Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kala19

mam problemy z sercem...jakie badania??

Polecane posty

zacznijmy od tego,ze mam nerwice..nie lecze jej wiec moze dlatego mam problemy,,czas zaczac,pytanie tylko od czego?? jak sie denerwuje puls skacze mi do 150...gdzie powinno byc 90...serce nie moze sie uspokoic i strasznie boli..niedawno bylam w spzitalu i awet tam nie potrafili mi serca uspokoic...jutro ide do lekarza,,co mam powiedzsiec?? jakie badania??

lekarzowi powiedziec objawy badania sam zleci

ok,tylko jesl jutro pojde zrobia mi ekg to nekoniecznie musi cos wyjsc..bo ja mam tak jak sie denerwuje..

Gość łykaj
magnez z witamina B6, popijaj CODZIENNIE melisę albo krople mentoval.Skoro byłas w szpitalu to rozumiem ze jakieś badania juz miałaś.

Gość Pukina
Echo serca zrob, moze byc niedoczynnosc komory sercowej

bylam w szpital,robili ekg pomia jakis tam ale na wlasne zyczene sie wypisalam bo mialam egzamin..po dwoch dniach mi dopiero przeszlo..

Gość ja tez tak mialam
oby to tylko nie byl kolejny niedouczony.idziesz do kardiologa?nie polecam z sercem wizyt u rodzinnego.niewiele wiedza i tylko metlik w glowie robia.jezeli sie niepokoisz ,to tylko kardiolog

najgorsze jest to ze ono tak boli..sciska w srodku...ale takie echo serca cos pomoze w chwili gdy bede spokojna?

Gość łykaj
najpewniej masz napadową tachykardię -w momencie braku dolegliwości badania moga nic nie wykazać. Zrób tak jak mówie.Czy pijesz kawe?herbate ,palisz? bierzesz jakieś leki?

Gość weronikaa
Jesli chodzi o serduszko to polecam prywatna wizyte u kardiologa. Z panstwowych skierowan czeka sie miesiacami. Kardiolog juz sam bedzie wiedzial jakie badania zlecic. Kto stwierdzil u Ciebie nerwice??

zasem pije kafe ale taka slaba.typu 3 in 1,nie pale,biore tabletki anty..wiem ze to moze byc przyczyna ale takie rzeczy byly zanim zaczelam je brac..

niedoczynnosc komory sercowej-----prosze, wytłumacz, co rozumiesz pod tym pojeciem moze to nerwica? echo wykaże zmiany anatomiczne, nieprawidłowosci w strukturach i pracy,to technika obrazowania, ekg oparte jest na pomiarach czynnosci elektryczn ej serca no i przydałby sie rentgen klatki tez

nie trzeba specjalisty zeby stwiedzic ze mam nerwice,serio...

Gość łykaj
stresy sesje. Zrób tak jak mówie-tylko konsekwentnie a nie jak masz dolegliwości tylko codziennie. Zbadaj tarczyce (TSH T3 T4) kardiolog tez to bedzie chcial wiedzieć.

Gość łykaj
" Pukina Echo serca zrob, moze byc niedoczynnosc komory sercowej" bzdura :o

wlasnie slyszalam o tej tarczycy,ze musze ja zbadac tylko gdzie??tak w ogole to moze przez to przytlam 20 kg przez 1 rok czasu..

Gość łykaj
tachykardii mozna spodziewac sie raczej przy nadczynności tarczycy-a wtedy zazwyczaj sie chudnie.Ale jak tyle przytyłaś to tez źle-moze to inne zaburzenia hormonalne- Ty się chyba musisz zbadać.

Gość łykaj
w każdym laboraturium ci zrobią prywatnie. TSH T3 i T4 tak powiedz.