Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Krzykosia

Dermatolog Warszawa

Polecane posty

Go艣膰 Krzykosia

Szukam dobrego dermatologa w Warszawie Moim problemem jest tr膮dzik m艂odzie艅czy Czy w czasie wizyty b臋d膮 robione jakie艣 wizyty? Czego nale偶y si臋 spodziewa膰? Ile przeci臋tnie kosztuje taka wizyta? B prosz臋 o informacje bo nie mam 偶adnego do艣wiadczenia z dermatologiem, a boj臋 si臋, 偶e trafi臋 na jakiego艣 niedo艣wiadczonego, kt贸ry tylko pogorszy m贸j stan sk贸ry.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pikopol
a ja szukam we wroc艂awiu!!!!!!!!!!!! moze tos zna dobrego der.. we Wroc艂awiu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dr Kamila Padlewska
By艂am u niej raz bo wyczyta艂am gdzie艣, 偶e jest dobra. Bardzo mi艂a, rozmawia艂a ze mn膮 dosy膰 d艂ugo, t艂umaczy艂a jak dba膰 o sk贸r臋 itp. 呕adnych bada艅 nie zleci艂a, przepisa艂a tylko kolejn膮 ma艣膰. Wizyta 70 z艂.

Udost臋pnij ten post

NFZ na Pl.Hallera(Praga P贸艂noc),zapisy ok.2 tygodni ,dr.Rakowska ,super!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krzykosia
Dzi臋ki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a mog艂aby艣 poda膰 nr tel
do dr Rakowskiej i napisa膰 co艣 wi臋cej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krzykosia
dobre pytanie :) te偶 jestem ciekawa:)) a i ile za wizytk臋? i ile kosztuj膮 mniej wi臋cej ma艣ci, kt贸re dermatolodzy przepisuj膮? Chodzi mi o przedzia艂 z grubsza, czy poni偶ej st贸wy, czy powy偶ej.

Udost臋pnij ten post

napisane jest, ze na NFZ wi臋c za darmo. A ma艣ci to wiesz od 3 z艂 (metronidazol) do 40 z艂 (differin) jak nie wi臋cej, wi臋c nie ma co podawa膰 orientacyjnej ceny. Leczy艂am si臋 u r贸偶nych dermatolog贸w i oni cz臋sto m贸wi膮 ile co kosztuje i pytaj膮 czy mo偶e by膰.

Udost臋pnij ten post

tel.do przychodni na Hallera 0-22-619-34-81 wewn. nie mam bo dawno tam nie bylam wiec sie spytaj.....moj syn leczyl 3 lata ciezki tradzik ,pozostalo mu troche dziur i blizn ale nowe juz sie nie tworzyly odkad go zaczela leczyc i dzis ma bardzo dobre efekty ,leczyl antybiotykiem i mascia, polecam kilku znajomym pomogla..... jakby co to jutro wpadne ,dzis zmykam ,pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

dzi臋ki, jutro dzwoni臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 O ja raczej
tez sprobuje... bo chodze na strucia do dermatologa i niby widze poprawe.. no ale... hmm jakby to ustalo:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co to s膮 strucia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sorki chodzilo mi
o ul. strusia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co to s膮 strucia
hihi, my艣la艂am, ze to mo偶e jaki艣 rodzaj terapii:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sorki chodzilo mi
heehehe nie nie... to ja tak napislaam niezrozumiale;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dermatolog w wawie
ja chodzi艂am z tradzikiem do Lecznicy 艢w. Paw艂a Ojc贸w Barnabit贸w w warszawie, ul smoluchowskiego, pani nazywa sie gajewska, pomogla mi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cepelek
ja wlasnie chodze na koszykowa do cepelka ale u tej pani dr. nie bylam. w kazdym razie mam problem z wypadajacymi wlosami. nie wiem co sie dzieje, ale w ciagu niecalych 2 miesiecy stracilam DOSLOWNIE polowe wlosow... nak sciagam gumke z wlosow to czuje jak mnie bola cebulki i nie wiem czym to jest spowodowane. czy z takim problemem mam sie zglosic wlasnie do dermatologa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moniun
W Warszawie serdecznie polecam zesp贸艂 dermatolog贸w przyjmuj膮cych w przychodni ALFA-LEK na ul. Nowy 艢wiat! Zawsze s膮 przyja藕nie nastawieni do pacjenta, a przy tym bardzo profesjonalni. Przy pierwszej wizycie przeprowadzaj膮 d艂ugi wywiad dzi臋ki czemu nie powtarzaj膮 leczenia, kt贸re by艂o dla nas nieskuteczne. Metod臋 leczenia zawsze dok艂adnie omawiaj膮 i konsultuj膮 z pacjentem. Wi臋cej informacji o lekarzach mo偶na znale藕膰 tutaj: http://www.alfa-lek.pl/pl/nasi_specjalisci/8_dermatolog

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mandaryna99
W Warszawie jest r贸wnie偶 WellDerm, przyjmuje tam dr Bli偶anowska, a co zdecydowanie mo偶na o niej powiedzie膰 to profesjonalistka w swoim fachu. Co wa偶ne przed ka偶dym zabiegiem jest konsultacja lekarska, to wa偶na pod ka偶dym wzgl臋dem zar贸wno komfortu zabiegu jak i przekonania o jego warto艣ci. Traktuj膮 pacjent贸w jak pacjent贸w, a nie klient贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwos
Mog臋 wam poleci膰 bo jest naprawd臋 bardzo dobra - dr Ko艅ca z Demeter, ma g艂臋bok膮 wiedz臋 i na szcz臋艣cie nie przepisuje od razu steryd贸w..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lopesz
o! znam j膮 nawet :) mi艂a babka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pantarejka
Polecam Pani膮 Bacz-Malinowsk膮. To dobry dermatolog przyjmuj膮cy w klinice Dermedicus (Warszawa Bemowo): http://dermedicus.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marzanna_b
Polecam Pana Uday臋 (nazwiska nie pami臋tam). Przyjmuje w Sep-medzie na Ho偶ej. Super specjalista. Wcze艣niej by艂am chyba u 5 innych i dopiero od poradzi艂 sobie z moim tr膮dzikiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia,,,,
marzanna_b jakie metody stosuje ten lekarz, ma艣ci, antybiotyki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a czy kt贸ra艣 z was by艂a pacjentk膮 dr Barbary Bojar?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam wlasnie zadzwonilam na Halera i umowilam sie do wspomnianej przez rrenke037 , Dr.Rakowskiej , terminy faktycznie krotkie .Zobaczymy jak wizyta :-) .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iz4
Oczywi艣cie, 偶e tr膮dzik mo偶na wyleczy膰, tylko trzeba wiedzie膰, jakie preparaty stosowa膰 na twoj膮 sk贸r臋. Ja by艂am u doktor El偶biety Grabowskiej z lecznicy Alfa przy Nowym 艢wiecie. Prawda jest taka, 偶e bez wizyty u specjalisty, kt贸ry doradzi ci w kwestii lek贸w/krem贸w, kt贸re masz stosowa膰, dzia艂anie mo偶e polega膰 tylko na zasadzie chybi艂 trafi艂, bo akurat to pomog艂o kole偶ance.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:)nie trzeba sie tym w ogole przejmowac wszytsko sie ulozy na spoko 888 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Udost臋pnij ten post