Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yolkka

Mam rację czy przesadzam?

Polecane posty

Gość yolkka

Nie wiem co mam myśleć o tej sytuacji. Poznałam na randkach (na sympatii) faceta z mojego miasta. Spotkaliśmy się raz, potem drugi, jesteśmy na piątek umówieni na kolejne spotkanie. Od razu zaiskrzyło między nami (tak mi się zdaje). On jest naprawdę fajny, dojrzały, taki "normalny". Na razie nie dałam mu znać że mi się podoba, ale podoba mi się bardzo, na tyle że często o nim myślę i nie mogę się doczekać kolejnego spotkania. Ale jest coś co mnie bardzo zmartwiło. Tak się złożyło, ze mam na sympatii jeszcze swoje drugie, takie stare już konto, z którego praktycznie nie korzystam - mam tam innego nicka, nie mam fotek. Dzisiaj coś mnie podkusiło i tam zajrzałam. I co się okazało - ON napisał na to konto nie wiedząc wogóle, że to moje. Prawdę mówiąc to się załamałam. Jak go pytałam czy się umawia z innymi dziewczynami w ten sposób to powiedział, że parę lat temu tak, ale teraz wcale. Nie wiem czy teraz mu wierzyć czy nie. Nie chcę być jakąś jego zabaweczką. Myślicie ze mam słuszne obawy czy przesadzam? W sumie to znamy się dopiero tydzień, nic poważnego jeszcze nie było. Sama nie wiem.

Gość afafa
szuka dziewczyn, ma swoje doswiadczenie , jezcze nie widzi z was powaznego zwiazku ,moze jakbyscie sie duzo znali to by bylpowod do obaw naraze jest okej

Gość yolkka
w dodatku sam o sobie mówi ze jest gitem i grypsuje,co to znaczy? :O

To wyżej to podszywacz, tylko na to czekałam. To co dziewczyny, co o tym myślicie???

Gość afafa
Nie jestescie parą więc ma prawo sie spotykać z kiim chce, moze jak cie lbizej pozna to przestanie sie interesowac innymi, poki co umow sie poznajcie sie i z tego konta gdzie cie nie zna, wypytuj go czy kogos poznal itp

No widzisz, właśnie ja nie chcę takich dziecinnych gierek, jakichś podszywów. Tamto konto usnunęłam już wczoraj. W sumie masz rację, może spotykać się z kim chcę, ważne że sprawiał wrażenie że mu się podobam. Na spotkaniu trochę pociągnę ten wątek, zapytam go czego tak naprawdę szuka.