Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lampika

Naswietlanie lapmpom BIOPTRON?

Polecane posty

Gość Lampika

Mam pytanie gdzie mozna naswietlac buzke taka lampa i jaki jest tego koszt? Czy to naprawde pomaga?

Gość satintel
ja mam ja w domu aswietlalam sie tzn rane po operacji. lekarz powiedzial ze szybciej sie goi. teraz juz nie urzywam. na wagry itp nie dziala. a koszt to popodno 66 zl za minute albo 10 minut

Gość 2212111221
ja ta lampe miałam i naswietlałam sie codziennie wg. wskazówek, mama ja na raty kupiła b. droga i nic nie daje

Gość bioptron.med.pl
Lampika, tak, można naświetlać buźkę, tylko pamiętaj aby zamykać oczy. Jeżeli masz pytania dot. używania lampy, to zadzwoń do mnie: 0-601 237-357 lub wejdź na http://bioptron.med.pl/2194.html tam znajdziesz linki do tabel naświetlań dla dzieci i dorosłych.

Z racji tego że mam problemy ze stawami chodzę na rehabilitację. Lekarz dodatkowo zaproponował mi na skorzystanie z z zabiegów gdzie stawy będą naświetlane. No ale jakoś mam dziwne odczucia do tego jak światło ma mi pomóc ?

Gość szoku
8 godzin temu, elfik10 napisał:

Z racji tego że mam problemy ze stawami chodzę na rehabilitację. Lekarz dodatkowo zaproponował mi na skorzystanie z z zabiegów gdzie stawy będą naświetlane. No ale jakoś mam dziwne odczucia do tego jak światło ma mi pomóc ? 

nie znam zasady dzialanai tej lampy ale światło może miec różne właściwości. Przykładowo swiatło czy inaczej promienie słoneczne dzialają kojąco na bóle reumatyczne :)

17 godzin temu, Gość szoku napisał:

nie znam zasady dzialanai tej lampy ale światło może miec różne właściwości. Przykładowo swiatło czy inaczej promienie słoneczne dzialają kojąco na bóle reumatyczne 🙂

A Ty miałeś okazje korzystać z takiej terapii? No i czy takie ostre swiatło nie jest czasem dla oczu niebezpieczne ? 

Gość szoku
5 godzin temu, elfik10 napisał:

A Ty miałeś okazje korzystać z takiej terapii? No i czy takie ostre swiatło nie jest czasem dla oczu niebezpieczne ? 

Tak jestem w trakcie i czekam na pierwsze efekty :) Zapytałem terapeuty i to światło nie jest szkodliwe dla oczu.

Dnia 12.12.2018 o 17:45, Gość szoku napisał:

Tak jestem w trakcie i czekam na pierwsze efekty 🙂 Zapytałem terapeuty i to światło nie jest szkodliwe dla oczu.

A jak długo trwa Twoja terapia już ? 🙂 Zastanawiam się po jakim czasie zauważalne będą pierwsze efekty i czy to będzie na stałe ?

Gość Godzilla
Dnia 17.12.2018 o 18:28, elfik10 napisał:

A jak długo trwa Twoja terapia już ? 🙂 Zastanawiam się po jakim czasie zauważalne będą pierwsze efekty i czy to będzie na stałe ?

Wydaje mi się , że jak każda kuracja i ta lampą bioptron ma swój koniec. Jak wyleczymy bolące miejsce to i lampa idzie do pudełka 🙂

Dnia 11.12.2018 o 18:39, Gość szoku napisał:

nie znam zasady dzialanai tej lampy ale światło może miec różne właściwości. Przykładowo swiatło czy inaczej promienie słoneczne dzialają kojąco na bóle reumatyczne 🙂

A wiesz czy takie promienie są też emitowane przez tą lampę ?

Gość klara
Dnia 18.12.2018 o 21:17, Gość Godzilla napisał:

Wydaje mi się , że jak każda kuracja i ta lampą bioptron ma swój koniec. Jak wyleczymy bolące miejsce to i lampa idzie do pudełka 🙂

A wiesz może w jakiej cenie mniej więcej możemy dostac takie lampy ?

Dnia 18.12.2018 o 21:17, Gość Godzilla napisał:

A wiesz czy takie promienie są też emitowane przez tą lampę ?

przykładowo lampa bioptron medolight emituje światło czerwone oraz bliską podczerwień 🙂

Gość syrop
Dnia 22.12.2018 o 10:28, Gość klara napisał:

A wiesz może w jakiej cenie mniej więcej możemy dostac takie lampy ?

ceny polecam sprawdzic na oficjalnej stronie. To beda aktualne informacje i może jakaś obniżka się trafi.

Dnia 22.12.2018 o 10:28, Gość klara napisał:

przykładowo lampa bioptron medolight emituje światło czerwone oraz bliską podczerwień 🙂

Zastosowanie tego urzadzenia jest bardzo szerokie, może nam pomoc z różnymi dolegliwosciami.

