Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuu7777

martwie sie....

Polecane posty

Gość uuu7777
wciaz NIC......... :( po niedzieli chyba bete zrobie...

Gość no wiec to moze byc tez
przesilenie wiosenne, ciaza duzo kobiet zachodzi w cize w takim czasie bo sie cykle przesuwaja

Gość uuu7777
bezsilna kobieta - trzymam kciuki, zeby bylo po Twojej mysli, czyli zeby okres przyszedl w terminie. daj znac, ok? u mnie to juz chyba - jak dobrze licze... - 46 dzien cyklu. dola to juz mam takiego, ze meza wlasnie 'roznioslam', siedze sama w domu, szwedam sie po katach i rycze :(

Gość uuu7777
tffu, mialo byc bezmyslna, oczywiscie...

Mam problem..mam nadzieje ze mi pomozecie..wiem..moze i panikuje ale ...chce sie upewnic..Otoz wczoraj zapomnialam zazyc mojej przedostatniej tabletki novynette..i dzisiaj wzielam ja rowno po uolywie 12 godz. To znaczy ze jestem zabezpieczona w koncu czy nie?:( Nio i wspomne ze z chlopakiem kochalam sie jakies 6 dni temu. Co mam robic bo sama juz nie wiem..wziasc ta ostatnia taletke i zrobic przerwe 7 dniowa czy nie robic zadnej przerwy?????...

zobacz w ulotce..ja mialam taka sama sytuacje i bylo napisane by nie robic przerwy na krwawienie tylko nowa paczke zaczac... ale to zalezy wlasnie odf tabsow..ja yasmine biore p.s spoko nie szkodzi..u Ciebie tez moze bedzie dobrze:) chociz to juz tak pozno..a jak by maz zareagowal n ciaze? ja biore tabsy wiec jak w ciagu 7 dni nie bede miec okresu to lekarz, bo ciaza mozliwa...to tabsach jak bierzez musi byc

Gość uuu7777
hej. ja to wam nie doradze w sprawie pigulki - nie biore ich... u mnie wciaz bez zmian.... bezmyslnakobitea, moj maz ucieszylby sie z malenstwa - on zreszta jest przekonany, ze to ciaza.... ja rowniez nie mam nic przeciwko, tylko..... chcialabym miec pewnosc, ze to ciaza a nie cos innego.... to zawieszenie mnie rozbraja... :(

Gość uuu7777
bezmyslna kobieta, co u Ciebie? jak sie czujesz?...

uuu-nie rozumiem cie dziewczyno, czy chcesz sie zakatowac?? zrb test kolejny, jeśli bedzie negatywny poczekaj i idz do lekarza u mnie też już 40 dzien i nic...jutro robię 1 test przyczyną opóznienia okresu mogą być też cysty

Gość uuu7777
nie chce sie zakatowac.... :( prosze, nie strasz mnie tylko jakimis cystami! :( nigdy nie mialam wiekszych problemow gin...... jutro, jak dam rade, ide zrobic bete. mysle, ze lepiej dolozyc kilkanascie zlotych i juz wiedziec w 100% czy to ciaza, czy cos innego...... mirago, czy u Ciebie tylko spoznia sie okres? czy jest jeszcze cos co Cie niepoki? jakies objawy? dolegliwosci? daj zanc, jak wynik testu! bezmyslna kobieta, przykro mi z powodu tego wymiotowania - oby od tyhc pestek! (apropos, jakich pestek??).... kiedy powinnas dostac okres? ja, fatalnie sie czuje.................... dola takiego mam, ze jeszcze troche a psychiatryk bedzie mi potrzebny........ :(

Gość uuu7777
BEZ ZMIAN. jutro (dzis nie dam rady) ide na bete jaknie dostane @. prosze, powiedzcie, co moze byc przyczyna opozniajacej sie miesiaczki, oprocz ciazy? i zakladajac, ze to nie stres i temu podobne czynniki mialy wplyw...?

pesti z dyni na wage kupilam..i obawiam sie, ze albo za duzo zjadlam albo one jakeis trefne..albo...To jest to co mysle...teraz czekam drugi dzien w srode powinien byc ew. w czwartek...heh ale jakos nie czuje sie ze mam miec okres.....piersi nie bola, burz jakos tez sienie powiekszyl, nic nie boli..jak nie przed okresem..albo to moaj psychika juz tworzy gistorie.. powiedz gdzie robi sie bete? w pierwszej lepszej przychodni? czy moge isc do lekarza prywatnie i u niego zorbic badanie? Jak pojdziesz to pwoiedz cos wiecej..:)

p.s co do okresu to mi sie wydaje ale tylko wydaje bo specjalistka nie jestem ze stres odrywa bardoz duza role..jak ma sie dobrane pigulki to wteyd tez tak moze byc..no i jakies wlasnie porblemy hormnalne- chociaz ja mialam taki problem ze mialam starszne duzo meskoch hormonow..2 razy wiecej niz zenskich i okres mialam ok..tyle ze bardziej obfity, bolesny itp..ktos tam pisal o tobielach, cystach...tez moga miec wplyw moim zdaniem ale to juz musza byc spore moim zdaniem..no i ciaza...chcoaiz w czasie ciazy tez okres moze przez jakis czas wystepowac..nie znam sie.. Ja biore tabletki i jesli w ciagu 7 dni nie dostane okresu to chyba znak, ze jestem w ciazy...nie ma mowy o czekaniu 2 tygodniowym..albo jest..albo nie ma..:( tak mi sie wydaje

