Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody maz

mam ochote na mila znajomosc

Polecane posty

Gość rosołekk
może ty szukasz kobiety do trójkata?

Gość mlody maz
"do mlodego m": dlaczego mialbym uwazasz ze zadna kobieta nie chcialaby sie angazowac w wirtualna znajomosc ze mna? znowu mamy problem z czytaniem ze zrozumieniem. juz wyjasnialem wczesniej ze mialem takie znajomosci w przeszlosci. czy w takim kontekscie Twoje pytanie nie wydaje sie absurdalne?

Gość Wczas jesz śniadanie
młody mężu, jeszcze niedawno sam sobie imaginowałeś sprzyajacych ci świadków. Masz córkę rybaka i nagle odmawiasz :-O O co chodzi???

mąż już ma syndrom zaszczutego zwierzęcia :-(

Gość mlody maz
nie szukam kobiet do trojkata:) napisalem jasno czego szukam. oj widze, ze macie teraz trudnosc z zaszufladkowaniem tej sytuacji. swoja droga to ciekawe. caly ten topik, szczegolnie niektore wypowiedzi oceniajace moja motywacje, krzywde zony itd. sugeruja, ze ludzie wydaja osady na podstawie wlasnych wyobrazen a nie konkretnych informacji.

Gość córka rybaka
niestety specyfika forum ma to do siebie, ze tu sami kibice :D

a zauważyłeś, że odzewu brak?

Gość mlody maz
wczas jesz sniadanie: no i znowu fikcja, fantazje i bzdury. nikogo sobie nieimaginowalem, mozna to sprawdzic chociazby po godzinach logow! a co do corki rybaka, to nie przypadlismy sobie do gustu na wstepie, wiec czemu mialbym nia byc zainteresowany? a Ty interesujesz sie osoba ktora Ci sie wydaje niesympatyczna?

Sory, ale dla mnie masochizm nie jest preferencją, tylko formą autoagresji, nie uważam, że to jest zdrowe. Kobieta, która świadomie wejdzie jako ta trzecia do Twojego układu z żoną, też będzie mieć skłonności masochistyczne ;) widać gustujesz właśnie w takich

Gość do młodego m
he he...jaki butny...jeszcze się o niego starać należy...:o

Gość deasnka.m
i na czym ma to polegać? na wzjamneym nakręceniu się przez neta w chwili gdy zona wychodzi z pokoju?

Gość mlody maz
do wczas jesz sniadanie: poszukiwania maja to do siebie ze trwaja. z doswiadczenia wiem, ze zeby cos zlowic wielokrotnie trzeba zarzucic sieci:) no nie mowiac o tym, ze topik ten nie sprzyja kontaktowi poniewaz nie wiem czy zauwazylas ale dosc agresywnie zostalem tutaj zaatakowany!

Gość córka rybaka
tak - tu przynajmniej autor był fair od razu wyjaśnił że go nie interesuję jeden plus masz grosz do gorsza.... w takim tempie, może za kilkanaście stron kogoś złowisz

Gość mlody maz
do szron: znasz takie powiedzenie ze o gustach dzentelmeni nie rozmawiaja? co Cie obchodzi w jakich kobietach gustuje? deasnka.m: kwestia mojej zony jak widac zostala tutaj wyciagnieta niezamierzenie. nie wiem tez czemu zona mialaby wychodzic z pokoju skoro wyrazila zgode? corko rybaka: co tutaj jeszcze robisz? nie rozumiem co Cie tu trzyma.

pozdrawiam niemych obserwatorow, ktorzy pomimo wszystko wlasciwie oceniaja zachowanie osob na tym topiku.------>nie pamietasz juz tej wypowiedzi??? Uś, amnezję masz :-o

Gość deasnka.m
oo, no to przepraszam. przyznam się że z lenistwa tylko kilka pierwszych postów przeczytałam. 🖐️

Gość córka rybaka
co mnie tu trzyma? - bawi mnie ta sytuacja takie mam poczucie humoru dziwaczne, ze mnie bawi

Hej, niech mu ktoś pomoże bo zal patrzeć jak się wije....