Dnia 28.12.2018 o 13:17, Gość syrop napisał:

Zastosowanie tego urzadzenia jest bardzo szerokie, może nam pomoc z różnymi dolegliwosciami.

to prawda nie tylko lampa ma zastosowanie na problemy ze stawami, ale również na trądzik, problemy z włosami 😮  jedna lampa a tyle możliwości 

Gość zuzka
Dnia 2.02.2019 o 22:29, elfik10 napisał:

to prawda nie tylko lampa ma zastosowanie na problemy ze stawami, ale również na trądzik, problemy z włosami 😮  jedna lampa a tyle możliwości 

problemy z włosami ? A na łupież też zadziała? :<

Gość Sylwia
Dnia 2.02.2019 o 22:29, elfik10 napisał:

O kurcze , nie spodziewałam się że ma aż tyle zastosowań. Masz taką może? Albo korzystałaś kiedyś ?

Zastanawiam się jeszcze, skoro mamy już taką lampę, i np chcemy naświetlić sobie plecy, to jak to zrobić? Trochę ciężko leżeć jednocześnie i trzymać nad sobą urządzenie 😕

Gość kubix
20 godzin temu, Gość Sylwia napisał:

O kurcze , nie spodziewałam się że ma aż tyle zastosowań. Masz taką może? Albo korzystałaś kiedyś ?

Chodziłem na terapie na bóle pleców i pomogła nawet na taka dolegliwość :) Sam zastanawiam się nad kupnem tego urzadzenia.

Zastanawiam się jeszcze, skoro mamy już taką lampę, i np chcemy naświetlić sobie plecy, to jak to zrobić? Trochę ciężko leżeć jednocześnie i trzymać nad sobą urządzenie 😕

Ciekawostką jest to, że można dokupić specjalny statyw i problem z głowy. Właśnie taki statyw miał lekarz który mnie naświetlał.

Co prawda nie mam takiej w domu, ale korzystałam podczas zabiegów no i muszę powiedzieć że zdziała cuda na mój problem 

21 godzin temu, elfik10 napisał:

Co prawda nie mam takiej w domu, ale korzystałam podczas zabiegów no i muszę powiedzieć że zdziała cuda na mój problem 

W takim razie może warto rozważyć zakup takie urządzenia na użytek domowy?

Paweł 
Doradca Online Zepter International Poland

22 godziny temu, Gość kubix napisał:

Chodziłem na terapie na bóle pleców i pomogła nawet na taka dolegliwość 🙂 Sam zastanawiam się nad kupnem tego urzadzenia.

Jeżeli Twoje bóle pleców powtarzają się co jakiś czas to warto zainwestować w sprzęt rehabilitacyjny, jakim właśnie jest lampa MedAll, dzięki czemu będziesz mógł naświetlać bolące miejsce od pierwszego dnia gdy ból powróci. Oszczędzi Ci to na pewno dużo cierpienia i czasu w kolejce na rehabilitacje u lekarza.

22 godziny temu, Gość kubix napisał:

Ciekawostką jest to, że można dokupić specjalny statyw i problem z głowy. Właśnie taki statyw miał lekarz który mnie naświetlał.

Statyw możesz kupić w zestawie razem z lampą MedAll lub osobno. Pełen asortyment znajdziesz w oficjalnym sklepie Zepter.

Paweł 

Masz absolutną rację. Urządzenie Zepter Bioptron MedAll może pomóc między innymi przy przewlekłym bólu szyi, pleców czy kręgosłupa, gojeniu się ran/blizn ale także w poprawie mikrokrążenia oraz zmniejszeniu stanów zapalnych.

ceny polecam sprawdzic na oficjalnej stronie. To beda aktualne informacje i może jakaś obniżka się trafi.

Polecam zakup urządzeń Zepter na oficjalnej stronie, ponieważ zyskują Państwo pewność, że są to urządzenia oryginalne i wykonane z dbałością o każdy szczegół.

Paweł 

Dnia 11.02.2019 o 10:15, DoradcaOnlineZepter napisał:

Polecam zakup urządzeń Zepter na oficjalnej stronie, ponieważ zyskują Państwo pewność, że są to urządzenia oryginalne i wykonane z dbałością o każdy szczegół.

Paweł 

po kilku rozmowach z mężem w końcu postawiłam na swoim i zgodził się na zakup lampy ! 😄  kilka dobrych argumentów i uzyskałam taką odpowiedź jaką chciałam. Zamówienie już złożone i czekam na paczkę ! 

