Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojojojoj

Czy Polacy sa czystym narodem?

Polecane posty

Gość ojojojojoj

wedlug najnowszych badan statystyczny Polak myje sie raz na tydzien:D....

Gość głupie pytanie...
żaden naród nie jest "czysty" ani "brudny", tak samo jak nie jest mądry lub głupi itp.

Gość aska b
ja uwazam ze jednak Polacy to brudasy-b wielu ludzi rzadko sie myje,a niektorzy wogole dezodorantu nie uzywaja-najbardziej widac to latem -wszedzie w sklepach , w autobusach-nie wspomne o zepsutych zebach, wlosach pod pachami u kobiet,zteszta na nogach tez-w Rumuni i Bulgarii podobnie zreszta

Gość aska b
ja uwazam ze jednak Polacy to brudasy-b wielu ludzi rzadko sie myje,a niektorzy wogole dezodorantu nie uzywaja-najbardziej widac to latem -wszedzie w sklepach , w autobusach-nie wspomne o zepsutych zebach, wlosach pod pachami u kobiet,zteszta na nogach tez-w Rumuni i Bulgarii podobnie zreszta

hmmm ja np. kompie sie dwa razy w tygodniu albo czesciej jak mam taka potrzebe ... ale myje sie rano i wieczorem !!!!!!!

Gość aska b

Gość NIE SOM CZYSTYM NARODEM
Ja myje sie raz dziennie, czasem dwa. Zimny prysznic rano, cieply wieczorem. Majtki zmieniam co 2 dni:D

Znajoma az do 3 klasy ogolniaka nie używała antyperspirantu. Sasiadka do ostatniej klasy gimnazjum myla sie raz na tydzien. Moj brat zastanawial sie czemu śmierdzi bo przeciez sie myje codziennie - nie mył włosów a codziennie żelował :D

Gość jaja sobie robicie
gdzie wy widujecie takich ludzi ,którzy myją się raz na tydzień !!!:O normalnie wstajesz rano -prysznic wieczorem kąpiel !!!:) bielizna codziennie -gdzie wy łazicie ,że spotykacie brudasów :O

Gość Rumuni i Bułgarzy to
wiadomo, Niemcy za to są czyści, Włosi to zboczeńcy, Rosjanie pijacy, Francuzi aroganccy, a Brytyjczycy flagmatyczni:(

do jaja sobie robicie - na śląsku.4 lata jezdzilam autobusem do szkoły co trwało 20min i miałam na kazdym przystanku przegląd osob ktore sie nie myja.Czasami obstawialo sie "kto JAK DLUGO sie nie mył" . Najgorsze sa w lecie..kiedy wszyscy podnoszą ręc do góry żeby sie złapać i spocony odór przemyka, chociaz okna pootwierane.

Sasiadki..to bylo 7 lat temu :D Wez przypilnuj 4 dziecek ktore biegaja caly dzien po wsi, zeby byly czyste. Moja stara miala mnie i brata wiec bylo latwiej rzucic do wanny.

wystarczy zajrzec do polskich dzielnic w NY czy Chicago.......... wstyd sie przyznac, ze jestesmy Polakami :( delikatnie mowic - syf.....

Gość ouł rany
bez przesady :O - jak jest upał i wracasz z pracy o tej 17 to jasne, że po całym dniu będziesz już troszkę przepocona/y... nieważne czy pracujesz w pomieszczeniu klimatyzowanym czy nie, bo i tak wychodzisz na duchotę... w autobusie też ścisk i tłok, nie ma prawie czym oddychać... no i w tym ścisku pocisz się... :( - jak zalożysz długie spodnie, dzinsy albo płocienne i inne, do tego założysz klapki albo sandały... pochodzisz conajmniej dwie godziny po mieście... to nie ma bola abyś miała czyste stópki !! zawsze robią się brudne... a potem są komentarze na kafeterii: laska fajnie ubrana, ale jej stopy ohydnie brudne :O ... no a jak ma mieć czyste w mieście, gdzie pełno kurzu, spalin itd? (jak się chodzi w spódnicy to, aż tak się nie brudzą :P)... - rzadziej depilują się panie 50 letnie, popatrzcie na swoje babcie, mamy... to samo pachy... częściej "golą się" panie młodsze nastolatki - 30 latki - no prawie 95%... - zepsutymi zębami albo ich brakiem straszą przeważnie kobiety ubogie albo faceci... a byłyście w jakimś kraju afrykańskim? w Indiach? w Kazachstanie itd...?? Polacy są "przeciętni", ale nie brudasy...

