu Nikol w klasie... podobna sytuacja z Natalią... całkowity przesyt :/ Ale Nikola boskie imię! Myślę, ze jeżeli Rodzice chcą tak nazwać dziecko to nikomu nic do tego.

Witam Ja mam wląsnie coreczke Nikole i jestem zadowolona z tego wyboru,> Córce też podoba sie to imię. powiem wiecej w klasie jak i przedszkolu byla jako jedena Nikola za to były 3 Oliwie. i kilka Agnieszek, 4 Ole Mi podobaja sie tyego typu imiona, bez wzgledu na to, co kto o nim sobie mysli. Do autorki topiku Jeśli podoba ci sie to imie, to nie pytaj sie tutaj o opinie, bo jak widzisz znajda sie takie osoby, ktore zamiast Ci pomóc w wyborze, zmieszają Cie z błotem, tylko dlatego,z e podoba Ci sie imie Nikola Pozdrawiam