Gość szaloł
3 godziny temu, elfik10 napisał:

po kilku rozmowach z mężem w końcu postawiłam na swoim i zgodził się na zakup lampy ! 😄  kilka dobrych argumentów i uzyskałam taką odpowiedź jaką chciałam. Zamówienie już złożone i czekam na paczkę ! 

jaką zamówiłaś? i na jakie schorzenie [ tak mniej wiecej oczywiście ] bedziesz stosować?

Dnia 14.02.2019 o 18:56, elfik10 napisał:

Czy lampa już do Ciebie dotarła? Mam nadzieję, że pierwsze naświetlania już za Tobą? 🙂

Paweł 
shop.zepter.com.pl

doradca@zepter.com.pl

Dnia 14.02.2019 o 22:23, Gość szaloł napisał:

jaką zamówiłaś? i na jakie schorzenie [ tak mniej wiecej oczywiście ] bedziesz stosować?

Lampy Bioptron możesz stosować na ponad 60 dolegliwości dlatego jest to uniwersalny zakup, który przysłuży się zdrowiu całej Twojej rodziny.

Paweł 
shop.zepter.com.pl

doradca@zepter.com.pl

Gość jons
Dnia 14.02.2019 o 18:56, elfik10 napisał:

też jestem ciekaw jak pierwsze wrazenie? Wszystko działa jak należy ?

Dnia 28.02.2019 o 18:37, DoradcaOnlineZepter napisał:

Lampy Bioptron możesz stosować na ponad 60 dolegliwości dlatego jest to uniwersalny zakup, który przysłuży się zdrowiu całej Twojej rodziny.

to bardzo szeroki zakres zastosowania. Osobiscie uważam, że predzej czy pozniej taka lampa i tak sie przyda.

1 godzinę temu, Gość jons napisał:

też jestem ciekaw jak pierwsze wrazenie? Wszystko działa jak należy ?

Jestem pewny, że urządzenie dotarło w perfekcyjnym stanie i jest już użytkowane ku zdrowiu właścicieli!  🙂 Również planujesz złożenie zamówienia na swoją lampę?

1 godzinę temu, Gość jons napisał:

to bardzo szeroki zakres zastosowania. Osobiscie uważam, że predzej czy pozniej taka lampa i tak sie przyda.

Dokładnie tak! Dzięki lampie możesz pozbyć się nawet bólu głowy po ciężkim dniu w pracy czy chwilowego nerwobólu.

Paweł 
shop.zepter.com.pl

doradca@zepter.com.pl

Dnia 14.02.2019 o 22:23, Gość szaloł napisał:

zamówiłam z firmy zepter lampę bioptron. Z racji tego że latek coraz więcej to organizm odmawia posłuszeństwa  raz strzyknie coś w kolanie innym razem w kręgosłupie i tak w kółko. Dodatkowo mam kilka blizn po trądziku więc mam nadzieję że lampa coś z tym zrobi

Dnia 28.02.2019 o 18:36, DoradcaOnlineZepter napisał:

Czy lampa już do Ciebie dotarła? Mam nadzieję, że pierwsze naświetlania już za Tobą? 🙂

Paweł 
shop.zepter.com.pl

doradca@zepter.com.pl

oczywiście ! lampa doszła do mnie w jednym kawałku. Już kilka naświetleń za mną, nawet już mąż się skusił na kilka 

Gość ray
Dnia 7.03.2019 o 19:46, elfik10 napisał:

zamówiłam z firmy zepter lampę bioptron. Z racji tego że latek coraz więcej to organizm odmawia posłuszeństwa  raz strzyknie coś w kolanie innym razem w kręgosłupie i tak w kółko. Dodatkowo mam kilka blizn po trądziku więc mam nadzieję że lampa coś z tym zrobi

oczywiście ! lampa doszła do mnie w jednym kawałku. Już kilka naświetleń za mną, nawet już mąż się skusił na kilka 

daj znac jak działa na blizny na buzi, ciekawi mnie ;]

Dnia 4.03.2019 o 16:06, DoradcaOnlineZepter napisał:

Jestem pewny, że urządzenie dotarło w perfekcyjnym stanie i jest już użytkowane ku zdrowiu właścicieli!  🙂 Również planujesz złożenie zamówienia na swoją lampę?

Dokładnie tak! Dzięki lampie możesz pozbyć się nawet bólu głowy po ciężkim dniu w pracy czy chwilowego nerwobólu.

Paweł 
shop.zepter.com.pl

doradca@zepter.com.pl

takiej opinii na świeżo ,czy tak jak mówisz chwilowego nerwobólu lampa jest w stanie sie pozbyć w te kilka minut/?

Gość janek
13 godzin temu, Gość ray napisał:

daj znac jak działa na blizny na buzi, ciekawi mnie ;] 

też jestem bardzo ciekaw. jest szansa że się zmniejszą? A może chociaż przestana swędzieć?

Dnia 7.03.2019 o 19:46, elfik10 napisał:

jak długo czekałaś na dostawe?