Gość uuu7777
bezmyslna kobieta - dziekuje za odpowiedz! jest taka mozliwosc, ze mozesz byc w ciazy?? biorac pigulki?.. no prosze...... ja jednak czuje, ze u Ciebie prawdopodobienstwo ciazy jest bardzo male (heh, bo u mnie jest ZERO antykoncepcji, wiec...). poczekaj spokojnie te kilka dni - zobaczysz, okres przyjdzie. wolalabys, zeby przyszedl, prawda? bo mnie, to juz wszystko jedno - tylko nie chce byc chora! albo okres, albo ciaza. w ogole nie chce dopuszczac do siebie, ze to cos powaznego/choroba moze byc........ badanie 'beta hcg' zrobic mozna praktycznie w kazdym labolatorium analitycznym, czasem przy szpitalach, pogotowiu. kosztuje zwykle cos ok. 30zl. nie wiem dokladnie, bo jeszcze nigdy nie robilam :/ beta to badanie z krwi - bardziej wiarygodne i 'nieomylne' jak badanie z moczu - 'kupcze' testy lubia nie wychodzic nawet przy zaawansowanej ciazy.... trzymam kciuki dla Ciebie. ja, jutro prawdopodobie maszeruje na ta bete... dzis mnie znow podbrzusze pobolewa :( czuje jakies dziwne ciagniecia, napiecie - taki dziwny bol, choc nie jest jakis uciazliwy, to niepokoi mnie... :/ piersi nadal mam 'pelne', ale juz nie bola. dziwne. ogolnie, spac mi sie chce, i pic - okropnie... pozdrawiam!!! ps. z tymi pestkami to wspolczucia... mnie zawsze boli brzuch po pestkach z dyni - jadam czasem, bo bardzo lubie. ale... potem mam za lakomstwo najczesciej ;)

Gość paluszek222
ja tez sie staram o maluszka poprzedniego stracilam uuu777 calkiem prawdopodobne ze jests w ciazy jak chcsz pogadac to pisz 8689890

Gość gjdvb
uuu777 zupełnie cię nie rozumiem. Dlaczego nie zrobisz drugiego testu lub nie idziesz na betę, tylko katujesz siebie i innych tym gdybaniem? Tyle dni żyjesz w niepewności - przecież to bez sensu, a może ty lubisz się umartwiać?

Gość uuu7777
nie umartwiam sie celowo.przestan... jeden test robilam kilka dni temu-wyszedl negatywny. jutro ide na bete - czytalas?... a miedzy jednym a drugim testowaniem chyba jest sens zrobic przerwe choc kilka dni, prawda?.... akurat mija jeden z tych dni 'przerwy'.....

dobrze bedzie:) jak zrobisz bete i okaze sie, ze nie jestes w ciazy to idz do lekarza bo to wiesz..nigdy nic nie wiadomo..lepiej dbac o zdrowie..Co do tej mojej ciazy..wiesz boje sie, bo zapomnialam 2 tabletek w poprzednim cyklu..co prawda uprawialam sex w nowym..ale wiaodmo jak to z tabletkami..zapominasz i sie wszystko chrzani:) Jednak poczekam..jeszcze 2 dni hhee zajme sie czytaniem ksiazek:) Masz racje lepiej zebym nie byla..Bardzo chce miec dzieci..ale nie z obecna osoba i nie teraz..jeszcze troche..:) p.s jakbyscie tez chcialy pogadac to wyslijcie mi maila..podam numer gg:)) bo tu jakos nie chce...potem beda mnie molestowac jakies kobiety;) buziaki

Gość uuu7777
hej. zrobilam bete - wynik jutro rano bedzie. jak to nie ciaza, to... zalamka :( pozdrowienia, bezmyslna kobieta - daj znac, co u Ciebie!

Gość uuu7777
szybko. gybym poszla wczesniej, z samego rana - jeszcze dzis mialabym wynik. tez bylam zaskoczona ;) z polecenia mam to labolatorium. zaplacilam 28zl. jutro ok 8:00 padnie 'wyrok'..... jak sie czujesz? zadnych nowin? brak objawow? mnie podbrzusze dzis pobolewa i mam apetyt, jak nigdy :/ piersi przestaly bolec - ale sa zmienione, jakie stakie pelne, wieksze. pieknie sie wkrecam w to wszystko.... jak dobrze, ze jutro bedzie wiadomo juz cos........ jak nie ciaza, gonie do gina :(

u mnie wlasnie bez zmian...czuje sie bardzo dobrze..wogle nie jak przed okresem..piersi mnie nie bola..brzuch wydaje sie normalny i tyle. Tak sie pytalam o to badanie, bo ja mieszkam w malym miescie..wszyscy mnie tu znaja i straszne plotki sa o wszystko..Ni jeden raz sie przekonalam..Mam swoja prywatna przychodnie do ktorej chodze..ale zastanwiam sie czy nie msuze miec na bete skeirowania od lekarza pierwszego kontaktu..Zreszta tam takimi rzeczami zajmuje sie znajoma moich rodzicow.. nie chce by pozniej byly jakies plotki:/ p.s musialas miec skierowanie czy bez robilas?

Gość uuu7777
badanie robilam bez skierowania - nie trzeba go miec. wiem wiem.... ale teraz, bez wzgledu na wynik badania, mam powody, by sie martwic, denerowac... przeciez to juz ponad 2 tyg jak nie mam okresu!...

Gość uuu7777
denerwowac, oczywscie..