Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama.......

ile trzeba pracować by móc iść na L4

Polecane posty

myslisz ze panstwo wyrzuci kase na to zeby bylo wiecej specjalistow , wiecej lekarzy.................. pracowalam w zoz-ie :( :( miejsca blokuja ludzie ktorzy przychodza na pogawedki........... nasza sluzba zdrowia jest do kitu

i z bezsilności - mam to samo jak widzę co robią z naszymi pieniędzmi... :) tyle ze się powstrzymuję by nie być takim jak ci, których potępiam...

Gość lilka123
To jest sprawa tej dziewczyny a nie wasza, czy pojdzie na L4 czy nie. Jesli faktycznie masz takie szefostwo to nerwy i stres zle wplywaja na ciaze. A te co zazdroszcza autorce, bo same harowały, to ich sprawa. Ja tez place skladki a do lekarza musze chodzic prywatnie, bo tak to juz w Polsce jest.

Gość szczyt głupoty lol
czy naprawde nie masz lepszego pomysłu na życie niz zrobić bachora i dostawać kase znajdz do cholery lepszą prace póki nie masz zobowiązan w postaci rodziny, przysrałas sie do tego swojego miasteczka czy co ? nie potrafisz wyjechać - jeslui nier do wiekszego miasta to chociazby na rok za granice i wrócic tu z jakims kapitałem. ma magisterke i wielce dumna ? po cholere ci była magisterka, po cholere ktos płacił podatki, zebyś mogła studiować, jesli gówno z tego skorzystałas i teraz znów bedą płacic, zebyś mogła leżec na dupie. Ludzie po zawodówkach i szkółkach niedzielnych potrafią radzić sobie lepiej od ciebie. Wystrzelałabym wszystkie takie nieudacznice

Gość lilka123
odczep sie od autorki topiku!

Gość szczyt głupoty lol
buaahahahaha i co, ty mi powiesz odczep się i sądzisz, że wielce sie Twoja opinią zasugeruję ? :D kolejny szczyt :P

Gość lilka123
sam jestes szczytem głupoty:)

Gość szczyt głupoty lol
i w dodatku szczyt nie zrozumienia fleksji :classic_cool: 🖐️ nie mój cyrk i nie moje małpy, nara

Gość
ja tylko i wyłacznie chodze do prywatnych lekarzy choc płace zus od wielu lat mąz równiez dzieci oczywiscie takze lecze w prywatnych gabinetach złodziej to złodziej Tak to juz z mentalnoscia Polaków jest, kradną a twierdzą ze to sie im nalezy

Gość
miejsca blokuja ludzie ktorzy przychodza na pogawedki...........i po zwolnienia

Gość pipppppa
Ciąża to nie choroba. Rozumiem jeśli się ma problemy z utrzymaniem itp. ale od razu zakładać, że pójdę na zwolnienie i będę dupę na fotelu płaszczyć? ŻAŁOSNE I dziw się tu człowieku, że pracodawcy wolą zatrudnić faceta.

Gość lilka123
net-ar->akurat twoje poglądy sa tu wszystkim znane i nie musisz ich ciagle podkreslać:) A poza tym skąd wiesz jak ona bedzie sie czuła? W takim razie, jesli nie daj Boże cos by sie stało, po odszkodowanie powinna wystapic do Ciebie.

Gość
ile trzeba pracować by móc iść na L4-taki jest tytuł!!!!!!!!!! pracujesz w rozlewni lakieru do paznokci ze tak walczysz o kazdy dzien leserstwa? jesli tak to wspołczuje

Gość lilka123
Moim zdaniem jesli kobieta źle sie czuje i lekarz uzna,że stres jej szkodzi to ma prawo iśc na zwolnienie.

Gość
kasia_28 być moze ale to sie raczej nie zmieni a nie każdego stac na prywatnego specjaliste w takich sytuacjach wrecz mam satysfakcje ze tez ich czasem oszukuje to chyba ze złości nie kazdego tez stac na to by był oszustem -na szczęscie ufffffffff masz satysfakcje?zajedwabiscie !!!!!!!!!

Gość pipppppa
JEŚLI SIĘ ŻLE CZUJE. A tu na razie nie ma mowy o jakimkolwiek złym samopoczuciu. Jest tylko, że ledwo jak zajdę to będę gnać do lekarza mało się nie zacierając już od progu wrzeszcząc "JA PO ZWOLNIENIE!!!"

Gość lilka123
Jest o samopoczuciu. W ciazy ma sie choc odrobine oszczedzac a przy takim szefostwie i takim nadmiarze obowiazkow to bedzie niemozliwe. Jesli szefowa zle z nia postepuje, to autorka ma prawo "odpoczac". Nikt kto ma normalne warunki pracy nie mysli o zwolnieniu.

Gość
jest o \"świadomym macierzynstwie\" a mianowicie : \"pracuję 4 miesiące i planujemy ciążę..mój pracodawca, a raczej jego żona dobija mnie psychicznie i najlepszym wyjściem by było zajść w ciążę... \" nie ma nic o samopoczuciu:) ale czasem jak sie bardzo chce byc \"chorym\"to\' marzenia\" sie spełniaja i choroba sie pojawia faktycznie czy sie tego chce czy tez nie Oby ktos potem czegos nie załował róbta co chceta

Gość
w dodatku jaki nick? przyszła mama \"-dziekuje za taka mame powinno byc \"na złosc szefowej\"w nicku

Gość lilka123
net-ar chyba nie masz nic do roboty ze cale dnie na kafe siedzisz:) bo ja nie mam - na ewentualne zarzuty :) a poza tym to nie twoja ciaza, nie twoje zdrowie, nie twoje dziecko -> autorka ma prawo zrobic to, co bedzie dla niej i dla jej dziecka najlepsze.

Gość
jasne prawa nie ma ale jak oszuka to sobie wytłumaczy to jakos dla siebie wygodnie mam duzo czasu jestem szefową

Gość
Czy jak ktos pluje ci w twarz mówisz ze to deszcz pada ? umiesz odróznic dobro od zła? watpie

Gość lilka123
Szefowe najczęściej więcej od swych pracowinków pracują - oczywiście te "dobre". Nie martw sie, czy ja potrafie, martw sie o siebie. Teraz ma dobry czas na ciaze, ma umowe na czas nieokreslony, nawet jak ja zwolni to moze na wychowawczy pojsc zaraz po macierzynskim. A szefowa moze sie nauczy,ze do takich obowiazkow potrzeba wiecej ludzi.

Gość
a skad wiesz co ona ma ? jestes jej aniołem strózem ? wyszło szydło z worka hi

net-ar, dobrze, że sa osoby takie jak Ty... a już traciłem nadzieję...

Gość
szefowa sie nauczy by zatrudniac facetów! O! i komu to zaszkodzi ? rusz głową wreszcie zamiast pisac bzdury i wmawiac mi ze oszustwo jest cacy

Gość
brick26 90 % polaków oszukuje a 10% uwazana jest za dziwaków

Gość lilka123
Napisała co ma, może troche poczytaj. Zresztą możesz sobie potepiać co chcesz.I tak to jest twoje zdanie, a ona mnie nie interesuje :)