Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wazne o bukiecie

gruba dziewczyna i niska nie powinna mieć bukietu okrągłego

Polecane posty

Gość wazne o bukiecie

Niska czy gruba nie moze miec okrągłego bukietu gdyz ja optycznie skurcza i pogrubia. Powinien być nieco wiszący, bądz tzwana pałka. osoba wysoka natomiast spokojnie moze miec bukiet okragły. Suknia jak jest skromna powinna miec obfity bukiet a jak jest suknia z falbanami, koronkami, kwiatkami, ozdobiona bujnie to bukiet powinien byc skromniejszy. Czy stosujecie te zasady przy wyborach bukiecików?

niee ja miałam zywilny - miałam sukiene czerwon-białą i taki miałam bukiet tylko odrowtnie kolory - i tylko same róże - był okragły i śliczny - ale masz racje co do tych \"przy kości\" nie pasuje im taki wtedy okrąglutki ;)

Gość Frytkowska
a TA TWOJA CZERWONO BIAŁA SUKNIA NIE wyglądała zbytnio jak flaga polska? fakt jak osoba jest grubasna to absolutnie nie powinna miec okragłego bukietu.

Gość slub-wesele
mysle,ze to przesada .Kazda dziewczyna powinna miec bukiet taki jaki chce i nie ma tu jakis odgórnych zasad i przepisów ======================================= nowy portal ślubny http://www.slub-wesele.pl/

NIE !! mpomyśl dziewczyna ważąca 120 kg nosi xxxL i ma okrągły bukiet i jeszcze sukienke typu \"beza\" - no chyba ŻART :o

Frytkowska - nie :p była bardziej bordowa niż czerwona i miała ładne srebrne ( w słońcu białe ) kwiatki wyszywane na sukni . Nie wyglądała jak nasza flaga . ;)

Gość Frytkowska
to dobrze ze nie była flagą:D kurcze jak mozna brac bukiet jaki sie chce? przeciez jak ja bym miała 189 cm wzrostu i wziełabym sobie "pałke" to optycznie byłabym jeszcze wyższa:D mi tez sie kula podoba ale wiem ze lepiej do mojego niskiego 164 cm wzrostu miec coś wiszącego. No i pan młody jak jest drobny to dobrze aby miał cos jasnego co optycznie go poszerzy a nie zwzii przytłoczy:D generalnie wole młodych w jasnych kolorach iz w czarnych aby wyglądali jak ochroniarze młodej panny:D

Gość Frytkowska
a jak jest o kwiatach dla grubszych to jaka suknia dla grubszych pasuje? w gorset to raczej nie powinny sie wbijać . w wąskie rybki tez nie, pogóle jakąkolwiek nie załoąż to brzuszek będzie odstawał. W bezach napewno żle by wyglądały.....

Gość ryszarda_P
wydaje mi się, że odcinane od biustu i puszczone luzno w dol.

Gość Frytkowska
ale wtedy wygląda się okropnie, jak cięzarna.chyba nie........

Gość Frytkowska
tej pierwszej bym dała kryjący materiał a rękawki, a tak to fajnie wyglkąda, a druga tez Ok, nawet jakby przyduza ta suknia na nią.

Gość Frytkowska
łomatko.buzia szczupła a od szyi w dół potwór, az niemozliwe. Zupełnie porażka.

Gość ryszarda_P
Nie przesadzaj. I pomyśl, że możesz kogoś uraqzic.

Gość Frytkowska
własnie wiem ze moge kogos urazić. Poprostu jak zyje nigdy w zyciu nie widziałam otyłej panny młodej. Zawsze ida śliczne szczupłe a potem roztyją sie po porodach. Jednak zeby do slubu szła taka gruba to nie widziałam, moze dlatego ze zaden facet ni chciał brac za zonę sobie takiej otyłej?

Gość ryszarda_P
Jestem trochę szczuplejsza od tej kobiety, ale też otyła.I wkurza mnie to, że ludzie nie pilnują własnych spraw, tylko żyją cudzymi. Nie miałam najmniejszego problemu ze znalezieniem przyszlego meża apropos.

Gość Frytkowska
hmmmmmmm, ja jesem bardzo szczupła a czasami gasze światło podczas seksu bo wydaje mi sie ze widac moja oponkę.

Gość ryszarda_P
To twój problem.Mie nie interesują cudze popsute zęby, krzywe nogi czy obwisłe pośladki - tak samo nikt nie powinien debatować nad moją nadwagą howgh!

Gość Frytkowska
widzisz każdy mówi tak jak ty, a reasumując: kto czyta pudelka, kto plotkuje o sasiadach.nikt? wszyscy plotkuja, wszyscy interesują się łysa głowa Britney Spears, zyciem dody, ubraniami zon znanych aktorów i debatuja o ty, krytykuja fryzury kozuchowskiej, tuszę brodzikowej itp.Przeciez kazdy to robi.

Gość ryszarda_P
Widzisz osoba publiczna to inna sprawa.

Gość mydłoza
frykowska , nie przasadzaj jak pana młoda jest przy kości , to jest i zadna sukienka jej tego nie ukryje ale mozna trochę zamaskowac sadelko albo wcale nie zamaskowac jak się taka postawniejsza pani ubierze w bezę , odcinaną w talii i z bufkami przy rekawach , to bedzie wyglądac jak wielki babon; a te sukienki na poanych stronach naprawde korzystnie dzialają , sa odciete we wlaściwym miejscu i w ogóle dobrze skrojone; panny młode wyglądają po prostu dobrze i na tyle szczupło , na ile się da biała sukienka to w ogole nie jest ubranie , którym się koryguje sylwetke; biały kolor poszerza; ale comaja zrobic , iść w czarnych kieckach ? czy mordować sie dietami , bo do slubu to obowiązek byc szczupą ? co ci przeszkadza, że ktoś bierze ślub , będac przy kosci ? czy to jest zabronione ? a o kandydatów na mężów to ty sę nie obawiaj , może trudno ci w to uwoierzyć , ale sa faceci , którzy lubią puszyste kobiety i żeby nie było , że jestem gruba i sie tłumacze - ja osobiście jestem szczupła , ale drażni mnie , jak ktos uwaza , że bycie szczupłym to jedyna słuszna doktryna

Gość ryszarda_P
Mydłoza - przybij piątkę.

dżizas - po co te głupie polemizacje - jest taka a nie inna nie założy takiej be będzie wyglądac jeszcze śmieszniej - no chyba że już musi bo taka jej się podoba - ja mam oponke i nosze 38 teraz chyba 40 rozmiar i co z tego że są te chude patyki co mają 34 albo co gorsza 32 xxxs :o życze powodzonka przy doborze sukni i welonu no i tego nieszczęśliwego \"bukietu\" ;)

Gość mydłoza
przybijam :classic_cool: