Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnjaksjsnjdiuwuejhfn

Czy miała któras z was ranki koło warg sromowychprzeciecia??

Polecane posty

Dwa dni temu zrobiło mi sie taka ranka koło warg zromowych, wyglada jak pekniecie lub przeciecie. Miała któras z was cos takiego??? zaczynam sie martwic i denerwowoac, troche to piecze i boli. Prosze o odpwoiedz

Gość to grzybica pochwy
jest tu taki topic o tym poszukaj i poczytaj.

jak to grzybica?? myje sie i dbam o higiene, jak znalezc ten topic?

tak usuwam, ale przez jakies dwa tygodnie nie usuwałam i to jakos tak samo sie pojawiło. Miła ktoras z Was cos podobnego?

tak,moze sie czasem pojawic jakas lonowa opryszczka kolo okolic warg sromowych....posmaruj jakas mascia,jezeli oczywiscie to masz na skorze....np clotrimazolum,albo tormentiolem,napewno nie zaszkodzi,a moze pomoc na miejsca zmienione...

dzieki, bardzo sie wystraszyłam ze to nie znika. NIe przypominam sobie zebym kiedy sie zadrasneła, wczesniej troche mnie tam swedziało a pozniej przeszło. Nie moge isc w tym tygodniu do gina- metlik w pracy. A straszna panikara jestem

Gość sdguy7777
daj zanc, jak juz bedzie po wizycie u gin - jestem bardzo ciekawa, jaka bedzie diagnoza.... mam to samo :/

ale to wygląda jak taki pryszcz??Czy skora zminiona-czerwona-podrazniona???Mozesz miec tez alergie,albo wrazliwa skore np na proszki,albo sztuczna bielizne....:)

nie to wyglada jak zwukłe małe przciecie i jest czerwone wokoło. Zawsze musi sie mnie jakas cholera przyczepoić

Tzn...niczym sie nie martw,bo to na 100procent zniknie,bo nawet ja cos takiego mialam,,i zniklo:)....moglas nawet majtusiami niechcaco-nawet nie wiesz zaciac,albo byle czym-nic sie nie martw:)