Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody maz

mam ochote na mila znajomosc

Polecane posty

Gość i nawet nie wiesz
co to za choroba schizofrenia :O Nie pogrążaj się, choć w sumie nie wiem czy da się jeszcze bardziej niż dotad to zrobiłes :O

Gość mlody maz
do agniesia malgosia: a mozesz wyjasnic w czym jestem zalosny? na czym polega moja glupota? czy tak poprostu gadasz bezsensu, zeby tylko cos powiedziec?

drogi młody męzu - mam wrazenie jakobys tym razem pomylił takze słowa.Chyba Ci chodzilo abym wykazał więcej godnosci.Faktycznie - zabrakło mi jej w rozmowie z Toba.Nie powinienem wogóle zaczynac. ps.Kup sobie Deprim i nie naduzywaj inwektyw. Napisz do mnie na maila/jest w nicku/ przesle Ci tel.do dobrego specjalisty seksuologa/

Gość Wczas jesz śniadanie
Coś sie tak uparł na te choroby psychiczne? Cóż, świat się widzi na swoje podobieństwo...

Gość mlody maz
Podsumowujac: jestem zalosnym, glupkiem z problemami seksualnymi, poniewaz preferencje erotyczne w moim zwiazku wiaza sie z takimi aspektami jak moja wirutalna kochanka, czy wirtualny (a moze o zgrozo realny) kochanek mojej zony? czy Wy naprawde jestescie tacy wsiokowaci, czy udajecie?

Gość TO JEST ZWYKŁY ZIEMNIOR

Gość a co to znaczy
wsiokowaci? :O :D:D:D

Gość mlody maz
agniesia malgosia: gratuluje! zawsze mi sie wydawalo ze zrozumiec powinni rozmowcy siebie nawzajem a ni "inni" co niby cos tam rozumieja, bo Ty nie potrafisz okreslic o co Ci tak naprawde chodzi!! to ze jestes przeciwna to wszyscy wiemy, ale przeciwko czemu protestujesz to juz nawet sama nie potrafisz powiedziec!

Rżniesz głupa cały czas i nawet nie potrafisz odpierać argumentów :-o Jakiś wyjątkowo nieudany egzemplarz z ciebie, mam nadzieję, ze nie zamierzasz mieć dzieci :-o

Gość mlody maz
wsiok = czlowiek wywodzacy sie z kregow spolecznych o koltunskiej, zamknietej, bardzo konserwatywnej mentalnosci. przewaznie nie potrafiacy szanowac cudzych preferencji, oraz sklonny do agresji i przemocy!

Gość TO JEST WSIOKOWATY ZIEMNIOR

I to chyba Ty pisałeś coś o czytaniu ze zrozumieniem... :O Więc sam zacznij to robić. Kilkakrotnie pisałam co mam na myśli i starałam sie uzywac prostych słów, żebyś zrozumiał... Przepraszam, że mi nie wyszło :P

Gość a co to znaczy ZIEMNIOR

Gość mlody maz
do wczas jesz sniadanie: gdzie Ty tutaj widzialas jakis argument zalosna istoto?

Gość nie obrażaj ludzi ze wsi
sadzę, że w większości sa mądrzejsi od Ciebie :O

chyba nie doczytałem,ale slowa dupek w stosunku do siebie uzyłeś sam:o nie roztrząsam czy jestes głupi,zalosny czy do niczego w lozku.Wydaje mi się,ze masz skrzywione pojęcie na temat wartosciowania ludzi. Ujmę to tak. Prawdziwa sztuka broni się sama.O swojej inteligencji nikogo nie trzeba przekonywac.

A po co ci ten wykrzynik na końcu zdania? To krzyk rozpaczy???

Gość on wcale nie obrazil ludzi ze
wsi, czytaj uważnie, nie znasz pojęć

Gość wdając się w dyskusję
niestety zniżamy się do poziomu autora. Zarządzam opuszczenie i ignorowanie tego tematu. Ktoś cały dzień albo strasznie sie męczy, albo ma ubaw po pachy. Dlatego idziemy!

łożesz, argumentów padło tutaj multum, tylko szkoda, że zaden nie był twojego autorstwa, żałosny dyletancie.

Gość RACJA SPADAMY

Gość wsiokowatość
mój drogi/ moja droga etymologia (przepraszam- trudne słowo) słowa stworzonego przez mlodego meza wskazuje że pochodzi od słowa 'wieś'. Nic więcej nie mam do dodania na ten temat :O

Gość mlody maz
ciekawostka, ponoc padlo tutaj wiele argumentow, tylko czy ktos z Panstwa powie jaka teze te argumenty mialy niby wspierac???:) szokujacy poziom tutaj panuje!

Gość mlody maz
ten kto czuje ze sie wyglupil zawsze siega po argumenty przemocy... slowo "spierdalaj" jest absolutnym dowodem na poziom uczestnikow tej dyskusji!

Gość mlody maz
mam wrazenie ze cala ta dysputa udowodnila jak plytcy i nietolerancyjni ludzie korzystaja z tego forum. szokujace, ze ludzie uwazaja ze maja prawo sie wypowiadac w sposob agresywny, autorytatywny na temat cudzych preferencji! jeszcze zeby w jakis sposob godzilo to w ich osobe, ale przeciez kompletnie to zadnego z moich adwersarzy nie dotyczylo! czy ktos bedzie potrafil wskazac, co wzbudzilo taka agresje?

Gość niszkaneszka
Nadużywasz wykrzykników, pryku :-o

Gość takata
nie wiem po co ta cala napasc na autora? skoro sam przyznal ze to powoduje urozmaicenie w im zyciu, taka odrobina adrenaliny to ja w przeciwienstwie do was nie widze w tym nic zlego. i argum,ent ze bardziej szanowal by swoja zone gdyby nie mowil o romanach czy konakach jest tak zalosny ze zaczne sie zaraz smiac. a rozmowa otwarcxie o swoich pragniecah, fantazjach. ile par jest ktore lubia zabawy w 4, albo w 3. wezcie przestancie juz

Gość bla bla bla bla bla
nudny jesteś, zamknij się lepiej :-o

Gość ja wogóle nie zorumiem o co
poszło, myślę, że gdybyś nie pisał, że jesteś mlodym mężem nikt by tak nie zareagował