Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nałogowa piwoszkaa

DZIEWCZYNY czy naprawde istnieja kobiety które maja mniej niz 90 w biodrach???

Polecane posty

Gość nałogowa piwoszkaa

Ludzie co jest z wami? na ulicy ,na uczelni.wszędzie widze laski przy kosci o pelnych biodrach a malo kiedy spotkam jakas chudzinke .. wiec czemu nieraz wiekszsoc kafeterianek deklaruje ze ma 89 albo 90 cm w biodrach??naprawde nie widze tego nigdzie ..czy wy klamiecie??

Gość jesli ma ktos na zbyciu
no ja nie wiem gdzie ty mieszkasz....

Gość szalooooooonaaaaaa
ja mam 90 w biodrach i jest ok :) ciesze sie przynajmniej mam jakas figurke a nie jak jakas deska :D

Gość mieszkam w krakowie
i naprawde dziwie sie ze dziewczyna majaca nieraz 170 cm wzrostu pisze zema 86 w biodrach..przeciez to anoreksja i zero tyłka:( rozumiem niskie laski ale wysokie??no ludzie!!

Gość ferdka.
ja mam koło 98 i musze powiedzieć , że widuje duzo dziewczyn , które mająmniejsze tyłki od mojego więc chyba nie jest to az takie niewiarygodne :)

Gość ja mam 84
śmieszą mnie teksty - jak ma poniżej 90w biodrach to zero figury i deska.. tak sobie mow

Gość eeeeeee tam
ja mam 168, w biodrach 89-90, tyłek mam, i brzuch też - właśnie sie odchudzam, więc niby 90 w biodrach, to jaka chudzina ??

Gość olaboga pikelaaa
matko swieta ale biodra sie mierzy w polowie pupy anie na kosciach biodrowych kretynki ..mierzac w polowie duzpy napewno macie wiecej..na kosciach kazda ma mniej.

Gość ja mam 84
dokładnie tak liczę:o i od zera na centymetrze, a nie od jedynki:p jestem drobna, nie chuda i nie mam dużego dupska

Gość uhm_taaa
ja mam w biodrach (kto mierzy w kosciach biodrowych??) 89-90cm, jestem szczupla, poza tym w talii mam max 64, a nie jek niektore tu po 70pare cm

Gość wszędzie puch
mam 88 cm mam koleżankę, która ma ok. 100 cm w biodrach, przy tym wąską talię, bosko wygląda, jak bogini :)

Gość eeeeeee tam
Moja siostra ma taką figurę, jak twoja koleżanka - rzeczywiście to jest figura bogini :-) 90 cm, to mało, tym bardziej jak się w talii ma jakieś 70 cm, jak ja to wyglądam jak rulon 😡

Gość mam43
73-pas,97-biodra,meza,dziecko i 43lata.dziewczyny czy to ma znaczenie ile gdzie jest centymetrow?wazne zeby sie czuc dobrze w swoim ciele i widziec w oczach meza to"cos" gdy na ciebie patrzy,nawet po 20 wspolnych latach.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
11 latki maja malo. za takie sie bierz

Gość ja mam 84
mam 21lat akurat :o

Gość lgbouygf
mam dwoje dzieci i 90 cm w biodrach przy 176 cm wzrostu (kiedyś było 88 cm) pas 66, biust 92. W szystko zależy od budowy. Jak ktoś ma szeroką miednicę to nic nie pomoże

Gość kolekcjonerka meskiego piekna
kurwa ale głupie pytania zadajesz :P

Gość mam koleżanke
która nie wyglada wcale na anorektyczke tylko ma taka budowe troche jak pływaczka. jest szersza w ramionach i bardzo ma waskie biodra. ona to na pewno ma jakies 80!

Gość *hhhhhhhhhhhhh
84cm w biodrach - w najszerszym miejscu dla wyjasnienia 60cm w talii 84cm w biuście 160 cm wzrostu Nie uwazam ,ze to ideał , chciałabym mieć w biodrach wiecej , ale mam tyle ile mam - odpowiedź na pytanie - owszem istnieją takie kobiety . I jeszcze jedno 30 lat :)

Gość Girlanda
tak, np ja :P mam 88 w biodrach i 62 cm w pasie ;) 160 cm wzrostu :D

Gość gość
ja mam 80 cm w biodrach :)