Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszylam sie

znowu to mialam dzis w nocy

Polecane posty

Gość ja tez tak miałam
moja kolezanka jak w nocy otworzyla oczy zobaczyla lewitujacego obok jej lozka faceta w garniturze bardzo przystojnego,mial zamkniete oczy ,ale nagle zaczał otwierac bardzo wolno,aona bardzo wolno zakrywala koldre na glowe i odmawiala w myslach Zdrowaske ,facet lezal tak jakby kolo niej ale ona miala bardzo waskie lozko,wiec sie widocznie biedak nie miescil:)od tej pory zawsze spie z glową od sciany

Gość wiem********_
normalnie nie spisz a słyszysz idąca w twoim kierunku postać albo ktoś kładzie sie na klatce i ten cholerny paraliżujący strach

Gość masakra...
Wiecie co, to bardzo przypomina mi artykuly, ktore czytalam w gazecie, byly to wypowiedzi ludzi, ktorzy mieli kontakt... z ufo... Mozecie myslec, ze swiruje, ale wejdzcie sobie na strony np. nexusa, nie wiem tylko czy polska istnieje. Masakra... Zaczynam w to wierzyc...

Gość takie zmory to przychodza
jak się nazrecie prochów

Gość zapytanko.
często czuję taką silną obręcz na głowie....ściska mnie szczególnie w chwilach stresu....czy to mogę mieć ze strachu przed nieznanym....czy to jest na tle nerwowym?

Gość ja tez tak miałam
jeny znowu sie nakrece i nie bede mogla zasnac

Gość przestraszylam sie
poprzednim razem wydawalo mi sie ze stoi nade mna postac w kapturze ale balam sie szerzej otworzyc oczy i w sumie mogl to byc rog poscieli, ktory wydawal mi sie czubkiem kaptura:P ale jestem pewna ze w obu przypadkach cos nade mna stalo.

Gość ja tez tak miałam
najgorzej w ogóle miałam jakis miesiąc temu,lezałam i nie mogłam się ruszyc,cos mnie dotykało i obcierało,a jak cudem udało mi sie zapalic lampke nocną okazało sie ze to wielka żylasta laga mojego taty :O

Gość Tylko ja...
A ja znam kogaos kto mial przezyl cos podobnego, tyle, ze on widzial jeszcze pomaranczowe swiatlo. Pozniej okazalo sie ze nie byl jedyna osoba ktora tej nocy miala takie przezycia. Jeszcze np. nauczycielka ze szkoly opowiadala to samo... brrrr strach sie bac

Gość ja tez tak miałam
do zapytanko :sprawdz czy nie cierpisz na nadcisnienie

Gość wiem********_
po prostu w pewnych momentach człowiek ma osłabione ciało i umysł i ma wtedy zamknięte albo otwarte (nie wiem) czakramy ,jest to kilka punktów na ciele człowieka i bioenergoterapeuta mówi ,że sa to kanały energetyczne dla różnego rodzaju no własnie jak to nazwać ... czesto sie zdarza właśnie jak jesteśmy chorzy albo czymś załamani>>:(

Gość masakra...
aha! te osoby z artykulow o ktorych pisalam, widzialy wlasnie, alebo niewielkiej postury szare lub ciemno zielone postacie, niekiedy w kapturze wlasnie...

Gość ja tez tak miałam
ktos pode mnie podszywa ale nie powiem dobrze

Gość wiem********_
mówisz o takich małych zielonych ludzikach z wielkimi oczyma?? widziałam takich na wakacjach pod namiotami ,po tygodniu picia leśnych dzbanów i innych nalewek...okropne :(

Gość przestraszylam sie
ja wiem ze takie cos zdarzalo sie tez mojej mamie, tyle, ze ona miala tak ze ktos ja dusil, raz budzilam ja w nocy jak zauwazylam co sie z nia dzieje. Wygladala naprawde jakby ktos ja przyduszal:o

Gość przestraszylam sie
moze odziedziczylam po mamie jakas nadwrazliwosc na takie zjawiska? albo ktos zle zyczy mojej rodzinie?:o

Gość ja tez tak miałam
moja mama to wogole agentka ale nie wiem czy wypada tak na forum o wlasnej matce

Gość masakra...
jak juz pisalam, sek w tym, ze osoby ktore to widzialy nie byly jakims gowniazami pod wplywem, np. nauczycielka szkoly sredniej, daje sobie reke uciac ze to sie naprawde przydazylo. Poczytajcie sobie o zjawiskach paranormalnych.

Gość przestraszylam sie
dodam,ze jestem zagorzałą fanką death metalu,organizuje ze znajomymi różne czarne msze na których oprawiamy koty i inne ssaki :O

Gość ja tez tak miałam
przestraszona moze zalozymy jakies stowarzyszenie dla straszonych w nocy i dla ich matek:)

Gość przestraszylam sie
dosc slaby ten podszyw, jakis niedoswiadczony podszywacz opanowal to forum:o

Gość masakra...
dobra mykam na chwilke ,bo musze zażyć moje proszki na urojenia :O

Gość to nie zadna zmora
to nie zadna zmora ale jakies inne istoty, moim zdaniem pozaziemskie.Sa na to dowody tylko trzeba w necie pogrzebac.Ja sie tym kiedys interesowalem.Sporo takich przypadkow bylo opisywanych.

Gość ja tez tak miałam
jesli robisz takie rzeczy zwierzetom do dobrze ci tak

Gość masakra...
niezle podszywaczu, niezle ;)

Gość ja tez tak miałam
wiecie na tym forum to pewnie roznych debili mozna spotkac

a ja kiedyś strasznie się bałam ciemności, miałam też takie napady lękowe, że czułam, że ktoś koło mnie leży, wisi nade mną i tak dalej... obecnie myślę, że był to wpływ (opóźniony) mojego wczesnomłodzieżowego okresu fascynacji horrrami, Deanem Koontzem i Stephenem Kingiem... głupie myśli i strach przed ciemnością skończył mi się, gdy zaczęłam (paradoksalnie) mieć dużo na głowie, robić dużo zadań wymagających pracy umysłowej wieczorami (na dobry sen to nie wpływało raczej) i dużo wysiłku fizycznego w ciągu dnia, tak że wieczorami (a właściwie już nocą) nie miałam siły na myślenie o tym, czy ktoś leży, czy nie leży ze mną w łóżku - kładłam się i odpływałam. Obecnie, jak zaczynam myśleć o jakichś zjawach na suficie czy włochatych rękach spod łóżka, przypominam sobie zadanie, którego nie umiem rozwiąząć i kminię nad nim - głupi sposób, wiem, ale jaki skuteczny ;)

Gość to nie zadna zmora
nawet mój psychiatra coś o tym wspominał..:O

Gość ja tez tak miałam
czyli te nasze paralize nocne to zwykli kosmici?a moze przyszle pokolenia chca nas wybrac do projektu 4400,czujmy sie wyroznieni

Gość przestraszylam sie
mysle ze dzisiaj podszywacze za kare beda mieli paralize nocne:P