Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oneta27 675

Czy on zostawil dla was żone tak jak obiecywal?

Polecane posty

zdradzona niegdyś przynjamniej mnie rozbawiłaś :D :D :D tacy oni właśnie są

Gość Oneta27 675
mnie tez:)

Gość nigdy nie byłam kochanką
wiesz ze Cię nie szanuje i nadal z nim jestes :P

Gość Oneta27 675
dlaczego mowisz ze mnie nie szanuje?

oneta nie ma pewości dobrze że potawisz się chociaż zdystansować do tego w taki sposób

Gość zdradzona niegdyś
Anka no to gratuluję że baiwią cię takie rzeczy. Mnie nie jest jakoś do śmiechu, tamtej kobiecie też nie było.Kocham męża, chciałabym to uratować, ale niestety uważam go za zwykłego śmiecia. Wskakiwał do łóżka innej babie, a wieczorem przy mnie skomlał o seks, pewnie szeptał tamtej czuła słówka, a teraz robi to samo mnie i tańczy jak mu zagram. Tak robi zdecydowana więszkość mężów gdy się żona dowie

chyba się źle wypowiedziałam, przepraszam bawi mnie sposób w jaki to opowiedziałaś, nie chciałaś żebym się śmiała to trzeba było tak nie pisać wcale się nie śmiję z tego że ciebie zdradzał

Gość tigra .
do zdradzonej niegdyś --- u mnie bylo bardzo podobnie jak u Ciebie ,. z ta roznicą ze to zajelo mu wiecej niż godz,. ale z checią poczytam Twojej opowiesci jak mialabyś ochote mi troche popisać,.

Gość zdradzona niegdyś
Oneta ja bym się na twoim miejscu tak nie śmała bo gdybyś wiedziała co do mnie potem o niej mówił, to może byś się trochę zastanowiła kim napawdę dla niego jesteś. Dlaczego z nim jestem? Nie wiem jak będzie dalej, nie podjęłam jeszcze ostatecznej decyzji, odejśc można w kazdej chwili. Mamy dziecko, wiele wspólnych lat nas łączy, mimo wszystko nadal go kocham - to nie jest takie proste. Może potrzebuję czasu żeby wybaczyć a może żeby zebrać siły i odejść. Jeszcze nie wiem

Gość tigra .
masz 100% racji ,. niegdyś zdradzona ,.

Gość tigra .
mij napierdalał jej czule , a potem mowił mi ze mnie kocha

Gość tigra .
świnia!

Gość Oneta27 675
przeciez jezeli ludzie sa nieszczesliwi w malzenstwie to sie rozwodza i znieniaja swoje zycie .pozostaje mi nadzieja ze on mnie nie oszukuje a jezeli tak jest to ze nie strace przy nim zbyt duzo czasu.

Gość tigra .
jesteś naiwna czy udajesz ?

Gość zdradzona niegdyś
tigra . Na dobrą sprawę to nie ma co opowiadać - ciężko było i nadal jest. Npisałam tu tylko po to żeby autorce uświadomić jak naprawdę żonaci faceci traktują kochanki, a napewno większość. Ja postawiłam sprawę jasno - powiedziałam że skoro władował nas w takie bagno to ma zadbać o ty, żeby ta kobieta w żaden sposób nie pojawiła się juz w naszym życiu. Powiedziałam że nie interesuje mnie jak on to zrobi, ale nie zyczę sobie od niej żadnych telefonów, prób kontaktów ze mną czy z nim - po prostu zero. Dałam mu na to godzinę - nie wiem jak on to zrobił, co jej powiedział ale i fatycznie załatwił to tak że zniknęła raz na zawsze z naszegoi życia

Gość flore
to zrób coś, jeśli nie chcesz tracić czasu

Gość tigra .
zbyt duzo czasu !! co przez to rozumiesz ? to te 2 m-c do obietnicy to nie duzo czasu ,. przeciez on z nia spi , co noc , i wogole ,. boze , badz dorosla!

Gość Oneta27 675
on z nia nie spi bo on jest za granica a ona w polsce

Gość jej mężuś
wyglada na to, ze szukasz intensywnie kandydata na męza... nie wazne, ze zonaty... bo Ty musisz mieć faceta dla siebie. Ty go nie kochasz...bo kochając nie zadaje sie takich pytań jak Ty tu na Forum Ty po prostu kombinujesz jak by tu złapć nie być samą złapana.

Gość tigra .
do zdradzonej-- moze przejdziesz na topik , zony - kochanki tylko kulturalnie ? tam jest wiecej nas,.

Gość zdradzona niegdyś
Oneta, że ludzie są nieszczęśliwi? A kto powiedział, że to jest prawda. Facet ci powie wszystko. Wejdz do jego domu i zobacz czy faktycznie jest taki nieszczęśliwy, zdziwisz się, gwaraniuję ci to. Jesteś naiwna

Gość tigra .
to jak czesto sie spotykacie ? na bzykanko , jest za granicą , wiec nie mozliwe jest sie poznać i isc w zaparte , ze kocha i sie rozwiedzie i ze mowi prawde ,. na bank ona nic niie wie ,.

Gość Oneta27 675
nie wiem czy to jest prawda ale to moze byc prawda.gdyby nie istaniala taka mozliwosc to nie zawracalabym sobie tym glowy. i nie szukam kandydata na meza tylko milosci

Gość zdradzona niegdyś
kiedyś już pisałam na podobnym topiku, ale teraz jakoś nie chcę - gdy się w to zagłębiam to jakoś znowu boli od nowa. Ale dziękuję za zaproszenie 🌼

Gość tigra .
czesc aniu ..

Gość jej mężuś
szukasz miłosci? smiać mi się chce... Jak sie szuka miłosci to nie stawia sie sprawy rozwodu.... Bo rozwód to finalizacja .... Poszukaj sobie tej miłosci bez stawiania warunku...

Zdarza się, ale bardzo rzadko... Jeśli się naciska, facet zaczyna być drażliwy... ON SAM musi podjąć decyzję. Jeśli jej celowo nie podejmuje, bo ma i jabłko i je jabłko....jest świnią. I jeszcze jedno, mówi, czy podejmuje kroki? Ile to trwa?

Gość facet to świnia
dla mni zostawił żone balam się w tym związku tego że kiedyś może to samo spotkać mnie ze też zostawi dla młodszej ale nie. mineło 6 lat i wiecie ak się konczy nasz związek? on mnie pobił i ja odchodze z 2 dzieci

Gość tigra .
a ja bardzo, sie mozna powiedziec ,, wyleczylam z tego bolu ,. one daly mi obiektywny obraz , maszych męzow,. moze sprobuj,.

Gość tigra .
do amouk-- ta ,,moja,, mojego meza naciskala iii co spierdolił ,. takze kochnki nie naciskajcie ;)