Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka 900

szukam nieletnich mamusiek

Polecane posty

Gość anus1989
ale ona mnie pytala o to samo :P

Gość Agnieszka 900
ostatkiem sił mój chłopak wydobył resztki mojego martwego dziecka. teraz on sobie rucha mojego synka i czasem mnie:)

Ja wiem ze pytala Ciebie, ja tylko tak sprostowalam zeby sie nikt nie pogubil do kogo pisze ;) Wlasnie Anus co tak wczesnie sie starasz, a szkola? a slub, maz? A i zazwyczaj jest ze jak ktos sie stara to nic nie wychodzi, nie mysl tak o tym to napewno zajdziesz a tak to sie zadreczasz pytaniami cz to juz ci sie udalo zajsc czy nie. :)

Gość Agnieszka 900
Nie wim kim jestes ale nie podszywaj sie. To jest forum dle normalnych ludzi a nie dla chamów

Aga to zaczernij nick, bedzie wiarygodniej :)

Gość Agnieszka 900
połykam kocie ekskrementy niczym Ferrero Rocher :classic_cool:

Gość Agnieszka 900
Jestem ale ktoś sie pode mnie podszywa o tym poronieniu, nie wiem o co chodzi temu komuś

Gość Agnieszka 900
z gracją i szykiem obciągam z połykiem (((:classic_cool:)))

Gość anus1989
moze ktos mnie nie zrozumi...ale nie moge powstrzymac sie od tej mysli,kocham mojego chlopaka i on tego tez chce...wiem ze dziecko to nie zabawka a dorosle zycie to nie zaba w dom to wielka odpowiedzialnos nie tylko za siebie ale takze za dziecko...to problemy ktorym nalezy stawic czola :) szkola?? nie wiem sama :( nie chce konczyc tej to zly kierunek nic mi nie dajacy w przyszlosci:( wolalabym skonczyc jakas wieczorówke i znales cos odpowiedniego dla siebie...

Gość anus1989
mój pseudonim nie pochodzi wcale od imienia "Anna" (znaczy ta, którą Bóg umiłował) a od łacińskich słów anus rectum (tj. odbyt), w którym to często gości misiowaty pan Zenek z naprzeciwka, emerytowany pułkownik SB i żarliwy pedofil.

Gość Agnieszka 900
Już jestem, anus czy to ty pisałaś o tym odbycie?

Gość anus1989
nie wole sie nie wypowadac o tych podszywaczach :o

Gość Agnieszka 900
powiedzcie mi jak mam zaczernić nick

Gość lornetka
dziewczyno zmień nicka - anus to po angielsku odbyt

Gość Agnieszka 900
Figusiu, jesteś?

Gość AAAAAAAAAAAAAAAA
Hahaha tak ! z pewnością ona pisała o tym odbycie:/ ale z was są baby... swoja droga etz nie rozumiem jak można w wieku 17 czy 18 lat chciec dziecka ale to chyba tacy chcą co nie ida do LO i na studia tylko kończą zawodówke i mogą juz rozpocząc "dorosłe" życie. Bo na co mają czekac jak juz do zadnej innej szkoły nie pójdą. I broń Boże nie pisze tego złośliwie 0 to tylko moje zdanie do tych których dziwi taki stan rzeczy... w sumie do mnie samej też:p

Gość anuś1989
ahh lepiej?

Gość anuś1989
ja chodze do LO a nie zawodowki wiec sie nie wypowiadaj

Gość anuś1989
chodzę do LO aby z niesamowitym pietyzmem i wprost wojskową precyzją wypolerować do połysku owłosione cOOle tamtejszego woźnego :classic_cool:

Gość Agnieszka 900
Anus nie przejmuj sie, możesz rozmawiać ze mną

Gość ale dlaczego21
ale dlaczego dziewczyny?jestescie jeszcze mlode chociaz to LO skoncz jak juz na studia nie hcesz isc nie kazdy musi miec magistra ale na litosc boska za co wy te dzieci utrzymacie? ja jestem odrobine od was starsza koncze licencjat na stypendium za granica mam dobra prace stala i czlowieka ktory mnie kocha jest starszy a mimo wszytko przez moj wiek chce jeszcze poczekac na podjecie decyzji o dziecku ni dlatego ze nie chce ze jest egoista ale dlatego ze ja jestem za mloda ! czemu sie tak spieszycie? czego bedziecie chcialy jak bedziecie dobiegac 30tki?

Gość lornetka
dla mnie to trochę dziwne żeby w tym wieku chcieć dziecko i tyle obowiązków. nie macie ochoty trochę sie najpierw pobawić, pozwiedzać, poznać nowych ludzi itp?

Gość Agnieszka 900
Będe juz konczyć na dzisiaj. Pozdrawiam Figusie i Anusie. postaram sie zajrzeć tu jutro. papa

Gość ale dlaczego21
eeehhhh...

Gość Agnieszka 900
Wkładam mojemu bobasowi w odbyt strzelające długopisy Jamesa Bonda, jednocześnie deklamując hiszpańskie wiersze patriotyczne.

Gość Agnieszka 900
ojciec mojego dziecka pochodzi z Afryki i ma na imię Simon :classic_cool:

Gość Agnieszka 900
Nacieram lubieżnie mojego bobaska łabędzią padliną w centrum miasta:classic_cool:

ten boss pode mnie też się podszywał :/ Inteligent co? Nudzi mu się pewnie... A tak w ogóle to mam 17,5 roczku i 7miesięcznego malca. :) Chętnie pogadam i z Agnieszką i z Anus. Napiszcie coś jutro i możecie mi gadu Wasze napisać! 3majcie się dziewczyny! :)