Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody maz

mam ochote na mila znajomosc

Polecane posty

Gość córka rybaka
pieszcze wzrokiem każdy piksel Twej fotki na mym monitorze uwielbiam twe gorące onomatopeje, gdy razem szczytujemy

Gość jak jestes taki bohater
to miej odwagę miec kochanke w rzeczywistości a nie szukaj laski, której będziesz pisał jak jesteś teraz podniecony i co trzymasz w rece :O To dopiero jest żałosne :O

Gość córka rybaka
dooobra - serio coś napisze, bo i tak bez sensu wdałam się w tę czczą dyskusję :) Jeśli zaznaczasz że znajomośc ma być erotyczna i tylko w sieci - cóż każdy rozsądny człowiek Ci powie że to się wyklucza wirtualny seks nie istnieje- istnieje ewentualnie taka masturbacja

Gość do nie pajaca
piszę do Ciebie jak do uosobienia marzeń kobiet serfujących,- ty wirtualne nasze ciasteczko,- któremu wszystko jedno czy pisze z kobietą, czy może mężczyzna jest po drugiej stronie...

Gość mlody maz
poziom frustracji na tym topiku jest ogromny. czy zaspokajasz/jacie w ten sposob swoje pragnienie destrukcji i podlosci? czy moze to forma odreagowania nieudanego zycia? :)

Gość jak jestes taki bohater
kto tu ma nieudane życie, że chce się onanizowac i posać o tym jakiejś obcej dziewczynie bądź facetowi :O

Gość córka rybaka
:D młody mężu - my tu wszyscy już przegraliśmy życie. Chcemy cię ratować, niech nasz nieszczęsny los bedzie dla ciebie przestrogą. Uciekaj. Uciekaj póki czas

Gość mlody maz
zawsze mnie zadziwia jak ludzie potrafia wszystko sprowadzic do swojego poziomu. rozmawiac mozna naprawde w rozny sposob, na rozne tematy. to ze jedna Pani z druga Pania znajomosc erotyczna w sieci kojarzy tylko z masturbacja i pisaniem tekstow w stylu "rozpalasz mnie" to nie moj problem przeciez!

Gość córka rybaka
to oświeć nas wyciągnij rękę w naszą czarną bezbrzeżną odchłań i uratuj z ciemnoty W związku z tym ponawiam pytanie Jak sobie wyobrażasz tylko wirtualną znajomośc erotyczną?

Gość mlody maz
nie trzeba mnie ratowac, dziekuje za troske. zalecalbym troche mniej krytycyzmu w stosunku do innych ludzi. to ze ktos nie lubi pomidorowej to nie znaczy, ze innym nie moze smakowac, szczegolnie ze kazda pomidorowa jest troche inna, bo gotowana przez innego kucharza :P

Gość córka rybaka
z pomidorowej wolę Krwawą Mary ;)

Gość mlody maz
corko rybaka, ale ja wcale nie mam ambicji oswiecania kogokolwiek. nie rozumiem dlaczego uwazasz ze powinienem miec takie pragnienie?

Gość ha ha ha ha bo ty to robisz
w sposób oczywiście bardziej wyszukany :D:D:D Zejdź na ziemie i poczytaj jak żałosnie brzmi to co piszesz. Nie dorabiaj ideologii do onanizowania się przed kompem z obca osobą :O

Gość fajna internautka
(dawniej - do nie pajaca) mlody maz -------------------->Posądzasz nas o złe intencje, których np.ja nie żywię. Poza tym uświadom sobie, ze tą kobieta po drugiej stronie może okazać się np.facet, który tak samo jak Ty robi sobie jaja a poza tymto żadna ambitna babka na poziomie w poniedzialkowy ranek nie będzie poświęcać czasu na gadki z cudzym mężem, bo w pon. prawie kazda ma urwanie głowy. ...dlatego znikam już

Gość córka rybaka
uważam, że powienieneś mieć takie pragnienie, ponieważ konsekwencja u mężczyzn jest bardzo pociągająca i konkretność (jeśli wiesz o czym mówię, ale chyba nie)

Gość mlody maz
strasznie sie wszyscy o mnie martwia. zreszta nie tylko o mnie, ale tez o moja zone. czy ja gdzies prosilem o dobre rady? ostrzezenia? mam tez wlasna ocene tego czy babka majaca czas na rozmowy ze mna w poniedzialkowy ranek jest ambitna czy nie:) do corki rybaka: nie mam ambicji oswiecania niemilych, nieprzyjemnych i niestety takze niekulturalnych osob. juz dawno wyroslem z tendencji do zbawiania swiata. pozatym dlaczego mialbym dawac cos z siebie ludziom ktorzy zachowuja sie w sposob ktory mozemy na tym topiku zaobserwowac?

Gość oj chłopie
aleś się zareklamował teraz tłumy chętnych kobiet bedą do ciebie walić

Gość mlody maz
sadze ze znalezienie tutaj jakiejs sensownej Pani w dniu dzisiejszym nie ma specjalnych szans:) i tak na kafeterii jest slabiutka frekwencja!

Gość czytam czytam i nie wierzę
pewnie pewnie...musiałbyś najpierw mieć do zaoferowania więcej niż zawyżone poczucie wartości własnej 🖐️

Gość mlody maz
wobec tego idę sobie poonanizować się kijem od szpadla. Żeby wprowadzić się w erotyczny nastrój bedę podglądał pana Włodka, który naprawia u mnie na osiedlu kanały. Jeśli zdobędę sie na odwagę to może mu w końcu zaproponuję ostry seks analny na ławce w pobliskim parku :classic_cool:

Gość mlody maz
dlaczego "zawyzone poczucie wlasnej wartosci"? skad wniosek ze mam zawyzone to poczucie? ludzie jak ludzie gadaja brednie nie bardzo wiedzac co tak naprawde mowia.

Gość oj chłopie
i w dodatku zero dystansu do siebie nie przeszedłeś próby ognia spadaj

Gość mlody maz
znowu wydales z siebie belkot... polecam podjecie prob wykorzystania szarej brei miedzy uszami! to naprawde nie boli!

Gość Wczas jesz śniadanie
Młody mąż jest spoko ;-) Inteligentnie wam odpowiadał, a to, że zdradza zonę to faktycznie jego sprawa. Biedna ta zona, ale i tak nie pomożecie :-o

Gość do Wczas jesz śniadanie
ależ on jej nie zdradza a oszczędza jedynie ;) poza tym pewnie ma po 40ce, więc nie tak on znowu młody... typowy polski pierdziel...:o myślę, że nie mial w nocy seksu i dlatego taki zgryzliwy dzisiaj..;)🖐️

Gość a co to za słowo
"wczas"? :O Mówi się "wcześnie" :O:O:O

Gość mlody maz
mialem seks w nocy ale znowu nie zaspokoilem zony. Mam za krotkiego i chudego, no wiecie co :) No i mi klapie. Szukam Pania ktora go rozbudzi. Wiek powyzej 70 lat.

Ten nik jest do Idealisty oczywiście :-D Słowo "wczas" jest koszmarne dlatego pasuje tutaj idealnie, piękny nik powstał, chyba go zachowam ;-) wieeeeem, że też nikt nie wyczuł mojej ironiii co do męża :-O

Gość do Wczas jesz śniadanie
...tu chyba już nie ma co rozbudzić....:o mimo tego, badz Autorze dobrej myśli...;)🖐️

aha, "wczesnie" nie jest odpowiednikiem słowa "wczas", przynajmniej w kontekście wczesnej pory. Tłumaczyć należy raczej jako "w czas", nie mówi się tak u was? To skądżeście się wzieli gorole? :-o