Gość mariolcia*
ja jestem chętna na mił ą znajomość;)

Gość mlody maz
do wczes jesz sniadanie: kompletnie nie rozumiem o czym mowisz, do czego ma sie odnosic ten cytat? i nie "amnezje" a co najwyzej "skleroze". amnezja to calkowita utrata pamieci!

Gość córka rybaka
ma chłop chrzest bojowy

Gość do młodego m
eee tam .... w tym czasie co my tu piszemy to on sprawdza te kilkanaście profili randkowych, na których łowi panny i mężatki...i panienki....;)🖐️ nie bójcie żaby, to zaradny chłop jest ;)🖐️

Gość mlody maz
a mnie sie jednak wydaje ze atak byl bardzo agresywny tylko ze bez uzycia powazniejszych wyzwisk. czy o poziomie agresji swiadczyc ma jedynie otwarta przemoc?

Gość mariolcia*
młody mąż czemu mnie ignorujesz:(

szukaj sobie gdzie chcesz,ile chcesz i jak chcesz masz wolną wolę i demokrację w spodniach. Ja nie uzyskałem zgody zony na romans,nawet jej nie prosiłem.A to dlatego,ze uważam że sama rozmowa na ten temat z nia byłaby dla niej policzkiem.Jesli juz zdradzasz,to w tajemnicy.Widac,ze nie znasz kobiet.To po pierwsze. Po drugie.Seks mężczyzny jest prosty jak konstrukcja cepa.Tylko dla kobiet ubieramy się w barwne piórka,szepczemy do ucha itp.Jedni robia to z racji dobrego wychowania,inni dla swietego spokoju.Ty - młody męzu - dopisujesz do swojej wirtualnej zdrady niezrozumialą otoczke,ubraną w bezwartosciowe i wyszukane słowka.Usiłujesz być elokwentny i pozujesz na wykształconego macho,ale niestety wyziera z Ciebie fałszywa skromnośc,hipokryzja i skłonnosci do maso-onanizmu.W moim przekonaniu,ani nie lubisz Kobiet,ani nie kochasz swojej zony.Żeby miec kochanke,trzeba umiec kochac własna żone,Ty rozmawiając z nia o zwojej zdradzie i przezwoleniu na zdrade przez nia jeszcze nie wiesz,ze juz przegrałeś u niej wszystko.Nie ma nic bardziej gorszego dla kobiety,ajk swiadomośc,ze nie jest dla swojego partnera atrakcyjna seksualnie.A Ty własnie jej o tym powiedziałes. Po trzecie.Wbrew pozorom,nie siedza na kaffe tepe blondynki,więc daremne Twe szukanie puszki na sperme.Bo do Ciebie ponad znajomości niektorych hasel ze słowników nie mozna zbyt wiele oczekiwać.

Gość do młodego m
atak nie atak - posprawdzaj lepiej te konta na portalach, bo może już coś wpadło ...;)🖐️

Gość mlody maz
nigdy nie korzystalem i nie zamierzam z portali randkowych:) wczesniej z reguly lowilem wlasnie na forach dyskusyjnych, nawet pare kafeterianek :D

He, he właśnie ty ją zdradzasz ;-) Mein Gott, jeśli tamten cytat twej wypowiedzi cie nie kompromituje, to serio mocno z tobą coś nie tak...:-o Najbardziej mi sie podoba, że w temacie topu jest, ze chłop reflaktuje na miłą znajomość :-D Patrz ile już ich masz, wszyscy są tutaj mili :-D

Żal mi twojej zony i to nie ze względu na to czego tu szukasz i że niby Ona sie na to zgodziła ale dlatego ze ma za męża takiego pojebańca :O Masz przerośnięte ego z niewiadomo jakiego powodu, wydaje Ci się że jesteś mądrzejszy od wszystkich udzielających się tutaj, że masz słuszność w swoim postępowaniu... :O A najgorsze jest to, że nie zdajesz sobie sprawy jak jesteś w tym wszystkim śmieszny :O

Właśnie: fałszywa skromność i hipokryzja - to jego najwieksze wady :-o