Gość bez przesady..
nie należy się codziennie kąpać. Codzienna kąpiel zmywa naturalną warstwę ochronną skóry i ją wysusza. Codziennie myć powinni się tylko niektórzy np. górnicy i inni fizyczni którzy się obficie pocą. Codziennie myć należy stopy i pod pachami.

Gość do ouł rany
Nie nalezy porownywac polakow do hindusow bo to jest żenujące :D :D :D :D Logiczne ze tam oni nie maja tego co my tutaj, a o to wlasnie chodzi ze polacy maja a nie korzystają. Do dentysty chodzi sie jak juz zaczyna boleć. To jest norma.

Gość ouł rany
nie porównuję Hindusów do Polaków... :O tylko uzmysławiam, że nie jesteśmy brudasami... inni mogą mieć gorzej (co wcale nie znaczy, że są gorsi)

Gość skoro Polacy są brudasami
to ty też jesteś brudasem - do oul rany- chyba, ze nie jesteś Polakiem/Polką.

Gość ouł rany
ale jeszcze jedno tak na marginesie... "Nie nalezy porownywac polakow do hindusow bo to jest żenujące Logiczne ze tam oni nie maja tego co my tutaj, a o to wlasnie chodzi ze polacy maja a nie korzystają" ... znam osobiście kilku Hindusów, którzy przeniesli się do Europy... i jakby tu ująć delikatnie... nie korzystają z tych licznych dobrodziejstw tak dostepnych w Europie... więc wszystko zależy do człowieka, od jego kultury, religii jaką wyznaje, zasad w jakiś się chowała itd.... :P

zresztą wszyscy jesteśmy brudasami, nawet ci, którzy myją się kilka razy dziennie, wystarczy, że jesteśmy Polakami. pozdrawiam brudasy i inne narodowości tez.

Gość Moje patrzenie na to
Nie mam pojęcia Ja jestem czysta, moja rodzina też, przyjaciele, znajomi, mój chłopak, a reszta rodaków ? Dużo zaniedbania widzę u mężczyzn 40 lat i wyżej oraz u kobiet 35 lat i wyżej Czyżby w tym wieku dbanie o siebie było mniej warte ? A już zęby ludzi, w tym młodych- tu chyba jest najgorzej Ja mam 25 lat i ani jednej plomby, od najmłodszych lat zęby były pod kontrolą dentysty, moją, zabezpieczone przed próchnicą itd Na pewno geny tutaj dużo robią ale odp higiena to krok najważniejszy w tym kierunku, żeby były zdrowe i piękne

Gość Moje patrzenie na to
Oj oj Mi się wydaje że Polacy to zakompleksiony bardzo naród, a nie brudny, kompleksy są na czele, po co ? Samych siebie się wstydzicie, narzekacie i plujecie po sobie, to jest dramat, jak można wstydzić się swojego pochodzenia, to jest PORAŻKA i tutaj trzeba wprowadzić zmiany, mam nadzieję że my młodzi to zmienimy, i docenimy siebie bardziej, bo nie jesteśmy gorsi, tylko popracować trzeba nad sobą !

Gość SOM SOM
Ja p*le jaki zonk :D :D :D :D do skoro Polacy są brudasami : Pytanie jest O.G.Ó.L.N.E. wiec stwierdzenie tez jest ogolne bo wrzucamy wszystkich do jednego wora. Ciesze sie ze jestes taka bystra i zauwazasz ze kazdy dba o siebie inaczej.Ja dbam, Ty dbasz blabla.. Jesli ktos zadaje pytanie TU na kafeterii to oczekuje odpowiedzi osob ktore TU zagladaja.Jesli chcesz miec wiarygodna sonde to zapytaj wszystkich polakow pokolei i bedziesz miec odp. Zyje w srodowisku w ktorym sa osoby bardzo zadbane ale to nie znaczy ze wszyscy polacy sa zadbani , nie? Moje doswiadczenia z przeszlosci sa jednak raczej bardzo negatywne;)

chodzi własnie o to zeby nie wrzucać wszystkich do jednego wora jakbyś nie zrozumiała aluzji.

Gość SOM SOM
Moje patrzenie na to : mozna sie wstydzic bo jesli ktos czuje sie czescia narodu , to bezdomni w Brukselii (pijacy wódke na ulicy i zataczający sie z ogonem smrodu niemytego ciała) moga wywołać mieszane uczucia zwlaszcza ze to jacy jestesmy dla innych swiadczy tylko o nas a wiec swiadcza o nas i utrwalaja wizerunek.

Gość SOM SOM
ojej widocznie jestes bardziej zdolna niż ja:D jak sie ciesze . I niby nasze wypowiedzi to wiarygodny sondaż? :D :D :D

tak? to ciesz się dalej.