Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flore

do wszystkich tych które mają romans

Polecane posty

Gość Flore

z żonatym facetem od cholery jest tu takich topikó, wiem dziewczyny, kobiety piszecie co z tego bedzie..... nic! poznałam go przypadkiem, mówil, że rozwodzi się z zona, a aktualnie jest z nia w separacji spotkaliśmy się, raz, drugi to trwało przez dziewięć miesiecy zawsze krytykowałam takie zwiazki, mówiłam JA NIGDY!!!! Zakochałam sie, pomimo, że on ma żone i dziecko Broniłam sie przed tym strasznie, ale nie udało mi sie Slyszalam tysiace słów, sama chciałam to zakończyć, al on nie pozwolił mi o sobie zapomnieć, tak strasznie chciałam to skończyc, nie dlatego, że tak trzeba, dlatego, że wiedziałam, że to do niczego nie doprowadzi, że nie zostawi żony (która podobno spotyka sie z kims innym) Zawsze czekałam na to, żeby mnie ktos pokochał....to nie był mój pierwszy facet....ale pierwszy, który tak mocno cos poczułam; i tu nie chodzi o żadna adrenaline - żona, tajemnica... dostrzegałam jego wady, ale bylo mi z nim dobrze.... okłamywał mnie uciekł...patrząc mi w twarz....kochajac sie ze mną..... pewnie usłysze, że na to zasłużylam.... to nie jest tak, niczego nie inicjowałam, nie mowiłam, że kocham, nie naciskałam ja tylko byłam czekałam a teraz jest mi źle.... dobrze mi tak? możecie tak pisać, to ani nie zmniejszy ani nie zwiekszy mojego bólu zaufałam komuś a ten ktoś mnie wykorzystał i oszukał

Gość dobre.....haha
piszesz że ..zaufałam komuś a ten ktoś mnie wykorzystał i oszukał...jak można zaufać komuś kto zdradza żonę ,kłamie ,a nawet często jest tak że jest facetem nie nadającym się do życia z żadną kobietą bo jest kurwiarzem,chamem a jego gadki o złej żonie ,bardzo często okazują całkowitym kłamem

Gość Flore
mam nadzieje, że nigdy Cie to nie spotka i nie myśl, że jesteś taka mądra

chyba jedynym sposobem na uzdrowienie forum od głupich docinek jest postawienie wymagania- nie przeżyłeś--nie wypowiadaj się ;-)...taka dygresja mała a autorkę topiku pozdrawiam

Gość Flore
Kropla Bez Kitu Dziękuje :)

Gość Flore
przeczytaj poprzrzedniczkę cholera jak to łatwo kogoś oceniać i potępiać i mądrzyć się w sprawach, które absolutnie kogoś nie dotyczą? byłaś w takiej syutacji? sądze, że nie wiec zajmnij sie swoimi sprawami!!!!1

Owszem bylam w takiej sytuacji .Co wiecej ...Bywam dosc regularnie .Tylko ze ja wiem co to jest kochanek ,co romans a co zycie ....Tym sie roznimy. Wytlumacz mi po co te cale milosci ,skoro wiadomo ze po (najwyzej) 2 latach wszystko to o kant dupy bedzie mozna rozbic(chemia tylko tyle dziala) Wez mi wytlumacz plisss

Gość Flore
nie umiem Ci tego wytłumaczyć ja byłam pierwswzy raz w takiej sytuacji zawsze to potepialam ale stało sie tak, że tak, że w takiej sytuacji jeste, bylam cholera to straszne, że nigdy nie myslałam, że kogos krzywdzpewie daltego, ze skupiłam sie na sobie on byl tak prawdziwy, tak przekonujący, uwierzyłam mu.... myslałam, że z żona to kwestia czas teraz powiedział mi, że przestraszył sie tego co czuje, ale ja wiem, że chce to zakończyć różnimy sie tym, że Ty znasz to z autopsji, ja już też, ale tydzień temu było inaczej... ja chce być szczęśliwa, chce być koczaną i mochać on jedyny mi to dał ale kłamał, a ja uwierzyłam.... czuje się strasznie, czuje, że już nikogo nie spotkam ja pierwszy raz tak czułam... rozumiesz to?

Gość marianna123
ja tez zawsze myslałam żonaty NIGDY i co jednak mam kocjanka juz 5 miesięcy . myślałam ze to tylko seks ale zakochałam sie niestety no i strasznie cierpie czuje sie jak ostatnia szmata :(chyba z nim skończe bo tak nie moge dłużej

Gość tere-fere
barmanka----> racja, chemia zwykle dziala rok, dwa to rzadko...:) sprawdzone kilka razy...:D

Gość mloda00000000
ja jestem w takiej sytuacji,jak ty, on chce zostawic zone al enie moze ze wzgledu na dziecko,jestemy razem od 9 m-cy.... sorki bylismy.... bo ja zdecydowalam ze juz dlucej tak nie moge, chce byc z kims w normalnym zwiazku, pzrestac sie ukrywac......... bo jak na razie to bylo tak,ze jestem z nim ,ale tak napoarwde ot jestem sama.....i jest mi ciezkon jak cholera,i od ponad 2 m-cy probuje sie z tym pgogodzic,robie poostepy..... ale i tak czuje sie jakby nie bylo powodu do zycia

Gość tere-fere
wszystko co mile dla czlowieka, jest albo niemoralne albo tuczace...:D

Gość kika..
"chce być koczaną i mochać" tekst dnia :classic_cool:

Gość kika..
Flore ;) :D

Gość Tetra
współczuję ci, ale lepiej, że to się zakończyło, choć trudno ci teraz w to uwierzyć...

Gość Tetra
i nie jesteś szmatą, jak tu niektórzy piszą. Racja, że ,jeśli ktoś nie przeżył, nie powinien się wypowiadać. Też kiedyś mówiłam, że ja bym nigdy nie weszła w taki układ. Ale to się dzieje, nie da się skontrolować tego. Po prostu trafia i już. A jeśli na dodatek oszukiwał cie mówiąc, że się rozwodzi, że to i tamto, to dlaczego miałaś nie wierzyć? Tym bardziej, że pewnie jak się z tobą spotykał, był miły, pełen ciepła... Dziś, z perspektywy czassu, wiem, że taki naprawdę nie jest..ale póki to trwa, ciężko jest to zauważyć.

Gość 55567676
"chyba jedynym sposobem na uzdrowienie forum od głupich docinek jest postawienie wymagania- nie przeżyłeś--nie wypowiadaj się " czyli jak napisze facet że lubi bić żone to nie wolno go krytykować jesli samamu sie tego nie robi? kiepski "sposób na uzdrowienie forum" jak dla mnie