Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona..30//

jak poznac normalnego faceta???temat chyba znany

Polecane posty

ldi-----wiesz, problem jest następujący. Ja chodzę uczyć się tańczyć, a panie które tam przychodzą polują na facetów. No i to mi nie odpowiada. Generalnie mój problem z kobietami rozbija się o chemię. Nie mam problemów z powodzeniem, ale nie mogę znaleźć kogoś z kim zagra od początku. To nie jest tak, że ktoś ci się podoba poznajecie się, kilka spotkań, etc. Musi być to coś. Nie idę w tym względziena kompromisy...no a poza tym jakoś doskwiera mi nieśmiałość przy pierwszym kontakcie. Ale jak już wyczuję to coś, no to koniec. jestem wtedy jak leming. Ja nie znosże wstawać. Jakbym miał tak wcześnie wstawać na studia, to nie rozmawiałabyś z panem mgr inż. Ja miałem problem, żeby wstać o 7 :P no ale czasy się zmieniają i jak widac możliwa jest chociaż częściowa przemiana. Ale sobota dzień święty. I tak wstaję o 7, ale nie podnoszę się z łóżka dotąd aż mnie plecy zaczną boleć :P No to zapraszam do merengue ręka na bioderko i... kafe padło mi na jakiś czas...karaluchy pod poduchy

dzien dobry, już świta:) robi się coraz lepiej...tylko dlaczego za miesiąc cofną czas????

Gość ldi
Jeszcze nigdy tak wczas rano nie zasiadałam za komputerem, ale chciałam ci dzień dobry powiedzieć :) a przypuszczam, że nie będzie mnie całe popołudnie, więc o siedemnastej to raczej bym ci dobranoc musiała mówić :( Gratuluję tytułu magistra :D (chociaż dla mnie to nie jest zbyt radosna wiadomość :( ) Studia - praca, myślałam, że pomiędzy tym powinno być jeszcze wojsko, ale nie będę chamska i nie zadam ci żadnego wścibskiego pytania na ten temat :) ( mój brat też go unika) Zawsze mi się wydawało, że to kobiety chodzą na kursy tańca a mężczyźni na łowy, ale może ja się nie znam, bo nigdy na żadnym nie byłam. Zauważyłam, że każdy facet na tym forum zasłania się nieśmiałością, a przecież to takie proste ;) jeśli to mere... cośtam jest tańcem towarzyskim to wystarczy zakręcić się wokół swojej partnerki i problem z głowy! Podoba mi się jeszcze twoja precyzja wstawania o 5.12:) A jak dwie minutki zaśpisz to już nie zdążysz? 5.14 to już za późno? :D A poza tym to nie masz co narzekać, bo ja to muszę jeszcze włosy rano umyć, ułożyć, a mam długie więc trochę mi to zajmuje, no i jeszcze makijaż... A teraz to chyba będę już powoli szła. Miłej pracy!!!

Gość reno31

Gość reno31
hej....jestem...... widzę,że temat się trochę rozbiegł....... pozdrawiam bywalców

Gość jak poznac normalnego faceta
tacy nie istnieją. daj spokój,możesz spokojnie zakończyć poszukiwania

Gość istnieją istnieją
ja jestem tego przykladem

Gość słuchajcie
ja poznalam kilku fajnych facetów na czacie, w sumie spotkan było około 20 w ciagu 2 lat ale kilku okazało sie do rzeczy, zadni erotomani czy męzusiowie, do tego wyksztalceni , wygladający w miarę, zadbani, tacy tez poszukują kobiet na czacie, to nie jest miejsce tylko dla zboczencow i nieudaczników

Gość reno31
jak się umiejętnie szuka,to się na takich nie trafia...... i można znaleźć kogos odpowiedniego,tylko.......trzeba cierpliwości..... parę znajomości netowych udało mi sie nawiązać...z niektórymi utrzymuje kontakt..... ona30--->dlaczego jestes taka małomówna?

Gość reno31
nie dajesz okazji,zeby Ciebie lepiej poznać.......

to jest powod ze nie lubie gadac na forach.....a zalozylam ten topick tak z ciekawosci zeby zobaczyc jakie ludzie maja zdanie w tym temacie

\"chyba kazdy zdaje sobie sprawe co oznacza \"normalność?\"\"a jesli nie wie o co chodzi to napewno on nie jets tym normalnym....\" według tej definicji jestem nienormalny bo nie wiem co to jest normalność...

kazdy moze tak powiedziec,,,tylko dlaczego kobiety raczej na tych normalnych nie trafiaja?

Gość reno31
ze swojego doświadczenia widzę,że kobiety są zbyt mało otwarte na nowe znajomości....są nieśmiałe,grodzą się murem obojętności,a gdzieś w głebi duszy tęsknią za facetem.....nie wiem,może to taka natura Polaków,ze mało sie uśmiechają,przechodzą koło siebie,uciekają do domów....w realnym zyciu cieżko na siebie trafic,dlatego jest tak wiele postów w sieci.... a w gruncie rzeczy każdy potrzebuje tego samego........drugiego człowieka....

no taka jest prawda....ale moze byc tez to ze własnie trafiaja na tych co nie powinni...tak jak to wczesniej napisalam. ja osobiscie lubie poznawac nowych ludzi

Gość reno31
no ja również........ale skąd na poczatku wiadomo kto będzie odpowiedni a kto nie....... tego się nie wie i stąd rozczarowanie.......ale to jest naturalne....

ldi-----dlaczego mgr to dla ciebie smutny temat??? jak dla mnie jest ok. A wojsko no cóż jestem zadowolonym rezerwistą:) Szanowny minister obrony przeniósł do rezerwy cały rocznik 82 po studiach. I chocby dlatego opłacało się studiowac. Jest mi bardzo miło, że wstałaś, żeby się ze mną przywitac. buziaki całusy dla ciebie. A jeśli już o tańcu, t w sumie i mężczyxnin i kobiety idą tam po to, żeby jakoś przełamac swoją nieśmiałośc. Ale ja nie mam problemu z nieśmiałością jak juz kogoś poznam. Mam problem z poznaniem kogoś tak po prostu. Wiesz taki przyziemny strach przed odrzuceniem. Ale trenuję takie zaczepianie i mam nadzieję, że uda mi się to przewalczyc w sobie. Wstawanie, no wiesz wszystko jest obliczone. Pierwszy budzik o 5.07 pierwsze rozbudzenie, 5.12 otwieramy oczy i się przeciągamy 5.16 z bólem opuszczam łóżko. Później czas na łazienkę 3 minuty na ubranie się i 5.31 wypad z domu. Żadnych strat, bo nawet minuta jest cenna. No i przez pierwsze 2 minuty, jak myję zęby nie widzę nic:P U ciebie to wygląda troche bardziej skomplikowanie. Ja mam włosy krótkie więc nie mam z tym probl. tylko guma na włosy stroszymy i po 10 sekundach gotowe...no i nie robię makijarzu ;) Uff dzisiaj po siłowni, umęczony jestem jak wszyscy diabli.

Wiesz, jak wychodzę z domu i czuję przyjemny cieplejszy niż lodowaty powiew na twarzy, to dla mnie jest ciepło :)

Gość nie ma normalnych